bloggen ..

Jag har planer på att starta om på nytt i en ny blogg. Frågan är bara när. Ska bara hitta ett sätt att få in det i vardagen. Jag skriver av mig väldigt mycket, men trycker sällan på publicera. De inlägg som publiceras är väldigt alldagliga och ytliga, mycket på grund av att de som läser bara snokar .

Sen är ju Facebook den nya verkligheten ..det som skrivs där är det viktiga som hänt .. allt annat kan tydligen kvitta, haha.


Mango

När jag pluggar, både hemma och i skolan, så blir jag alltid sugen på något. Detta har lett till att det blir mycket "pluggodis". Jag har försökt att ersätta det med frukt, grönt och nötter istället, men där blir jag lätt "uttråkad". Vindruvor och sen sallad som mellanmål har faktiskt funkat ! Frukten har så tråkigt & dyrt utbud just nu.

Det är väl då man får vända sig till det nedfrysta. Så nu står en skål med mangobitar och tinar i köket :)
Gott att äta på medan PS-kursens första slutuppgift ska skrivas färdigt .


Första terminen avklarad.

Termin 1 på utbildningen är avklarad ! Det känns som att det var jättelängesen som vi stod där på nollningen och härjade runt, men samtidigt känns det som om det var igår ..

5 terminer kvar på utbildningen alltså :)

Tentan på delkurs 3 gick skitdåligt ..eller jag valde helt enkelt att i princip blanka på den. Kursen har haft ett kasst upplägg och tack vare vissa personer, så gick jag i tron om att jag skulle göra omtenta i kursen innan. Så jag prioriterade omtentan, då jag endå inte hade tid att få tillräckligt med förtroende för delkurs 3 tentan.
Men nej ..jag hade ju klarat delkurs 2 så det var bara att skynda sig att plugga men jag insåg till slut att det inte spelade någon roll ..

Termin 2 nu och den första delkursen denna termin har ett jäkligt bra upplägg ..ser ut som att vi kommer kunna få till en bra rytm i pluggandet och jag vet nästan precis hur mitt schema ser ut till mars slut :)

Så nu är det bara att hoppas på ett bra flyt :) Ska göra klart Professional skills- uppgiften senare, börja läsa på tisdagens seminarie och försöka planera in pluggandet till omtentan :)


Januari

Januari har verkligen bara rusat förbi. Den femte var jag och Bikie tillbaka i Karlstad :) Det var riktigt skönt att vara hemma igen ! Mamma följde med oss upp och vi tog en tur ut till Ikea, storhandlade en massa mat och åkte hem och åt kinamat :) mys. På måndagen började skolan igen och det var riktigt härligt att träffa alla igen :)

Sen dess har det i princip bara varit skola som tagit upp all min tid. Det är nu det lugnat ner sig lite, men jag vet att det där går som en berg-och dalbana. Det är en del av det roliga med att plugga..att det ena stunden är stressigt så att jag kan lära mig att ha många bollar i luften och hålla disciplinen och motivationen uppe och sedan plötsligt bli lugnt så att jag får slappna av och ta fram min lata sida ;D

Efter delkurs 3 tentan så var det förfest här och vi hade verkligen taggat för att släppa loss totalt på dansgolvet, bara för att få släppa den skitkurs som äntligen var slut ! Helt sant ..we went bananas :P Så jäkla skönt ! Haha.
Träffade (som vanligt) på ett stort och härligt gäng med Örebropojkar, både nya och gamla ansikten ! Sjukt kul :D

I veckan kom Sofi hit och började sitt plugg :) Ännu en i kusinskaran som drar sig till Värmland ! Hon får bo på soffan tills det finns en bostad tillgänglig !

På tisdag är det februari och ett steg närmare vår/sommar :)

RSS 2.0