Thoughts

Det blev ingen film ikväll..det blev serier och massa godis. Ska sätta mig nu och skriva om lite i mitt jobbschema, så allt är klart till på måndag. Känner inte för att göra det imorgon.

Ska lägga mig i soffan nu och kolla på en film som går på TV. Det är inte alltid jag tittar på TV nuförtiden, eftersom det aldrig går några bra filmer, utan nästan alltid samma filmer fast på olika kanaler.

Sen blir det sängen..

Tankar går omkring i huvudet, alla möjliga sorts tankar.

Äntligen helg !

Jaa, äntligen ! Min kropp är så trött nu så den behöver faktiskt vila sig nu, speciellt mina fötter, ryggen och axlarna.
Är också ensam hemma hela helgen så det kan ju inte bli bättre !

Så nu sitter jag här och ska svulla min baguette som jag gjort och fyllt den med grönsaker.
Min chef kommer ju inte bli så glad när hon får se att jag kanske tagit en lunch på 10 arbetsdagar.


Ika i rutan.

Drog upp på stan lite snabbt och tog en fika med I. Vi båda var så trötta så det blev inte långvarit.
När jag kom hem så kände jag att jag var helt slut, vilket är konstigt. Såhär långsamt brukar det inte gå för mig att vänja mig vid att gå upp vid en viss tid. Tog tempen och såg att jag hade lite feber, men tror inte att jag har haft det hela dagen.

Skumt det här med förkylningar och andra virus, tar sån tid innan det bryter ut och även innan det går helt över.

Just nu sitter jag och tittar på Mysteriet på greveholm, nostalgi eller vad ?! En av de bästa julkalendrarna någonsin, fast det är inte så mycket julkänsla i det så det går bra att se det såhär års =)

På tal om nostalgi ! Jag och S pratade om barnprogram som gick när man var liten. Simpor och grodfötter, Pippi pelikan, joel bitar, disneydags, från a-ö osv osv !

Men det skummaste måste vara Ika i rutan alltså, hon måste ju gå på något, haha helskum ! Speciellt när hon ska skrämmas, Otäckt  anfallsägg !! Hahaha !

Hur kunde man gilla detta? Tråkigt bara att mycket är tecknat idag, det är inte skådespelare som gör programmen längre liksom :/

Nu ska jag se klart på Mysteriet... sen blir det sovdags :)

The way

Halluu =)

Slutade kl 10 idag så det var inte så farligt att jobba trots att jag var så trött.
E var sjuk idag så jag ska jobba med henne på fredag istället.

Så nu har jag tittat lite på tv och ätit lite, tänkte snart lägga mig och sova lite. Kanske ska med I på stan sen och ta en fika eller något, skulle vara kul.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva ...

Onsdag

När denna dag är över är veckan snart slut, fyfan vad skönt !

Det svider i mina ögon och jag är så trött så jag kan inte riktigt känna om jag är frisk. Får se hur jag känner mig efter ett par timmar.

När jag kommer hem ska jag sova en stund, sen kanske träffa I.


Byee

Glad Midsommar Gott Folk !!

Ingen kan ha missat att det är Midsommar idag. Vädret kunde varit bättre men även sämre så man får ju kalla det det klassiska midsommarvädret helt enkelt.
Hur jag ska fira och om jag ska fira det vet jag inte än. Jag kanske låter tråkig men jag skulle helst vilja äta god mat och ha det allmänt trevligt med folk jag tycker om. Men det återstår att se.

Tack ni som grattat mig på min namnsdag, över internet och privat, hihi =)

Nu ska jag titta lite på TV och försöka bestämma mig hur kvällen kommer se ut.

Glad midsommar på er, hoppas ni får en mysig eller kul kväll !

Torsdag !!

Åh, äntligen ledigt ! Fy fan vad skönt det ska bli!

kunde inte skriva någonting igår för jag jobbade 9 timmar i sträck utan lunch och när jag kom hem var jag så hungrig och trött så jag somnade direkt efter maten. Hela kroppen gjorde ont, speciellt mina fötter.

Men men, efter jobbet idag kom kusin S och hämtade mig så åkte vi och hämtade mamma. Vi släppte av S och efter det har vi åkt runt på lite äventyr nu när vi fått låna en bil. Vi har ju skrotat våran och nu letar vi efter en ny.

Imorgon är det ju midsommar, dåligt väder som vanligt och ingen aning om vad som händer. Min namnsdag är det iallafall ! Glöm inte det ;D

Nu ska jag titta på TV, eller först ska jag läsa alla 55 inlägg på bloggkoll.

Fredag

Godmorgon på er !

Vaknade vid 9 fast jag egentligen tänkt gå upp 8..men jag kände inte för att gå upp just då :P
Idag är jag snäppet gladare, jag kan iallafall tänka mig att le idag åtminstone.
Naruto kom inte idag, men jag ska titta på House och äta frukost. Sen måste jag ta mig upp på stan för att hämta en grej på apoteket.

Fick ett samtal imorse också..Om att jag ska jobba på måndag, kommer börja 7 varje morgon :( De första dagarna kommer jag bara att jobba med S i 2 timmar, då jag istället kommer jobba med en annan tjej.
Sen blir det jag & S på heltid, haha eliten som de säger :P

Men men , ha en bra dag gott folk !


The A Word...

Japp, sitter fortfarande här med filten från tår upp till hakan och äter glass och annat gott.
Det är min lediga torsdag det ! Sjukt mycket svull och sjukt lite folk.
Skulle behöva gå och handla...men nee ...eller joo..måste ju. Annars kan jag ju inte laga mat och jag kan ju inte leva på socker idag.


Nej, jag går fort iväg och handlar lite sen finns jag inte mer.. eller aa..jag får låtsats om det.

Det låter mer allvarligt än vad det är...man måste få ha sina dåliga dagar. Jag har så sällan dåliga dagar så när de väl kommer så är de väldigt dåliga. Tur då att jag är ledig !

Myskväll

Hoohoo ! Kommit hem från stan nu och vi slapp regnet :) Men nu spöregnar det och det är sån sjuk mysfaktor när det är sånt här skitväder.

Var ju på stan och letade bikini, det gick väl sådär. Jag behövde först och främst underdelen och jag är så kräsen med sånt för jag är inte så bekväm med att visa för mycket av mina ben. Överdelar hittade jag massor men de satt inte så bra. Antingen för stora eller för små, jag har svårt för sånt där.

Nu ska jag iallafall äta lite kvällsmat och kolla på något... Imorgon vet jag inte vad som händer

jag har knappt sovit innat, har hostat och har trott att jag haft typ 40 graders feber, men det hade jag verkligen inte. Jag är så orkeslös :S men måste börja sova tidigt nu så jag vänjer mig vid att göra det tills jag jobbar igen. Då kommer jag börja mellan 6-7 ju. uuusch !



Gaah, jag pallar inte !!! Jag orkar inte. Ska jag behöva släppa dig med?

Godnatt !

Sov sött !


None

House !

Åh vad gott det var med mat ! Nu ska jag och mamma gå till Ica och hämta ut mina linser & handla lite. Ikväll är det House, men ingen bra film ! Fy. Jag tänkte att jag skulle försöka bestämma med I vad som sker ikväll, men det verkar bli lugnt...

Ska försöka få ner The Notebook på skiva, letade efter Cd-fodral igår på Ikea, sånna där man kan ha i bilen osv. Men det fanns bara fodral som var aldelles för stora. Synd synd.

Förresten, Shampoot som jag köpte från Lager 157, Dermaha, är hur bra som helst, mitt hår är så fluffigt och känns tjockare. Jag har heller inte haft problem med min hårbotten.

Det var ju dumt att jag beställde linser för ett halvår, verkar inte bli att jag har de i sommar. Mina ögon blir torra så jag springer runt och droppar i ögondroppar på somrarna.


Mmmm...maat !

Har suttit lite i solen på balkongen, men den vägrar ju göra mig brun :(

Gick iväg och köpte glass för en stund sen och tittat på veckans Naruto.

Nu ska jag & mamma laga mat, det blir fläskfilé, sallad och min älsklingskombination färskpotatis och bearnaisesås, så sjukt gott ! Ska äta mig så mätt på det att jag aldrig mer ska behöva äta i mitt liv typ :D muuums

Stan & Marieberg

Hallå hallå !

Jag gick ut och la mig i solen en stund, men tröttnade ganska snabbt på att ligga där plus att musiken blev tjatig. Så jag gjorde mig iordning lite snabbt och cyklade upp på stan för att möta upp I. Det var ju rätt packat med folk men de försvann efter en stund. Vi satt och åt glass/ice slush och pratade lite. Gick sen hem till henne och satte oss på hennes fina balkong =)

Åkte sen med mamma till marieberg/ikea för att hon skulle få present. Hon hittade saker hon ville ha, men eftersom vi skulle åka buss tillbaka till stan så ville vi inte bära på allt. Istället räknade vi ihop vad allt skulle kosta så jag kunde köpa ett presentkort. Hon blev skitglad ! Haha, för goo !

Nu ska vi göra lite varma mackor, sen blir det film & ostbågar ! muuuums !

Torsdag

Godmorgon godmorgon, vaknade kl 8 men låg och drog mig i sängen en lång stund efteråt :P

Idag, tar alla 3or i Örebro studenten. Till skillnad från vissa andra städer så tar alla samtidigt här, världens drag uppe på stan och ute i stadsparken ikväll/inatt.  Man kan ju inte göra annat än tänka tillbaka på sin egna student förra året, fyfan det var nog en av de bästa dagarna i mitt liv.

Vad som händer under dagen vet jag inte, ska nog träffa I mot eftemiddagen och sen köpa present åt mamma senare ikväll. Jag var bjuden på två studentmiddagar, men ska inte gå på någon utav de.


Fikat

Tittat lite på Scrubs och gick sen iväg för att köpa fika att överraska mamma med. Köpte glass,frysta bär, dricka, kakor och jordgubbar. Fan vad gott det var ! Hon fick sätta sig på balkongen och jag dukade fram och hon blev superglad ! Släkten kommer på söndag för att fira henne.

Min chef ringde nyss och berättade att jag antagligen kommer börja jobba på sommarjobbet v.25 så hela nästa vecka är jag ledig om ingen skulle behöva mig på dagis.

Jag har känt mig yr hela dagen, och nu när jag ställde mig framför spegeln så såg jag världens blåmärke och ett litet jack i pannan, undra om det är därför jag var så groggy igår. Hade ingen aning vart det kom från men nu kom jag på att jag gick ju rakt in i en kollegas skåp igår :P haha jag som ändå nämnt att jag kan vara lite klantig ibland.

Så kan det gå !


Underbar

Älskar denna låt.


RSS 2.0