Lördag

Hej hej !

Gick på stan med I en sväng igår, käkade Mcdonalds och satt sen i solen och myste lite.

På dagen idag har det blivit mest att sola, är så sjukt varmt ute så man drar sig nästan till skuggan. Satt först och sola  och drog sen till I och solade med henne.

Nu är jag iallafall hemma..så sköönt. Ska byta om till min s.k bikini och lägga mig och sola en stund här ute. Ska nog ta ett avsnitt Scrubs först.

Annars blir det ganska lugnt ikväll, ska ta en promenad nere vid Hjälmaren sen, myys.

Upp mot stan

Nu kom äntligen solen fram och jäklar vad varmt det blev! :D

Nu ska jag dra mig mot stan och möta upp I, tänkte vara duktig och cykla istället för buss, men hittar inte nyckeln. Attans ! Nu när man väl inte orka åka buss, men men..


This is me today



Torsdag :)

Hej & Hallå !

Idag har man varit ledig och legat och solat hela förmiddagen här hemma på balkongen, hur skönt som helst. Tog sen bussen hem till pappa och käka jordgubbar med glass och tittade på lillebror när han plaskade i poolen som jag köpte till honom förra sommaren.

Traskade sen upp på stan med mina nya ballerinaskor och det var inte skönt kan jag tala om, usch vilka vattenblåsor man fick. Mötte upp I och gick upp och skulle möta L & G. Trevligt att träffa tjejerna såhär en solig torsdag lite spontant sådär. Vi fikade lite och gick runt på stan.

Nu har jag kommit hem och tagit hand om fossarna och ska ta mig lite Scrubs & käka lite kvällsmat.

Hoppas ni haft en bra dag, det ryktas om att bli nästan 30 grader i helgen, fööör härligt !

Akilles och jag

Tittar bara in och lägger in en bild på Akilles goa stil på balkongen och på mig själv. Nej jag orkade inte sminka mig idag, det var så varmt ute och jag kände helt enkelt inte för det. Mitt huvud ser ganska stort ut btw, fast det är det ju inte.. men men =)

Min chef på mitt sommarjobb ringde och vi skulle ses snart och checka in mitt schema, det blir nog inge dagis i sommar, men men. Sen vad det blir till hösten vet jag ej än...




Godnatt folket !

Shopping =)

Halluu =) Tog mig en runda upp till Konsum och köpte Singoallakakor, en glass och en tidning. La en filt + kudde på balkongen och låg där hela eftermiddagen, fick allt lite färg :) Drog sen iväg med mamma och skulle shoppa lite, ni får bilder på lite av det senare. Har även hunnit hoppa in hos farmor och hälsa på, alltid trevligt.

Annars ikväll blir det girlicious och scrubs mest =)

Min onsdag =)

Halluu =) Idag fick jag vara ledig igen, skönt men ändå inte. Men jag ska göra något positivt utav det och göra det till MIN onsdag. Ska springa bort till Konsum där dehar extrapris på körsbärstomater, älskar de ! Tänkte sitta och mumsa i mig det på balkongen och passa på att sola mig lite. Kanske ska jogga sen också, isåfall ganska snart för nu är det ju ändå ganska kyligt och skönt ute.

För övrigt så blir det ett baad med inpackningar osv :) myyys. När mamma kommer hem ska vi åka och shoppa lite. Skoj skoj !


Nattinatti

Nu ska jag aldelles strax dra mig till sängs, är så sjukt trött i hela kroppen, inte minst i fötterna. Åkte och jobbade på förskolan och det gick väl bättre än annars. Gillar inte "fröknarna" där är lite speciella, ganska stränga och gammalmodiga i sitt sätt att vara i närheten av barnen. Men barnen är iallafall goa' =)

Sen mötte jag upp mamma på vägen och drog och käkade. Sen drog vi till gamla lägenheten och städade klart den och nu har jag varit hemma i sisådär 45 min och ätit lite.

Tänkte som sagt dra mig till sängs nu, kan knappt hålla ögonen öppna eller sluta gäspa.

Hoppas att ni haft en mysig dag, nu börjar ju värmen komma tillbaka, myys !


Vad sker ikväll ?

Nu har jag iallafall kommit hem från turen..var iförsig ett tag sen men har gjort lite annat också. Det var jätteskönt och jag orkade springa oftare än förut men inte längre. Det var så härligt väder, i skogen blåste det inte så det var så varmt och skönt så fick gå/springa i linne tillochmed =)

Mitt i min raska promenad så känner jag hur något hänger bak i vaden i byxorna. Haha när jag vände mig om så stog det en liten Amstaff valp där och såg så glad ut. Så jäkla söt men försökte att inte hälsa eftersom den antagligen skulle lära sig att gå utan koppel.

Men men nu ska jag se på Ugly Betty och sen ta ett bad :)

Då var det slut för den här gången

Åh, ville inte gå hem idag, men var ju tvungen att åka hem till slut. Helt sjukt, har bara varit där i tre dagar men det känns som om det varit kanske tre månader. Kom in så snabbt i rutinerna och i relationerna med personal och barn så man stormtrivdes på en gång.

Men nu sitter jag iallafall här och ska försöka beställa hem en ny box med linser, så skönt med internetbeställning eftersom jag inte haft tid att springa förbi optikern. Jag vet ju redan vilken styrka jag ska ha osv så varför behöva gå dit och krångla? Däremot måste jag dit nästa gång på kontroll för att se om synen blivit bättre/sämre.

Haha, har på senaste dagar förresten stört mig på att jag inte ser ut att vara så gammal som jag egentligen är. Lite trist är det ju när folk gissar på mindre ålder istället för äldre. Idag på dagis kom det fram en personal från en annan avdelning och frågade om jag var praktikant ?! Tack för den !? Fast blev lite gladare sen när en annan frågade vems mamma jag var, haha !

Ikväll blir det sketna Eurovision igen, om inget annat sker. Promenaden är iallafall inställd eftersom jag fastnade här och jag är så trött i kroppen idag, barnen har flygit runt överallt idag och haft sjukt mycket spring i benen och luft i lungorna.


Blöt & trött

Nu har jag precis kommit tillbaka från mitt lilla påhitt. Tog kanske 5 min att gå till spåret härifrån och jag hade bestämt mig för att gå trots att det regnar. Det dåliga med Venaspåret är att du kan bara välja mellan 3km och 1 mil. Jag gick såklart 3 km men nästa gång kan man ju bara vända om och ta 3 km igen, men jag skulle vilja att det skulle finnas 5km också.

Två gånger kom det en lång raksträcka som jag kunde passa på att jogga i, första gången blev jag trött ganska snabbt, men andra gången gick det bättre. Det var så skönt att gå där helt ensam med musik i öronen och bara tillåta sig själv bli dyngsur. Det är faktiskt en skön känsla att bli alldeles blöt i ansiktet.

Nu ska jag dricka massa vatten och titta på Scrubs och sen mina serier när de är klara :)

Fredag !

Gick och la mig ganska tidigt idag. Sov ganska bra tills det började bli ljust, då blev det lite svårare att somna om. Får inte jobba idag heller, så det har bara blivit två dagar den här veckan, men nästa vecka blir det ju minst tre dagar och sen är det ju bara en vecka till tills månaden är slut.

Ska fortsätta på mitt maraton idag, sen har det kommit fyra nya fräscha avsnitt att se på idag.

Tänkte gå en sväng i skogen, men efter allt regn så kommer den vara ganska lerig. Men jag får lägga upp massa låter på mp3 som jag lånat av lillebror och gå runt lerpölarna helt enkelt. Sen finns det en raka som jag tänkte testa att jobba på. Hoppas jag är ensam för detta kommer bli en rolig syn, haha !

Ikväll sen blir det House och lite annat skoj på TV, tänkte att jag skulle dra och köpa massa gott och svulla det ikväll.

Meningslöst och helt underbart

Har verkligen inte gjort ett skit idag ! Vårt sugiga Konsum hade inte ett enda kakpaket i hyllorna typ. Men kom hem med en tidning och en glass iallafall =)

Jag måste verkligen bli hälsosammare, men jag lovar ingenting. Har en del ovanor som måste bort.

Men idag har det varit så skönt, var liksom ensam hemma hela dagen igår och är det idag också. Har lyssnat på min musik som jag håller så kär, läst en tidning, tittat på TV och haft ett seriemaraton. En så total meningslös dag men ack så avslappnande och skön den varit. man måste få unna sig ibland, inte onyttigheter, utan bara det här med att inte göra någonting som är speciellt nödvändigt.

Kan ge er exempel på lite låtar på min playlist någon dag när jag känner att den verkligen är.. jag !

En låt som jag haft på playlisten ett tag som bara värmer mitt hjärta är : Lifehouse - Broken
Ja jag är ju en sån där som kan lyssna på lugna låtar vare sig jag är ledsen,arg eller glad. Det är musiken i sig och texten jag tycker om. Sen på fest kan man lyssna på musik som inte säger mig något eftersom det ändå inte är det man egentligen är koncentrerad på just då.

Suuuuugen

Aj aj aj, min stackars vad. Trodde den skulle bli bättre men nej då, så ingen promenad idag inte.

Är så jävla sugen på att köpa en hel påse Cookiebites eller någon annan kaksort och bara mula i mig! Nej jag skiter i att jag åt lite godis igår och antagligen kommer mula i mig massor både fredag och lördag. Men jag är sugen !

nej, affären nästa ! måste måste :P

Btw, så ringde de och frågade om jag kunde jobba tis-tors nästa vecka. Wiie, pengar pengar. Hoppas det är ett bra dagis. Sen hoppas jag på lite mer saker, men men, vi får se. Nu ska jag svulla tills jag typ avlider, snart börjar ett hälsosammare liv, men inte idag :P

Puss på er.

Skön kväll

Hann knappt dra på en serie innan min kära pappa ringde och sa att han redan var på väg för att plocka upp mig. Har inte träffat honom på över två månader så det var nog dags att ringa och be honom om lite tid. Lekte med lillebror som är en av de mest pratglada barn jag träffat, herregud. Haha ! Vi käkade lite pizza och satt och småpratade lite.

Mamma kom sen förbi och hämtade upp mig och ville att jag skulle med och handla. Hon hade fått rabarber av sin b'sta kompis, så vi ska göra rabarberpaj i veckan tänkte vi, Fan vad gott !

Nu har jag kollat på Grey's Anatomy och just nu är det One Tree Hill som gäller. När det är klart är det dags för att dra sig till sängs.

Hoppas ni läsare haft en bra helg, inte för att jag har en aning om vilka ni är. Ni är ju så duktiga på att snoka ;)

Nighty Nighty.


At Home Again

Åkte upp på stan och träffade I en snabbis. Vi käkade McD och gick sen hem till henne,satt på balkongen och snackade lite skit innan jag drog hem en snabbis för att göra mig iordning. Drog ut med I och lite annat skojsigt folk istället. Det var jättetrevligt att ta ett par cider och sitta där ett tag, men jag var inte så jättesugen på att dricka speciellt mycket eller ens gå ut.

Jag & I drog därifrån efter ett tag, satte oss och glodde på någon film som redan hade börjat.

Nu tänkte jag dra på lite serier och äta mitt godis som jag tänkt äta igår.

Lördag

Igår satt jag här hela kvällen nästan och bara lyssnade på musik i väntan på mina serier. Gick en promenad i den sköna kvällssolen och kom hem med en fet godispåse. Bänkade mig vid House och sen satt jag här in mot natten och kollade på allt annat skoj. Hamnade i säng ganska sent vilket resulterade i att jag även vaknade sent.

Vad som sker idag har jag ingen aning om. Idag är det upp mot 25 grader ute och efter denna dag ska det bli typ skitväder :/

Ska försöka ta mig ut en sväng iallafall. Verkar som att I ska ut på lite äventyr, så nu måste jag hoppa in i duschen. man skulle kunna bre mackor med mitt hår ;D

Tillbaka till 2008

Ja ni ! Nu är jag här för att uppdatera igen =)
Mamma ringde mig igår när jag slutat på dagis och berättade att vi hade strömavbrott hemma och att cp-E.on inte kunde komma förens idag. Kul !? Åkte och jobbade på det andra jobbet, sista dagen ! Sen fick jag sms av I som ville träffas och ta en glass och det ville jag så gärna :)

Var hemma strax innan nio och här var det ju inte direkt livat, haha jag satt och spelade Spindelharpan på mammas laptop innan det var dags att sova..

Idag var jag ledig, men åkte upp till jobb nr 2 och lämnade nycklar och grejer. Var hemma vid tre och märkte då att elen var tillbaka. Seriöst, fan vad tråkigt man kan ha av att det inte finns el. himla krångligt, när kylskåpet inte funka och frukosten fick bestå av en banan. Man är så bortskämd egentligen !

Nej, nu har jag en lista med saker som ska göras här över internet :P sen ska jag nog sitta på balkongen en stund, det är typ 23 grader ute, helt underbart !

Torsdag

Godmorgon !

Just nu mår jag mycket bättre, men är lite trött trots allt sovande. Om ca en timme ska jag ta bussen till jobbet och sen är jag inte hemma förens runt 7. Kommer antagligen vara väääldigt trött då.

Ska verkligen inte glömma vattenflaskan, så att samma sak hände som igår. Usch det var inte alls kul !

Sommar !?

Hej hej ! det får bli en uppdatering nu såhär innan läggdags.

Förskolan som jag var på var jättemysig ! De hade en skogsaktig lekpark på baksidan och barnen var ju så underbart söta ! De ville iallafall att jag skulle jobba imorgon också, så jag börjar halv 10, jobbar till halv fem, får ta bussen till andra jobbet där jag ska jobba 1.5 timme. När jag jobbar & slutar där beror helt på hur snabbt/långsamt bussen går dit osv.

Iallafall så var vi ute hela dagen och barnen fick ha på sig sandaler, det var ju liksom över 20 grader ute idag. Jag hade nog druckit väldigt dåligt så när jag kommer till stan och är på väg till jobb nr 2 så känner jag hur kroppen börjar bli svag. När jag är framme så känner jag att "fan, det är migrän på väg". Fick städa ganska snabbt, kroppen var helt skakig och när mamma hämtade upp mig så la jag mig i baksätet och somnade. Spydde när jag kom hem och sov i tre timmar och inte förens ca en halvtimme sen så orkar jag ta mig ur soffan.

Sover ju i en vattensäng som idag är utan vatten, eftersom vi ska byta "vattenmadrassen", så inatt blir det att sova i soffan. Det har jag ju iförsig gjort hela eftermiddagen&kvällen så varför klaga nu?

Det ska bli lika varmt, om inte varmare, imorgon så jag får komma ihåg att ta med mig en vattenflaska ! Glöm inte det ni heller !

Onsdag

Tjooho ! =)

Sitter här och blev nyss väckt av att de ringde och ville att jag skulle komma och jobba på en förskola i söder.
Ska komma så fort som möjligt men jag är inte den som stressar ! Slutar halv tre och efter det ska jag dra till jobb nr 2's kontor och hämta grejer sen antagligen åka och jobba där också fem till halv sju. Gud vad trött jag kommer att vara inatt.

Aja, får väl kanske börja skunda mig lite grann, kommer antagligen börja runt halv nio.

Bakar =)

Drog iväg och jobbade, blev sen upphämtad av mamma och så åkte vi och handlade :) Massa gott. Vi fick äta egna hamburgare idag igen, för vi orkade inget annat. Men nu ska jag baka äppelpaj ! Japp, det blir att baka idag igen. Ni som sitter nu och tänker "shit,vilket svullo", så är det så ni ska tänka. Jag ska ju gå upp i vikt och då får jag äta vad jag vill när jag vill. Inte för att det blir någon skillnad för ända sen jag bestämde mig för att gå upp i vikt så har jag gått upp typ...1 kilo ! Haha ! Men jag vet inte vart det tar vägen, men jag kanske snart vaknar plötsligt en morgon och väger typ 170 kg, vem vet ! ;D

Efter baket blir det dagens serier.

Hoppas att ni haft en härlig dag, puss puss !


Shop online

Idag blev det inte att jobba på jobb nr 1, nej utan bara nr 2. Men det får jag välja vilken tid jag vill, men det är läskigt när det är mörkt då alla ser in men jag ser knappt ut.

Sitter just nu och har precis kommit ut ur duschen. Sitter på H&M's hemsida och tänkte kanske internetshoppa lite..H&M butikerna är inte så himla välsorterade och lika bra här i Örebro som i andra städer så internet är min bästa vän när det gäller sånt =) speciellt H&M eftersom deras hemsida är så enkel att klicka runt på.

Ska ta mig upp på stan och lämna lite tvätt från jobbet och hämta nya grejer..
När jag kommer hem blir det att titta på One tree hill, The Hills och Gossip girl :)

Ha en bra dag =)

Amarula Tree

Åh fy vad tråkigt det var att gå ut på värsta shoppinghumöret och sen hittar man inte ett skit. Jag vet egentligen inte ens vad jag letar efter, vill bara ha något som är somrigt.

Hittade iallafall är ganska enkel topp på Gina Tricot som man med hjälp av smycken kan göra lite festlig också =)

Vi åkte hem och monterade klart lite grejer här hemma och sen så åkte jag och jobba en snabbis. Det är så läskigt att vara i en byggnad helt ensam, minsta lilla ljud så känns som om hjärtat ska hoppa ut :P

Mamma ville bort till stan för att kolla på gardiner till sovrummet, så då kikade vi in på I Am för att se om det fanns ett fint långt halsband till min topp, men kom hem såklart med ett kort halsband med en kerub på och ett diadem :S ja, så kan det gå !

Bilder på det får komma imorgon eftersom min kamera inte har några batterier och det tar ju en stund att ladda det.

Fixade som nämnt filmen Juno till min samling och nu har det kommit en till. Skratta så bäst fan ni vill, men det är iallafall Lotta på bråkmakargatan, min favorit från barndomen eftersom mina föräldrar jämt kalla mig det :P Hon är ju så förbannat söt !

nu ska jag lägga mig med en tidning och lite Tv :) puss


Måndag

Halloj !
Vaknade runt halv 9 imorse och kände att det var skönt att inte behöva jobba idag :)
Fast jag ska jobba på jobb nr 2 ,som jag kallar det, vid fem-tiden ungefär :/ men det är antagligen sista veckan som jag jobbar där nu eftersom jag bara hade vikariat där ..

Mamma är ledig idag så vi ska åka till Marieberg och kolla in lite kläder och gå runt på ikea :)
Jag är så sugen på att köpa något somrigt eftersom jag bara köpte svarta&lite tjockare kläder i Stockholm. ´

Har inskaffat en ny film till min lilla dvd samling också :) Känns lite riskabelt att ha de på datorn så de får hamna på skiva (fy mig) ! Iallafall så är det filmen Juno, den är faktiskt bra ! Den är sådär lugn och seg som man vill att en film ska vara ibland.


Oj, vilken dag !

Idag har det varit full fart ! Jag & Mamma åkte till Ikea och köpte lite grejer b.la ett nytt köksbord.. Vi lagade min favoriträtt (färskpotatis & bearnaisesås) med äppelpaj till efterrätt. Vi kollade på House och började montera bord & stolar, men inte fan gick det ! Nej, jag vet inte om det var skruvarna eller skruvmejseln som sög, men bra gick det inte iallafall :P

Har inte hunnit se serierna än, men ska kolla in smallville innan läggdags.

Sov gott ! =)

Flytt: dag 2

Ja idag gäller det =) Gick nyss upp och gjorde i ordning lite frukost, sen börjar vi flytta. De ringde igår från macken och berättade att släpkärran vi skulle hyra är trasig(?) och de kunde tydligen inte hyra ut en annan. Så vi får jaga en annan och se hur det går. Jag & Mamma ska köra ett eget lass med lite smått, sånt där som vi inte behöver släpkärra till att köra iväg :)

Jobbar inte idag heller, eftersom alla förskolor är stängda :) Kanske inte imorgon heller, eftersom vissa är lediga pga. klämdagen.

Nu ska vi  börja sätta igång :)

Puss hej !

RSS 2.0