Back to cyberspace ;D

Jäklar vad lång tid det ska få för min stackars mor att få ut internet till sitt hus ute i ingenstans. Hur jobbar dessa företag egentligen ?

Har iaf kunnat tagit mig in till stan idag för att hänga hos pappa och tjuva av hans ;D riktigt skönt att få kolla mail och ordna med allt som man inte kan utan internet. Insåg dock när jag kom in på det att jag missat väldigt lite..

Har iallafall kunnat få plugga lite och bara jag kommit iväg till biblioteket för att låna en kursbok, så kan jag äntligen få dra igång med månadens hemtenta.

Har ju flyttat till Vintrosa nu och det känns väl sisådär. Längtar verkligen tills jag får återvända till den bättre staden och förverkliga de drömmar jag just nu har på lager :)

I lördags drog jag och mamma till huvudstaden för lite shopping och senare till Globen för att se The Last Bounce.

Emotionellt så har jag ställts lite på prov sen jag kom "tillbaka". Klarade det ändå rätt så bra och är på väg att lägga det hela bakom mig och lära mig utav det istället för att ta på mig offerkoftan och hålla på.

Nu har jag iallafall suttit hos pappa hela dagen och kommit igång med det  mesta som jag velat och nu kan jag börja plugga ikapp det jag missat och inför tentor och uppsatser som ligger och väntar.

Om en liten stund så ska jag hämta Akilles hos veterinären då hon har kastrerats :) Min lilla gumsa ! Hoppas verkligen på att hon slutar vara så bitchig och bitter och bli den där gosiga Akilles som hon kan vara när hon har humöret inne. Hemma i brevlådan så väntar även Avatar ! :D

Nu ska jag vara lite social med far min innan jag ska åka. Tänkte hänga här imorgon och då är lillebror här :) Får se vad han tycker att vi ska hitta på den lilla stund jag ska vara barnvakt... :)

Flyttveckan

Då var man hemma i älskade Karlstad igen ! Helt underbart !

Slängde mig direkt i min dusch och duschade väääldigt länge och hävde i mig massor av iskallt vatten, haha !
Fick reda på vad jag skulle få i restskatt och blev sjukt nöjd ! Ska dock hålla i de pengarna och inte göra av med de förrän jag kan lägga de på något vettigt.

Helgen har varit rätt så grå. Har spenderat den hemma för det mesta och njutit av det underbara vårvädret som sker utanför. Gått långa promenader med mitt bus och bara längtat efter de tider som väntar och alla dessa varma och härliga dagar som finns framför oss. 

På fredag ska jag i ha packat färdigt och jag har inte direkt börjat packa än :O Vill inte bo bland massa lådor och tomma hyllor, men får väl ta tag i det där nu så att jag slipper stresspacka i slutet.

Min dator förväntas vara klar i slutet av veckan, vilket jag längtar till eftersom jag faktiskt börjat att sakna den nu.

Sitter på skolan nu och ska bara fixa lite innan det blir att dra mig hemåt igen. Mot kvällen blir det pizza och massa TV hos Sanna :)


Alla dessa tankar ... 

Nu är besöket slut för denna gång

Blev inte till att åka hem varken i tisdags eller i onsdags, utan det får bli idag istället.
Det har varit rätt mys att vara här på besök, men nu längtar jag hem till min säng och min dusch som man kan duscha hur länge man vill i ! Saknar även mitt kommunala vatten och jaa hela staden ! Nästa lördag flyttar jag ju hit ner igen och jag hoppas verkligen att sommaren går hur fort som helst.

Har lite att göra när jag kommer hem. Har knappt packat någonting och så har jag en del att plugga som jag inte hann ta med mig hit.

Är ganska beredd på att hamna i en liten deppig bubbla nu framöver, men det klarar jag mig ur såklart ! ;)


Helgen

I lördags blev det så att spendera kvällen hos baby och hans familj. Hade det jättetrevligt och Bikie skötte sig alldeles utmärkt ! Sov hela kvällen och var så duktig :)

Igår så drog jag förbi pappa och hälsade på och sen drog vi två hem till Kicki och min pudding. Åh vad vi saknat varann ;) Lilla gosunge !
Efter det så blev det hem snabbt för att duscha och byta om för att träffa baby och hans två kompisar för ett biobesök. Det blev Alice in Wonderland i 3D och den var rätt så bra faktiskt :)

Vaknade upp och såg snön som kommit och som är på väg ner...inte kul ! Ska nu bädda ner mig i soffan med varma ciabattabröd och O'boy och mysa lite, sen ska jag plugga en del ! :) På eftermiddagen blir det att träffa farmor och sen Ip.

Nu är bröden klara i ugnen :)
Ha en bra helgmåndag !

Glad påsk !

Inte så illa att befinna sig på landet ändå ! Så roligt att se Bikie springa lös ute och busa och kunna gå ut bara på vägen och köra några skick sök eller liknande.

Bror fick vara hundvakt medan jag och mamma drog ut till Marieberg för att kika lite. Var inte så sugen på att köpa något nu när jag inte haft så jättemycket pengar över och behöver lägga de jag har på hundrelaterade saker. Så blev ett par outdoorskor som jag fick av mamma och en sommarklänning som inte var så fasligt dyr ;)

Så kom vi hem och åt mat, väntade in bror och hans tjej som hade kidnappat Bikie :P Vi körde några lätta sökskick och sen så blev det lite påskfika.

Nu ska jag göra mig lite iordning och sen dra iväg och träffa baby :D


Långfredag

Hello !

Blev lite stressigt igår, då jag snabbt stack till skolan och sen apoteket för att fixa lite så att jag hade det gjort när mamma kom. Vi fikade hos Sanna och tog sen en lite längre promenad. När vi kom in igen så bunkrade vi upp med revbenspjäll, ost & kex, godis och dricka för att svulla framför Flickan som lekte med elden, hur bra som helst.

Imorse så vaknade vi tidigt och sen fixade vi i ordning lite. Hon hade tagit med sig fler flyttkartonger och in i bilen packade vi in några som jag redan packat och definitivt inte kommer att behöva förren i höst. Vi packade även med katterna, så nu bor de på landet ! :D
De ska inte behöva uppleva stressen som flyttandet kan ge de plus att de ska byta tegel utanför mig så det komme vara ett herrans liv veckan innan jag flyttar.

Iallafall så hamnade jag här i Vintrosa ! Mammas hus är såå litet och såå mysigt ! Vi gick ut med bus och tränade lite sök och hon var så duktig ! Vet inte hur länge jag stannar här..behöver plugga så måndag ska det väl bli till iallafall. Det visar sig :)

Glöm inte fredagsmyset ;)


RSS 2.0