Rollspel i Kronoparken

Haha kom på att jag glömt att skriva en sjuuukt kul grej som hände mig när jag gick hem från bussen från stan sent på kvällen i söndags när jag kom hem från Örebro. Hahaha sinnes !

Går där helt ensam i mörkret med alla väskor och går igenom en skogsdunge eller vad man ska säga. Iallafall så kommer det plötsligt ett gäng killar längre fram..då blev man ju lite skraj.
Sen såg jag att de hade långa och svarta kåpor, typ som om de var i en sekt eller något.
Då tänkte jag "nu är jag körd", hjärtat går i 200 och man börjar undra om man springer fortare än de.
Men dessa killar (typ 8-10 st) verkar inte se mig. Sen stannar de 500 meter framför mig, ställer sig i en ring.

Ja vad gör de sen? Haha då drar fram sånna där Star Wars-svärd, hojtar till och kutar sen rakt in i bland träden. Där står jag helt snopen och bara tänker "okej!? Vad fan hände?" , Hahahaha sjukt kul ! Fy fan vad rädd jag var och sen var det värsta nötterna ! Snacka om otippat !

Övergiven igen då ;)

Japp , då har mamma och lillebror åkt mot hockeymatchen :)
De kom hit och pratade lite skit, så åkte vi ut till Ikea och sen mot Våxnäs så att jag fick handla hem lite till kylskåpet :)

Sen åt vi på Teacher's, där vi åt riktigt fin mat i kvällens ära. Jag åt oxfilétoast, helt sjukt gott ! Så mycket mat också så nu känns det som att magen inte behöver påfyllning förens om en månad eller något.

Efter maten gick vi hem till mig igen, där mamma hjälpte mig att sätta upp mina fina tavlor som är på bilder tagna av braiga mig ;D Åh så fina de är ! ;)

Om en stund ska jag ta fram min Ben & Jerry's .. nörda lite serier och senare lite Idol. Har skolboken här också som ska få läsas i, hoppas jag iallafall :)

Besök från Örebro

Vaknade av ett sms från Tele2 som gjorde mig såå trött. Så började dagen i deras telefonkö :@ Men jag kom fram till en halvtrevlig kille som hjälpte mig , så jag antar att den har ordnat sig nu ?

Om ett par timmar så kommer lillebror och mamma hit. De ska se på någon hockeymatch på Löfbergs Lila som lillebror fick av henne i studentpresent. Så då kommer de hit och hälsar på mig innan dess, så då tar jag med de ut till IKEA och sen ska vi äta middag på Teacher's :) Muuuums !

Ska försöka få det att se lite fint ut här hemma tills de kommer :) Kanske hinna plugga en snabbis, eller så får jag göra det när de åkt.
Hade föreläsning idag, men skippade den då jag hellre umgås lite med de. Lillebror hann jag aldrig träffa i helgen, den jäkeln :P Så har sparat mina kramar och allt mitt babbel till idag istället ;) Haha stackarn.

Nu ska dammsugaren fram ;D Stackars Akilles & Chelsie.. men det är ju sånt som måste göras !


Solig tisdag

Fast det var det inte på tal om igår.
Låg i soffan framför lite serier på datorn när det plötsligt small utav bara helvete. Haha jag som gillar åska, men det här var så oväntat och åskmolnet kunde ha hängt utanför mitt fönster. Katterna morrade tillochmed och undrade vad som skedde. Sen kom regnet..eller det kanske tillochmed haglade? Jag vet inte men då var jag inte så häftig längre om vi säger så :)

Men idag skiner solen och inte ett moln är inom synhåll..wierd !
Dock är det ju kyligt ute, men om solen är framme så är jag nöjd.
Fast denna dagen ska det pluggas !

Mycket serier som finns att tittas på idag, men får spara på de till ikväll och imorgon ! Hihi =)

Fast innan allt trist pluggande så ska det rockas lite musik :D


Måndag

Ny vecka med nya tag som man brukar säga ..
För mig kommer det bara innehålla så mycket pluggande som jag klarar av !
Jag tänker åtminstone försöka, vad mer kan jag göra?
Det kommer också att hinna bli oktober under veckan..ännu mer höst ! Åh så mysigt ! :)

Idag har dagen mest innehållit serietittande om jag ska vara helt ärlig.
Hade planer på att plugga så det rykte men efter att ha gått en hel dag igår så trött som jag var så kände jag att jag behövde samla tillbaka all energi jag hade innan jag åkte till Örebro.

Tittat lite på idol och annat skit som visats :)
Snart blir det väl läggdags :)

Hemma igen

Även om jag hade det trevligt i Örebro så är det skönt att vara hemma igen !

Haft det trevligt hos "moster" i fredags !
I lördags hälsade vi även på hos farmor och farfar där vi blev bjudna på farmors goda mat ! Åh fy satan vad gott det var ;)
Sen åkte jag hem och gjorde mig iordning för att åka iväg på lite partaj. Hade roligt de första timmarna men sen satt jag fan som ett frågetecken i 5-6 timmar. Gillar verkligen inte he said, she said-situationer, och när man inte kan kommunicera som vuxna människor utan allt ska bli kaos när bägaren rinner över.
Tålamod är inte alltid något positivt..Nej jag vet inte..jag ska inte skriva för mycket men det var iallafall ingen bra kväll så när jag kom hem till mamma så ville jag bara sova och sen få busa med lillebror och träffa pappa och sen få åka hem !

Vaknade rätt sent på söndagen...var ju inte hemma förens runt 5 i lördags så ...
Åkte ut till marieberg där jag köpte nytt schampoo och "jackan" som jag ska ha på premiären.
Nu är det bara att hitta några snygga pumps att dra på sig. Ska bli riktigt kul faktiskt !

Drog sen hem till pappa där lillebror låg i feber, men när jag kom så blev han så glad och piggnade till lite grann. Åh min lilla pudding så söt ! Så vi fick ta det lugnt med busandet, så han läste sin dinousariebok för mig, haha inte direkt sån ordning på storyn men det var kul :P Vilken fantasi ! Han lärde mig också hur åska blir till..fan han är inte så osmart den där lilla !

Bussen till Karlstad var lite sen, men var hemma runt 9. Då skulle man stå på stan i evigheter för att vänta på bussen. Passade på att handla eftersom affären här redan stängt, sen var det bara att sitta där.
Gick av vid universitet , så det var en bit att gå med väska, påsar och sånt..

Kissarna blev så glada och gosiga när jag kom hem.
La mig och kollade på Bones innan det blev godnatt..Fan vad trött jag var ! Bakis och sömnbrist !

Örebro, dag 2

Ja eller egentligen är det väl dag 1, men jag förvirrar bara mig själv då ;D

Har suttit nu i soffan hos mamma och latat mig medan hon är ute på äventyr.
Om en stund så ska hon plocka upp mig så vi kan åka runt lite och fixa.
Ska ta en tur förbi min kära farmor och farfar ! :) Har lovat de att komma på fika, vilket jag självklart gör s¨å gärna :)

När jag kommer hem så ska jag nog ta ett bad. Passa på när man kan tjuva mammas badkar ;)
Har saknat det i Karlstad, bara för att jag inte kan. För egentligen så brukar jag bara bada när jag är extremt frusen(vilket händer) eller när jag har träningvärk(och hur ofta är det då? ;) )
Fast jag tycker väääldigt mycket om min dusch därhemma :)

Nog om det..ska byta om nu innan det är dags att åka =)

Framme

Då var man framme i Örebro stad.. Mamma hämtade upp mig och så blev det att åka direkt ut på landet där vi firade ett födelsedagsbarn..min "mosters" man ! God mat och god efterätt..så nu står magen rund och go ;D

Kom hem till mamma för ett tag sen, känns skumt att sitta här och inte vara hemma liksom. Mitt hem är i Karlstad..! Förstår att många utrrycker "Jaha, så du ska åke hem över helgen! eller något liknande..Nej jag är i Örebro..min hemstad, men inte mitt hem !

Är rätt trött, även om jag hade sovmorgon imorse. Får skylla på J som aldrig slutade svara på mitt babbel inatt, han är väl för tålmodig !
Ska gå och lägga mig nu och titta på TV, lyssna på Ipoden eller läsa skvallertidning. Jag vet inte om jag orkar vara uppe så länge till =)

Örebro

Om en timme sitter jag på bussen mot Örebro ! Kommer hem igen på söndag !
Uppdaterar säkert under helgens gång.

Ska packa klart lite och gå till affären för att köpa lite gott att gotta mig med på bussen :)


Fredag !

Godmorgon !

Blev ingen skola idag, fastnade vid datorn igår då jag satt och pratade med J inpå natten. Helt plötsligt var timmar från midnatt , inte så konstigt att tiden gick fort..så som vi babblade (läs:skrev)..

Har precis ätit lite frukost ! Ska städa lite här hemma så att det är fint när man kommer hem.
Ska hämta mitt paket i Duvkulla..mina två stora kort som ska bli tavlor som ska hänga över soffan :)
Sen ska jag packa klart allt och försöka hinna att plugga lite, men de ska såklart med på bussen, så jag kommer ju hinna läsa lite där också =)

See you =)

Kanske ska kika in ..

Tjena !

Kanske skulle ta och skriva några rader...
Just nu cirkulerar det mycket i mitt lilla huvud, jag är osäker men jag tror faktiskt att jag ska ändra en liten riktning i livet. Men jag ska inte säga för mycket, för alla beslut ligger i mina händer. Jag får stå mitt kast för val jag gjorde under gymnasietiden ( vilket är inga val jag direkt ångrar). Men jag känner ändå att detta kanske är lite mer...rätt.

Igår gjorde jag absolut ingenting, därav en till anledning till att jag inte skrev något igår. Jag tvingade mig själv att plugga tills jag insåg att jag knappt tog in informationen jag läste..så jag gav upp efter typ 2 timmar..det var liksom ingen idé. Annars läste jag klart Twiligt-boken...ännu en gång. Tittade på Idol och lite annat...tog det bara lugnt med andra ord. Blev ingen skola heller.. :(

Idag tog jag mig en sovmorgon, samåkte sen med Sanna upp på stan där jag tog mig en liten runda. Köpte en tröja, en tunika, vantar och sportväska att kunna packa inför helgen i.
Sen höll jag Sanna sällskap på jobbet när det var lite dött en stund..Provade tamefan varenda sko i hela affären..blev förälskad i många, men men :)

Åkte hem och började packa lite inför imorgon. Tittat på Idol och lite sånt :)
Ska fixa vidare innan det ska sovas :) Kanske skippar skolan imorgon med för att hinna, även om jag borde gå. Men min motivation är lite låg just nu...speciellt nu när jag kanske inte ska byta riktning.


Låt mig komma ikapp !

Oj då..dagen har shiftat mellan serier och pluggande. Pluggandet går sådär..jag börjar förstå och klockorna ringer väl lite lågt ibland ;) Dock har jag kommit in på tabellerna nu, vilket innebär mycket matematiska uttryck och massor av formler..inte så svåra men tillräcklligt förvirrande för att jag ska tappa lusten att läsa vidare.
Vet att jag inte redan borde gissa på att jag kommer att kugga, men jag måste intala mig själv att det är en möjlighet. Känner inte riktigt att jag kommit in på rätt spår från början..jag missade föreläsningar, hade massor i huvudet och nyinflyttad i staden.

Om jag inte klarar denna så går jag bara vidare, jag har utmanat mig själv och det är jag stolt över.
Att jag sedan inte klarade den gör inte så mycket, utan att jag tog steget ut :)

Har sökt lite andra vägar i vår..känns bra det :) Man måste få testa sig lite ! Magkänslan är bra faktiskt.

Nu ska jag titta på idol, sen plugga någon timme innan läggdags.
Tror jag skippar skolan imorgon..även om vi har seminarieövningar (viktiga !) Men känns dumt att sitta och göra övningar när jag är så efter... när jag kan sitta hemma och mata in skattetabeller i huvudet.. suck. Får se vad jag bestämmer mig för.

Tisdag

Hej på er !

Uppdaterade aldrig igår, eftersom jag inte hade så mycket att skriva mer än att jag pluggade hela förmiddagen och en stund på eftermiddagen. Låg sen och tittade lite på TV..poppade sen lite popcorn och la mig i soffan och drog på Twilight för miljonte gången..tänk att man inte kan tröttna.
Skulle vilja läsa böckerna igen..men läste i skolboken istället...lite smartare val kanske ;)
Längtar verkligen till New Moon-premiären ! Jag, Sanna & A-C har redan bestämt att vi ska gå på den tillsammans..fy så roligt.

Igår drog en massa serier igång i USA..så jag har mycket att se på idag ;)
Sen ska jag fortsätta plugga rätt så mycket.
Passa på medan jag är motiverad och när det är dåligt väder ute. Det är blåsigt och fortfarande rätt mörkt. Imorse när jag vaknade så trodde jag att klockan var väldigt tidigt på morgonen, fast den var 9.
Men det är ju så det ska vara nu.. :)

Ska försöka bestämma mig också..Örebro i helgen eller inte ? Det lutar väl åt att åka .. :)

Mitt glada humör halverades

Solen sken, härlig promenad med Elton, fixade ihop min minimixer så att jag kan göra smoothies, pluggade lite, lyssnade på härlig musik och lagade god mat.

Sen tog det väl stopp där antar jag..pluggsuget försvann och jag känner mer och mer press för varje dag att jag inte kommer klara denna kurs..
Solen försvann och istället kom regnet ner..spöregn !
Jag insåg att jag måste ut i regnet för att handla.
Kom hem och frös, men tog en låång och varm härlig dusch.

Sen fick jag veta att en släkting gått bort. Inte så nära men någon som stog de jag älskar nära. Det var ingen släkting jag brukade träffa, men som jag träffade mycket som barn. Han finns i många barndomsminnen..som sitter kvar..bra minnen.
Så att komma hem i helgen känns rätt. Träffa mina kära för att finnas hos de i sorgen.

Se ännu fler i min närhet vara ledsna? Ännu en person som gett mig fina minnen, har gått bort. Ännu en person som jag hoppades skulle finnas kvar..Även detta på ett sånt tragiskt sett !
Vila i frid L ! Hoppas du har det bättre där du är nu !

och så kan jag passa på att ännu en gång skriva..Vila i Frid A ..det känns så hemskt att jag inte kommer att få träffa dig ..inte på ett bra tag isf. Varför?


Jaja, jag är så trött just nu. Sov inte så bra inatt..drömde en massa skumt.
Plus att det är morgonföreläsning imorgon bitti..och jag behöver vara pigg nu..fan mig om jag hamnar efter.

Har iallafall anmält mig till skolan i vår .. bra magkänsla och spänning. Håller tummarna för antagning ! :)

Söndag

Jahaja, då var det söndag då. Dagen innan den nya veckan. Dagen som oftast är väldigt händelselös då mycket är stängt och få är aktiva..
Mina söndagar har föreändrats..de är mina pluggdagar nu och då jag verkligen städar här hemma och tar mig ut på långa promenader.

Nu har jag visserligen städat och behöver inte göra det idag. Så idag ska det pluggas mina kära vänner !

Men nu ska jag ut på en liten promenad med mitt sällskap.
Jag är nämligen Eltonvakt idag ;) Och nu sitter han och tittar på mig med som en ledsen liten gatuhund och vill komma ut. Absolut säger jag då ! Solen skiner ju idag med :D

A few arrangements..

Mitt i filmen så ringer Sanna som är på väg hem från stan.. Hon visste väl att om hon la sig i soffan själv där hemma så skulle hon somnat även om klockan inte var så mycket.

Så jag gick över till henne, lika bra att hålla varandra sällskap än att sitta på varsitt håll och slöa.
Så vi åt popcorn och tittade lite på Freaky Friday, även om det mest gick på i bakgrunden :P

Kom hem för en stund sen och ska väl titta klart på filmen nu när jag väl sett halva :)

Lördag

Då har man vaknat efter en lite halvjobbig natt, men fick nog tillräckligt med sömn för att orka dagen ;)

Fint väder idag med :) Dock lite molnigare men vafan..solen försöker iallafall komma igenom och det räcker för mig.
Mina helger innehåller mer vardagsaktivitet än vad mina vardagar gör. Haha.. Idag ska det städas här hemma och så ska jag plugga och plugga lite mer ;P

Härlig morgon med god frukost och veckans avsnitt och säsongens första av Bones. Riktigt bra ! :)

Ska dra igång lite musik så att städningen inte blir lika tråkig !

Gårdagens kväll

Det blev visst ingen film igår, utan det blev Idol och sen skulle vi sett på film men det slutade med att vi satt och prata om allt och ingenting i typ 2 timmar ist. Sen var det sent och hon skulle ju upp idag.
Mysigt var det iallafall..dricka, chips, godis och popcorn..så kan det bli när man är sugen på allt ;)

När jag kom hem igår kväll så var jag så pigg ! Så det blev mer TV och tittade på MTV VMA-awards. Jag har inte vetat när repriserna gått osv så det blev att det nu.. Jag har ju läst om vad Kanye West gjorde, men inte velat se det bara för att det måste ha varit så chockat för stackars Taylor.

När jag väl blev trött och skulle sova så började Chelsie ha en massa hyss för sig. Lilla vännen då :(


Promenad i Frödingshöjdleden och jäsning i soffan

Det där var riktigt härligt ! Vi gick i lite mer än 2 timmar i detta härliga höstväder ! Efter halva vägen satte vi oss och åt fikat som vi hade med oss och tittade på när dogsen sprang av sig. A-C's Liam(en riesen) och Sannas Misty går ju så bra ihop och sprang som galningar runt i skogen och ner i vattnet. Så söta så :) Medans lilla gubbiga Elton satt hos oss och ville inte alls busa..

Haha sen är det ju sådär typiskt..kommer hem och tänkte att jag skulle vara stenhård mot mig själv och plugga resten av förmiddagen. Läste ett par sidor innan magen började att kurra, så jag värmde lite tacos från igår.
Sen var man ju så jävla mätt ! Så jag satt i soffan och jäste och plötsligt är tiden inne för mer svull.
Så nu ska jag byta om, handla lite gott i affären och sen göra Sanna sällskap framför någon film eller något.
Blir inte så sent, eftersom hon ska upp tidigt imorgon..

Nej nu är jag riktigt godissugen, så jag ska väl kila iväg ;)


Solig fredag !

Ännu en solig dag ! Helt underbart ju :) Tog mig tröttsamt iväg till skolan, satt fint där på stolen och antecknade och sen skyndade jag mig hem. Jag måste sluta dagdrömma så..men så svårt ! Jag gillar verkligen detta steg som jag tagit. Även om jag ännu inte hittat så himla många nya vänner , så känns det här ändå som att jag borde ha gjort detta för flera år sedan. Om jag bara hade vetat hur det hade ändrat mig.
Jag märker iallafall skillnad på mig själv, vilket även mamma och de sagt. En bra förändring såklart !

Kom hem och satt mig direkt i plugghörnan och läste lite i boken. Jag måste verkligen börja komma ikapp i pluggandet, annars får jag väl gå om kursen i vår. Skiter i vilket, men jag har snart bott här en månad och är redan väldigt hemma här. Dock kanske inte såpass hemma att jag hittar överallt men..tillräckligt för att vilja stanna ett bra tag till.

Om en liten stund ska Sanna och A-C kidnappa mig ut på skogsrunda med picknick i det fina vädret :)
Det ska bli riktigt mysigt faktiskt !


Snart helg igen då

Tänk vad lite salva kan göra :)
Jag & min cykel tog oss till Apoteket och där fick vi hjälp av en av de trevligaste apotekaren jag mött iallafall. Vet inte om det är en fördom jag har, men mina erfarenheter är att de kan vara rätt gråa och lite småsura.
Iallafall så fick jag en veckas kur, så vi får se hur det ser ut då, men kliandet försvann på en gång.*Hör Hallelujah-kören*

De hade inte lagt upp min föreläsning idag och jag har inte riktigt fattat vad det ska föreläsas om, så får väl gå dit imorgon bitti, se lite blond ut och hoppas på att vi inte fick läxa i tisdags.

Så jag återvände hem och lagade min efterlängtade tacos, haha ! Vääldigt gott !
Tittat på Idol och lite annat på TV.
Det blev inte att åka ut till Hammarö , jag var så seg och de skulle vidare sen på årsmöte osv
Så jag får terrorisera de med mitt sällskap imorgon istället :)

Prata med lillebror idag i telefon, haha ! Det är inte lätt att prata i telefon med en 4-åring. Han var helt inne i Bolibompa, men han hade iallafall tid för att fråga vad jag gjorde, berätta att han ska till dagis imorgon och att han saknade sin syster. Eller vi kallar varandra pudding, så han sa att han saknade sin pudding. Haha hur söt får man vara ?

Nu blir det snart dags för sängen. Ska bara byta sängkläder först..jobbigt men så jäkla värt ! Myys !
Fryser en del så nu vill jag bara lägga mig under täcket och titta på/läsa något.
Ska ju endå upp imorgon, så gör ju ingenting om man lägger sig tidigt :)


Torsdag

Godmorgon på er !

Började dagen med nyttig frukost och veckans avsnitt av top model 13.

Kliandet fortsätter och jag måste verkligen bort till skolan och skriva ut föreläsningar, så det får bli att dra förbi Apoteket då. Får köpa kortisonsalva så jag inte kliar sönder. Eftersom ingen verkar veta vad det är så vet jag inte när detta försvinner.
Men bara det slutar klia så skiter jag i vilket !

Tagit och lagt upp lite bilder också. Har fler att lägga upp med det får ta sin tid :)
När jag kommit hem från skolan så ska jag laga tacos :) Haha sjukt trist att laga det till en person.
Men är så jäkla sugen på det nu, så det får bli att äta det idag och antagligen efter skolan imorgon ;)

Ikväll blir det kanske att dra med Sanna & A-C ut till Hammarö.
Men ska försöka hinna plugga också, vilket jag absolut prioriterar nu, så som jag ligger efter.

Nej nu ska jag iväg till skolan och allt. Får bli cykeln så det går fortare ;)

Skiter i om det är spoiler..men måste bara lägga upp ett av korten som var med i förra veckans avsnitt av Americas next top model 13.. I love it !


More shoes

Mina nya =) Så jäkla sköna !
Visst är de från Skopunkten (förlåt Sanna !)
Men mina favoriter på ditt jobb var ju slut !


Pluggfattig dag

Fy fy fy ! På mig !

Det är iallafall fint här hemma och idag blev jag förälskad i en låt, haha !
Är stolt över mig själv ändå..har faktiskt inte tittat på ett enda avsnitt idag ! Kors i taket ;D

Blev inte apoteket idag heller, glömde bort det helt och sen var det för sent !
Ja, det ligger ju kvar imorgon och nästa dag så vitt jag vet ;)
Kanske bra att vänta och se hur det blir med kliandet på kroppen innan jag går dit och beklagar mig över det.
Jag försöker så gott jag kan att inte klia, men det skiter man ju i till slut.

Köpte med mig en tidning när jag var och handlade :) Det var inte igår man gjorde det !
Kanske ska ta med den till sängen och läsa lite.
Skulle ha sett på film ikväll, men fastnade framför Idol..(räknas inte som serie ! )



Ett år sedan !
Beställde resan kl. 22 och flyget gick kl.6
Helt underbart var det !


Solen fortsätter att skina.

Man vet fasen aldrig när man ser den nästa gång. Så ska ta mig en tur ner till skolan för att skriva ut en föreläsning och sen förbi apoteket. Ska köpa hem en termometer, min har visst pajat :S
Sen ska jag väl fråga de om de vet vad jag kan göra åt utslagen. De är nämligen kvar.
Igår gjorde jag misstaget att söka på google..haha alltså. Jag kunde ha allt från värmeutslag, sharlakansfeber eller vara döende i hudcancer. Nej ingenting passar in. Det har iallafall kommit fler på ena överarmen..
Varför får jag massa skumt..räcker inte medaljonggrejen ?

Nåja.
Annars ska det mest pluggas idag, men fasen vad svårt att sitta inne när dagarna sett ut som de gjort.
Varit sol varje dag i en vecka nu ! Underbart ! Ska inte klaga, men den kunde ju kommit när det var sommar..men så fort det blev höst dök den upp :P Slugt.

Ska försöka planera för att åka ner till Örebro och hälsa på. Skulle ha åkt med Sanna & J men de ska tydligen inte hem då. Får se, men skulle ju vara trevligt att träffa alla ! Ska försöka klämma in Örebro någonstans ;)

Nej nu ropar duschen ;)

Kliandet fortsätter

Nu har visst kliandet spritt sig ut bakom öronen, vilket är en skön avlastning för halsen !
Jag har funderat så det knakat, men kan inte komma på om jag ätit något jag kan tänkas att inte tåla eller så.

Nåja..jag får väl fundera vidare.
När det ändå knakar i huvudet så tänkte jag sätta mig och plugga lite innan jag tar mig ut i solen på en liten promenad.

Igår började Gossip Girl och One tree hill i USA igen..
Helt underbart när hösten och alla serier kommer !
Så nu kommer seriepremiärerna rulla in och jag längtar !
Dock är det nog en del serier som har säsongspremiär för sista gången.. :(

Nu blir det att plugga lite som sagt :)


Ingen skola idag

Skulle ha haft föreläsning idag, men jag får ha dåligt samvete av att inte gå.
För imorse när jag vaknade så kliade det överallt !
Och nu kliar det mest på halsen och såg förut i spegeln att det finns fullt med utslag där och i ansiktet.

Stannar hemma och pluggar istället, för jag ser inte klok ut ! Plus att det kliar heela tiden så ...
Vilken jäkla otur..även om jag varit en stor jävla skolkare i mina år så mår jag jättedåligt över att stanna hemma nuförtiden. De få gånger som jag inte gått till skolan nu har jag verkligen mått dåligt över.

Solen skiner ute och just nu finns det inga moln på himlen som verkar vilja störa den ! :D
Helt underbart vad solen skiner nuförtiden, jag som trodde att det nu var höstiga dagar med regn och mörker, som väntade :D

Nej, nu ska jag försöka smörja in mig eller något. Det här går inte :/

Händelselös dag

True blood, Californication, Entourage..bla bla bla.
Bara TV och serier..
Jag var verkligen helt slut igår, men vaknade tidigt bara för att jag la mig tidigt.
Skulle ha pluggat idag, men så blev det inte.
Kände mig inte så sugen på så mycket tankeverksamhet idag, haha !

Fast nu håller jag på i tvättstugan..passade en dag som denna :)
Efter det blir det att laga lite mat och en kvällspromenad !

This is just another monday !

Ikväll blir det tidigt i säng !

För nu är jag bra trött !

Vi struntade i att gå på svamplockning..för vi var så trötta efter funktionärsarbetet, haha.
Så vi åkte hem till mig och hamra upp lite tavlor och sånt här hemma =) 
Eller ja...mamma..medan jag pekade vart jag ville ha allt. Skruvdragaren är inte riktigt min typ av sak att hantera, även om jag vet hur man använder den. Men min betongvägg ger jag mig inte på !

Efter det tänkte jag ta med mamma på promenad och visa hur fina skogar vi har här i området. Sanna har ju dragit ut mig lite här och var, så jag tänkte inte riktigt på att jag kanske inte hittar så bra.
Visst hittade jag, men jag hittade för långt eller hur man ska säga.
Tänkte inte på att det bara är Sanna man går på väldigt långa promenader med..
Så det slutade med att vi var helt slut när vi kom fram. Ont i fötter och ja, hela kroppen.
Räknade ut átt vi måste gått ca 1,5 mil..ja i 3 timmar ungefär..helt sjukt för en latmask som mig.
Stackars lilla mamma som blir utlurad på sånna där "promenader".
Men nu vet jag bättre ;)

Så nu kan jag säga att jag är HELT slut !
Gäspar så kräkreflexerna går igång, haha !
Fan jag som vill se mer True Blood..men icke ..

Mamma har iallafall åkt hem nu :( Var ju så kul att ha henne här !
Men nu måste jag tillbaka till vardagen och mitt pluggande..ligger ju lite(eller ganska) så efter i mitt egna pluggschema. Inte bra !

Så med detta säger jag godnatt !
Nu vet jag inte riktigt vad jag skriver, är så trött !  :)

Min dag som funktionär.

Gå upp strax innan 6 imorse var väl inte så roligt, men när man såg vädret som väntade ute så lockade det lite ..bara lite :P
Dök upp till tävlingen och käkade lite frukost där innan man sattes i arbete.
Var alltså funktionär på agility-tävlingen. Jag fick i uppgift att fort fixa hinder som revs osv..
Haha och vi skulle ju vara i klass 1, så där fick man vara beredd på rivningar.
Large-hundarna rev en del, jäklar vad stora en del hundar var. Fast inget slår min grannes Grand Danois ! Det är fan ingen hund, det är mer ett ..något mindre läskigt..odjur.

Efter det revs det inte ett enda dugg..småttingarna hoppar ju inte så högt ;D

Elton & Sanna tävlade..4a blev de som bäst, vilket var väldigt bra för den lilla skiten :P Det är inte ofta han nollar och samtidigt klarar idealtiden :)

Hamnade bra i tid också, så vi slutade tidigare..riktigt skönt.
Helt underbar höstdag , med solsken och molnfritt. Dock är det ju inte så varmt i luften..men lite solbränd blev man allt om näsa och kinder =)

En lång, men härlig dag !

Åh ! Vad trevligt att få träffa lilla mamma igen ! Få lite besök här i lägenheten och vi hade ju en del att prata ikapp om, även om vi pratar i telefon typ varannan dag =)
Igår skulle vi gått till Teacher's, men vi sket i det och drog och köpte pizza istället. Köpte även med lite godis och drog på Slumdog Millionaire. Mamma har ju inte sett den än ! :O

Tog det lugnt imorse innan vi stack iväg till IKEA och Bergvik ! Hittade inte så mycket, men handlade lite smått på IKEA :)

Sen åkte vi upp på stan, där handlades det gardiner, två tröjor och ett par skor. Skorna var väldigt sköna !
Där hämtade vi upp "faster" som ska komma och hälsa på Sanna :D
Blev att storhandla också, riktigt skönt att fylla på lite !

Faster kom hit och tittade på min lägenhet, hade med sig en korg som inflyttningspresent, med blommor, ostar, kex och vin. Satt här hemma och gottade oss innan vi mötte upp Sanna & J för att gå till Teacher's.
Åh så gott det var !

Sen vi kom hem har det mest blivit att titta på TV och sådär.
Vi ska ju vara på KBK vid 6-halv 7 imorgon bitti..fyfan !
Men man ställer ju upp :)

Så...godnatt på er !

Förresten.. Liman hamnade trea på V75 idag..riktigt nice ! "personligt" rekord gjorde hon också ! Grattis pappa !
Elton kom 6a också i agilityn idag..vilket var bra med tanke på att de hade kommit tvåa om den lilla skiten inte hade hoppat av gungan för tidigt :)

Dagens låt - Streets of Philadelphia


I was bruised and battered and I couldn't tell what I felt
I was unrecognizable to myself
I walked the avenue till my legs felt like stone
I heard voices of friends vanished and gone
At night I could hear the blood in my veins
Just as black and whispering as the rain
On the streets of Philadelphia

Förbereder finbesök

Om ett par timmar så kommer mamma hit :)
Ska bli väldigt trevligt att få sällskap här hemma över helgen, plus att jag självklart har saknat min mamma väldigt mycket !

Hon kommer hit rätt sent för att hitta på något..men blir nog att gå bort till Teacher's (typ som Pitcher's fast bredare meny) för att käka god mat. Efter det så blir det kanske någon film eller så.

Så idag har det städats och fixats. Ska över till affären om en stund och handla lite frukost, frukt och sånt där gott som man kan fylla kylskåpet med ;) Lite gott kanske till filmen eftersom de säkert stängt innan vi ätit klart :)

Emellan allt fix har det blivit några avsnitt av True Blood.. jahapp då har man fastnat då?
Helt sjukt..är snart på andra säsongen och ikapp alla som följer det i USA.

Top model har också börjat, en liten tvist på denna säsong..lite besviken men roligt med något nytt faktiskt =)

Ska väl röra på mig nu..så att jag inte fastnar här ;)

Thursday

Hej på er !

Skrev ett inlägg tidigare idag, men det har visst inte kommit upp :S
Men men..hade ändå inte så mycket vettigt att skriva, utan mest att det städats fint här hemma idag =)
Så vitt mamma vet så är det såhär det ser ut varje dag ;) haha.

Annars har jag väl börjat på ett nytt seriemaraton. Vad annars ? Haha
Börjat att titta på True Blood. Lite creepy, men såg något avsnitt uppe i Sälen, när det gick på Canal+
Men inte förens nu har jag haft lust att titta på det.

Har nyss poppat popcorn nu och ska titta på lite fler avsnitt =)
Americas next top model 13 började ju i USA igår, men det får jag titta på imorgon.

Puss !

Lite bilder från gårdagen


My sweet home

Var ju lite svårt att sitta inne för att plugga eller städa en sån här dag!? Det ska visst bli sådär fint imorgon med ! How nice !

Följde med Sanna ut till KBK där hundarna fick träna lite Agility. Gud vad de tycker att det är kul !
När den ena kör så står den andra och tjuter för att den får vänta på sin tur.
Misty får inte köra så mycket än, eftersom hon måste bli liiite större. Hon ska väl antagligen löpa vilken dag som helst..
Elton är så duktig han med..även om han tar sina egna vägar ibland.
Träffade massor av folk och hundar där ute..kul att se vad folk gör för sina fyrbenta vänner =)

Sen blev det möte inför helgen..jag, mamma och "faster" har ställt upp inför helgens tävling.
Dock bara en förmiddag, men behöver mammas hjälp med lite grejer och vi har ju bara helgen på oss.
Kommer bli att vi får gå upp jääävligt tidigt ! :( Men det ska bli kul ändå.

Sen kom man hem för ett par timmar sedan..köpte hem lite kvällsmat och lite till kylskåpet på vägen hem..sen blev det att småtitta lite på Idol ..idag var de rätt snälla..men igår blev jag lite impad. Jon eller vad han hette..där i slutet. That's what I'm talking about ! Kan man inte få slippa fler som Ola & Danny och allt vad de heter?

Nej nu ska jag tjocka mig en sväng framför TVn.
Försöka bli lite trött :)



090909 ! Vilket väder !

Jag vet inte hur ni har det där hemma..men här är det molnfritt och helt underbart !

Dock var det grått och blåsigt ute när jag gick upp.
Mötte upp Sanna vid bibblan och fixade kopieringskort =) Har liksom inte skrivit ut en enda föreläsning..fy fy !
Sen var det föreläsning 10-13..inga fel på den ! Kände att jag har missat lite, men det får jag läsa ikapp !

När man kom ut så lyste solen, det var varmt och inte ett enda moln. Vilket humör man fick då !
Ska fasen inte sitta inne en sånhär dag..när det bjuds så fint på sol =)

Ska plocka undan lite här hemma..laga lite mat och sådär =)
Sen ska jag med Sanna & A-C till brukshundsklubben..där vovvarna ska få träna lite :)
Elton ska ju tävla i helgen..haha sötnosen !
Sen är det möte där också..ska vara funktionär på tävlingen på söndagen.
Riktigt kul att få hitta på något lite annorlunda ! Så roligt när de tvingar med en på massa skoj ..

Nu har jag ingen mer skola förens på tisdag..så nu blir det lugnt och skönt.
Mamma kommer ju hit i helgen, så vet ju redan nu att helgen = NOLL plugg !
Men det är det värt =)

Städning och matlagning nu då ! ;)

Tisdag på Bergvik

Blev en tur på Bergvik idag med ! Inte så många som hänger där..om man jämför.
Det är roligare att gå på stan här än i Örebro !
Plus att på Bergvik finns det oftast storlekar kvar och reas mycket där.
Finns kanske inte så mycket affärer ust där.. så många tar sig väl hellre upp på stan ..
Bergvik är ju inte så stort heller..

Fanns väldigt mycket fint..men det fick snålas lite med shoppandet. Månaden har ju faktiskt precis börjat. Studentlivet är snålt men riktigt kul ! ;)
Ändå fick vi gå i flera omgångar mellan provhytterna för att hämta/lämna kläder.
Vi provade huuur mycket kul som helst.

Riktigt kul att shoppa med Sanna..gillar hennes stil och hon känner mig ju bra så att hon vet vad jag vill ha.
Jag är tyvärr alldeles för vardaglig..vill ju vara studentfin nu :) Det är visst inte så billigt att vara så vardaglig som jag ;) Sanna är grym på att fynda också !
Måste försöka bli lite mer färgglad..så då proppa hon på mig med massor av färg och kläder jag aldrig hade tittat på annars.
Visst blev det två tröjor som åkte med hem..ingen av de var direkt min stil. Awesome !

Nej nu ska det poppas popcorn och tittas på Idol.
Har inget direkt bättre att titta på..så ! Idolauditionerna är så skämmiga och juryn har väl lite annorlunda smak?
Tänk om svenska idol hade samma artistkvalité som american idol ? verige är ju dock väldigt mycket mindre..men ändå. 10an i A.Idol är fan så mycket bättre än typ..Marie Picasso !


En tanke går till din familj som ska försöka få hem dig nu. Mitt i all sorg !
Det är ju helt självklart att du ska få komma hem !?
Vilket du kommer att få..för du har så många som älskade dig och som bryr sig !
R.I.P !

Motivationen har lagts på hyllan ?

Goddagens !

Usch, vad trött jag var imorse ! Hade rätt svårt att sova..det var antingen för varmt eller för kallt..kliade..låg oskönt..kuddarna låg inge bra eller kändes tunna..kissnödig..hungrig..Ja, ni fattar.. allt var bara fel.
Ändå borde jag vetat om det..det blir så när jag är trött tidigt på kvällen, men ändå väntar på att gå och lägga mig såpass att jag blir mer rastlös än trött.

Motivationen angående skolan är väl lite körig just nu känner jag. Klart att man har perioder, men eftersom jag vet hur svår tentan är och hur få som brukar klara den första gången är rätt lite, så känns det lönlöst ibland när jag sitter där och pluggar så gott som det går. Hoppas verkligen att motivationen kommer tillbaka ! Jag kommer ju förmodligen att bo kvar här i vår när omtentan görs, så sånt är väl inga problem.
Men klart att man vill klara sig och känna att det faktiskt är nyttigt för dig.

Skatterätt är faktiskt inte så trist som det låter, som jag sagt förr. Väldigt intressant faktiskt
Man förstår mer om ekonomin nu och så..
Så det är inte ämnet jag inte gillar..utan själva pluggandet. Att sätta mig ner för att plugga in det som nyss sagts och kommer att sägas...jag vet inte. Det är väl som med träning..hur bra det än är för dig och hur kul det än kan vara, så kan det vara svårt ibland att få ut arslet till att göra det.


En bra start på denna vecka

Föreläsningen blev inte av..bestämde mig för att stanna och plugga hemma istället.
Eftersom det var fortsättningen på den jag missat, så kändes det bara dumt att gå dit och sen inte fått uppgifterna som skulle göras.
Har morgonlektion imorgon, 8-11, efter det ska jag ner till bibblan och köpa kopieringskort så att jag kan skriva ut alla föreläsningar =) Sanna får visa mig hur jag gör.

Efter skolan ska jag och Sanna ut till Bergvik och kolla runt lite där =)

När jag hade pluggat färdigt, så lagades det mat och sen gick jag, Sanna och vovvarna ut på en promenad i typ 1.5 timme..hittade lite svamp och blåbär :) Mums ! Så körde vi uppletande med dogsen. Gud vad roligt de tycker att det är :D

Sen jag kom hem har det mest blivit TV och mys i soffan.
Om en stund ska jag ta med mig datorn till sängen och titta på något innan läggsdags.
Blir tidig uppstigning imorgon ju =) Jag som lagt på så himla sent.. hur ska det gå?
Nåja.promenaden var ju rätt krävande då vi gick mycket uppåt..på klippor osv...sååå fina skogar här :)

Skriver nog inget inlägg förens jag kommit hem imorgon =)

Puss !


Ny vecka, nya tag..

..som det alltid sägs.

Jag fattar att man inte får ladda ner saker..men ibland förstår jag varför folk gör det.
Victoria Secrets fashion show visades för fan i julas ! NU skriver bloggare om den när den visats på TV. För de är den aktuell. Visst att "modet" de visar gäller denna säsong..för sånt vet jag att de kan vara grymt tidiga med på catwalken. Men ändå !? Lite störande..
TV3 visar nu Top model 12, samtidigt som Top model 13 börjar i USA...
Oj oj oj..visst är det trist att jag redan vet vem som vinner..men jag klarar inte att vänta.. :P

Iallafall...måndag ! Ny vecka ! Jippi !
Har 3 föreläsningar denna vecka..kul men..ändå inte ! 13-15 går jag idag..ganska kort :S
Hon som ska föreläsa sägs vara lite sträng..läskig liksom. Jag missade henne dock då jag svimmade och inte klarade att gå till skolan.. Idag är det fortsättning på den föreläsningen, så jag vet inte riktigt vad som sagts och sådär. Lite jobbigt.

Föreläsning tis och ons också..sen är man ledig igen.
Möte på onsdag..ska "jobba" i helgen...alltså ska vara funktionär..haha fan vad kul !
Top model kommer på torsdag.
Mamma kommer hit fre-sön..åh vad kul ! =)

Nej nu ska jag hoppa in i duschen !

En dag ute i Bergvik.

Tjooho !

Vad skönt att min telefon hann börja fungera igen, lagom så att jag kunde ringa och gratta min kära farfar på födelsedagen. Grattis farfar ! <3
Lite trist att jag inte kunde komma och fira honom, men får ta det när jag kommer till Örebro.
Just nu ser det ut som om jag kommer åka hem 25-27 september =)

Efter det kommer jag dit igen och ska gå på sälenfolkets premiär :) gud så kul !

Iallafall så gick vi runt och kikade lite på IKEA, käkade lunch där (inte gott!)..
Handlade hem lite smått som jag behövde, men ska ju dit nästa helg igen så får spara det tills dess.
Efter det tog vi en sväng in till Bergviks köpcentrum..lite trist jämfört med feta Marieberg..även om det finns typ 3-4 gallerior på stan här.
Iallafall..kollade lite på kläder ..till vardags,fest och premiären.
Men får ta en runda på stan och leta lite mer någon dag i veckan.
Tittade även på löparskor, men får leta lite innan jag har bestämt mig riktigt. Men fick iallafall hem inlägg till skorna till mina stackars fötter ;)

Sen jag kom hem har det TV-tittande som gällt. Victoria Secrest, som jag redan sett..men kan man få nog?
Tittade även på Top model 12..fast det har jag ju också sett..haha
Säsong 13 börjar ju nu i veckan..i Usa ;)

Imorgon är det skola som gäller..eftermiddagslektion. Men får bli tidigt i säng ändå =)
Lite serienördning nu då..

Puss !


Va ? Söndag ?

Vad veckorna går fort, det är inte bra. Känns inte som att jag riktigt hinner med allt pluggande och det som behövs runt omkring.
Jag har varit väldigt dålig på att komma iordning här hemma..kanske just för att jag känner mig så hemma ändå ?

Nåja ..
Vädret suger väl inte helt och hållet idag..nuförtiden ska man väl inte räkna med så varma dagar och sol längre.
Gick upp lite tidigare imorse så att man inte vänder alltför mycket på dygnet.
Nu är det ny vecka med nya föreläsningar och nytt att plugga i. Lite efter är jag nog så får bli lite mer sträng mot mig själv.

Har nu sminkat mig och gjort mig någorlunda iordning ..för nu ska jag följa med Sanna och hennes kille till IKEA.
Behöver handla lite, så varför inte passa på när man kan ha sällskap dit. Inte så kul att gå där helt ensam.
På stan är det ingen fara att gå själv, haha. Jag känner ju inte direkt så många, så det finns ingen att "skämmas" inför ;)

Förresten...min mobil funkar igen ! Wooooho !
Men sms och sånt har inte kommit fram, så ni vet varför jag inte svarat trots att det funkar igen.
Så nu kan jag ringa farmor..stackaren blev tydligen orolig när jag inte gick att få tag på. Hon är väl för go !

Ikea var det ja..see you later ;)

Another thing I love about this town..

De har paprikapringles ! Ingenting man hittade lätt i Örebro.

Ska väl dra på en film eller något och lata mig lite ;)


Tillägnad dig.

Dagens låt tillägnas dig

I våra tankar och hjärtan finns du nu.
Vila i frid !

Minns du denna? Vårat sista samtal.




Då var det helg

Hann bara se två avsnitt igår innan ögonlocken började att dra sig nedåt.

Har ätit lite frukost nu och tänkte lata mig en stund innan jag tar mig ut på en promenad.
Skulle behöva åka till IKEA, men det får väl vänta.
Mamma kommer hit om en vecka så då kan hon hjälpa mig lite med att hitta tavlor och sånt =)

Sen ska jag väl plugga. Läsa lite i boken och läsa lite OH-bilder från hemsidan. Är verkligen inte taggad.
Men jag har varit rätt dålig på att plugga nu..trots att jag ska göra det på heltid...men men !

Ska väl dra på lite musik så man vaknar lite.
Nu har jag allt blivit bättre på att lägga in musik..Dock blir det även låtar som inte direkt släppts nyligen, men vafasen. Betyder de så betyder de =)

Höstväder

Idag har det varit riktigt höstigt ute. Har redan sett gula löv på träden. Hösten är väldigt mysig när det inte är ruskigt, blött och rått.

När jag gick mot bussen så duggade det ute och kyliga vindar.
Gick runt lite på stan, köpte mig ett par jeans och två tröjor =)
Har lite mer som skulle behövas köpas in, men det får vänta lite.
Imorgon ska det pluggas !

Efter min lilla runda på stan så gick jag till Sannas jobb och kikade lite på skor och höll henne sällskap tills hon skulle stänga.
Sen åkte vi och köpte pizza och lite godis.
Hemma hos henne väntade A-C och vi tre satt och kollade på Låt den rätte komma in.
Helt ok för att vara en svensk film, lite speciell dock.
Vi tre har också bestämt att vi ska gå på New Moon-premiären tillsammans =) Lääängta !

Imorgon ska de tävla i lydnad, lycka till !
Så det fick bli en tidig kväll.

Ska lägga mig och kolla på Two and a half men.

Min telefon fungerar fortfarande inte, så ingen idé att messa eller ringa. Jag kommer ändå inte se det. Så ni vet.

Jag tänker på er där hemma som sörjer ! Det är fortfarande väldigt overkligt :(

What's wrong ?

Något verkar vara fel med min dator..mitt internet. Får uppdatera bloggar och andra sidor 20 000 gånger innan de fungerar..
Vad är fel med min blogg ? Inga bilder eller mina musikklipp ?!

Mitt i all frustration med saker som inte vill funka ! Min mobil, internet, bloggen.
Så ser jag något som fick tiden att stanna.

R.I.P A ! Jag vet att du är väldigt saknad av alla nära&kära du hade runt dig.
Visst kände vi inte varandra så bra och det var under vissa omständigheter.
Men det finns ändå minnen och stunder att tänka på när det gäller dig.
Minns vårt sista samtal, läskigt med tanke på det som hänt.
Du är i allas tankar !
Vila i frid gubben !


Fredagsfix

Riktigt höstväder här idag ! Blåsigt och småregnar lite då och då.
Det har hänt något med min telefon så det går inte att messa eller ringa, antar att det inte går att göra detsamma till mig. Måste köpa en ny snart, den stänger av sig ibland ..lite när den själv vill verkar det som..

Igår blev det iallafall att titta på Ever after och How to loose a guy in 10 days(haha så bra !)

Just nu håller jag på att städar medan musiken strömmar ur högtalarna =)
När jag är klar så ska jag åka upp på stan och gå runt lite. Ska sen möta upp Sanna som stänger på sitt jobb och sen får vi väl se vad som sker =) Blir kanske film eller något med henne och hennes kille ikväll =) Igen ! Haha men men. Sjuukt härligt att hänga med personer som lever samma liv som en själv. Som förstår när man måste sitta inne en hel dag och bara plugga eller så.
De har även samma musik,film och seriesmak som jag, sjukt gött ! :D
Förutom att Sanna smäller mig på käften om jag säger att jag typ älskar One Tree Hill, haha !

Nåja..Inte direkt "gå-på-stan-väder" idag, men men.
Lite roligt dock..det luktar verkligen kaffe i hela stan ! Eftersom Löfbergs Lila ligger precis vid centralstationen, haha ;D

Jaja, ska jaga iväg lite dammråttor nu ;)

Dagens låt - Sweet silver lining

So many people are looking to me, to be strong and to fight
But I'm just surviving and
I may be weak but I'm never defeated
I'll keep believing in clouds with that sweet silver lining
I won't give up like this, I will be given strength
Now that I've found it.
Nothing can take that away


090903

Hej på er !
Hoppas att allt är bra med er där hemma som läser !
Jag har inte riktigt börjat sakna Örebro än, men jag saknar er !
Speciellt mina två bröder som är de enda som inte kan ta sig hit. Min yngsta bror är för liten för att förstå hur långt bort jag befinner mig, hur gärna jag vill hälsa på men inte kan.

Jag hade tänkt att jag skulle dra mig till Örebro i slutet av denna månad. Men ser ut som att jag kommer att ha rätt mycket att plugga då, så vi får se. Får försöka lägga upp en pluggplan :P

Just nu ligger jag och tittar på TV, myser lite innan jag ska ta mig ut på en promenad och sen sätta mig ner och plugga.

Igår blev det att jag drog på Mamma Mia!, helt okej. Kanske inte riktigt min typ av film dock =)

Skulle ha dragit upp på stan idag, men jag behöver verkligen plugga ! Kanske tar mig en tur till Ikea i eftermiddag :)

Mina stackars fötter !

Haha lite smidigt är det allt att vara så vardaglig som jag är ibland :P
Var rädd att jag skulle bli sen. 20 min innan jag skulle möta upp Sanna så började jag att klä på mig och sminka mig. Ändå var jag precis i tid =) Smidigt !

Vi gick lite på stan och kikade runt lite. Tittade in på hennes jobb och kollade in alla nya skor som kom in igår. Åh vad man vill ha ! Hittade två par som jag funderar på att köpa hem :)
Sen mötte vi upp en tjej till..vääldigt go tjej ! =)
Vi gick runt lite innan vi satte oss för att käka. Alla tog nachotallrik, men fan vad besvikna vi blev när det var sååå gott men typ två salladsblad och en tomatjävel.. :/ Bara massa sås och köttfärs..men men
Kanske så att vi tre och två tjejer till tar oss en utekväll på lördag..kanske kanske =)

Sen drog vi och handla lite, behövde fylla på lite här hemma faktiskt =)
Gick sen hem och bytte om innan vi tog hundarna ut på en 2 timmars promenad !

Fan vad hurtigt av en soffpotatis som jag :P Men det känns i fötterna kan jag säga ! Så nu sitter jag här i soffan och ska inte röra mig en millimeter !
Så det blir väl en film eller några avsnitt av något innan läggdags :)


September

Jaha då var det officiellt höst. Fast jag har haft höstkänslan ett tag nu. Det regnar och regnar ute och himlen är grå. Igår var det faktiskt rätt så fint väder och helgen då jag flyttade hit. Annars har det blåsit och regnat rätt så mycket. Fast det har varit rätt bra, för då har jag kunnat stanna inomhus och fixat här hemma utan att ha dåligt samvete =)

Har tittat klart på alla Bones nu, haha jag fastnade helt ! Inte bra !
Har även börjat att titta på Californication, men den är väl kanske lite väl dirty..Sen såg jag första avsnittet av Supernatural igår, men det var fan läskigt ju !
Men serienörd som jag är så vill jag oftast ha något att titta på, men det är ju nu i september som alla serier kommer tillbaka, wooho !

Tittade på Ice Age 3 igår också..visst var den rolig men ja.
I lördags låg vi tre studenter hos kusin i soffan och tittade på Over the hedge & Jeff Dunham! Haha vad jag skrattade ! Min humor är som den är alltså :P

Tog mig en rejäl sovmorgon imorse. Fast Sanna ringde och väckte mig så det var bara att gå upp sen så jag inte somnade om och sov en extra timme eller två :O
Hon ville gå på stan ! Låter bra tycker jag ! Behöver kika runt lite och lära mig att hitta där =)
Behöver jeans, någon tröja och skor ! Även lite grejer till lägenheten ! Men jag har ingen skola förens på måndag igen så sånt hinner jag allt med =)

RSS 2.0