Nollning

Albumen med bilder på FB visas inte för alla, så jag lägger upp lite bilder här också ;)





T som i torsdag ... och tenta

Vi har inte haft så jättelång tid på oss att plugga till denna tenta då vi prioriteratr grupparbeten, pm-projekt och litteraturseminarier.

Men igår kväll när klockan slog 23.00 så fick det vara nog. Jag intalade mig att det helt enkelt får gå som det går.
Det känns inte som att det hjälper att bli stressad och nervös..det skulle ju bara försämra mina chanser i så fall.

Det är tur att jag har mina kära klasskamrater som håller en sällskap i biblioteket ;)

Tentan är om 3.5 timme och jag har bestämt mig för att inte kika i böckerna mer idag.
Jag tänkte istället gå en promenad med Bikie, ta ett bad och sen växla in mina få 50-öringar.
Insåg igår att det är idag de försvinner :) Onödiga mynt !


En hög med måsten

Varit sjuk denna vecka så motivationen och orken till att plugga har inte varit på topp. Nu så är jag piggare och feberfri såpass att det bara är att köra på med 100%.

Denna vecka har också varit riktigt höstig och mysig så det har passat rätt så bra med att bara vilja krypa ner i soffan med filt och onyttigt :)
Josse sov här ons-fre, så lite fint sällskap har men fått också :) I torsdags fick det bli film och så var hon så söt som bjöd på pizza :)

Igår var dagens väder inte så pjåkig, så mellan pluggandet så fick det bli en två timmars promenad i skogen med bus :) Riktigt härligt !

Iallafall så är det en stor hög med plugg som väntar denna helg och nästa vecka. Går bara i skolan i 45 min på måndag och sen är det tenta på torsdag och grupparbete på fredag. Jag klagar faktiskt inte. Såhär års är det mys att tända ljus , ta fram gott att äta & dricka, lite musik i bakgrunden och bara nöta text :P

Måste tjata lite på bovärden i veckan och även fixa så att jag kan få det omtapetserat någon gång och få lite mer ordning här hemma.

För er som undrar över ett Örebrobesök från oss så kommer det förmodligen att ske i mitten av oktober ;) beroende på hur det ser ut i skolan osv.

Puss


Ett saknat busfrö och bakishäng

Idag kom mamma hit över dagen och lämnade tillbaka Bikie. Har saknat henne så sjukt mycket och nu får vi äntligen gosa med varann igen och jag får äntligen komma ut i skogen emellan allt pluggande :D

Fått handla hem lite så nu ekar inte kylskåpet mer..eller ja..inte lika mycket iallafall :P

Camilla kom över en stund och ställde upp så fint med att hålla i bus medan jag röstade.
Säger som de flesta .. det är faktiskt inte så jobbigt att rösta och jag tycker verkligen att man ska ta tillvara på den rättigheten ! Dock var det lite svårt för mig att bestämma mig. Har faktiskt försökt att sätta mig in i valröran, men det har varit en sån dagisnivå på debatterna att man nästan blivit mörkrädd. Till slut gick jag bara på magkänslan, så vi får se hur det går :)

Så nu ligger jag och bus i soffan och jag kikar lite halvt på valvakan. Är inte så jättepigg sen igår, men det är det självklart värt !

Blir nog tidigt i säng trots att jag vaknade sent idag, men den här dagen är i princip över, så det ska bli skönt att få börja på ny vecka med nya tag igen :)

Numera etta !

Yes ! Från och med nu är vi ettor ! Lite trist att nollningen är över, men det är ju faktiskt dags att lägga tiden på skolan nu ;) Vi har ju alltid helgerna, löningen, tentafester och fler sittningar :D Haha !

Igår skedde sittningen på Barbros brygga med ett härligt och sjukt hett gäng med tureiter ! Där blev det bl.a. allsång, tacobuffé, alkohol och dans ! Tack alla underbara tureiter för en störtskön kväll ! I början av kvällen fick vi alla ett hemligt uppdrag som skulle ske någon gång under kvällen. Mitt uppdrag var att ge generalen Mattias en lapdance, hahaha ! Självklart slutfördes detta strax innan vi drog vidare :D

Vi var ett gäng som drog vidare till Koriander, dock var det lite högre ålder där så vi kände oss otroligt unga och lättklädda när vi kom in ! Det var i och för sig bara roligt ;) Där blev det mycket mingel och dans tills det var dags för oss att dra hemåt.

Lite krångel blev det innan vi hamnade i taxin på väg hem och när jag äntligen fick lägga huvudet på kudden så somnade jag rätt så fort.

Det har varit en sjukt rolig nollning och tack alla underbara tureiter för festerna, aktiviteterna och ett ord som nämndes mycket igår..kärlek :D
Ser tillochmed fram emot nästa nollning, haha !

Nu är vi ettor och tiden kommer mest gå åt till plugg men självklart kommer nöjet in lite här och var ;)



Sittning ikväll

Då var det dags för sittning med alla underbara TUREiter :D Ikväll sker den på Barbros brygga med temat Erotik. Ska bli sjukt kul ! Vi satt här igår och taggade som fan så nu är man rejält sugen.

Har tagit ett låång skumbad där alla möjliga lyxiga sysslor gjordes för att bli fin inför kvällen.
Ska strax dra över till Camilla & Cathrin där vi ska köra en heldag med erotic makeover, haha !

Ikväll är det ALL IN pojkar och flickor ! Sjukt heta kommer vi att vara också ;)

Trötthetens tecken

Allt pluggande gör en trött, men har insett att det bästa är att hålla igång och sen sova gott hela natten.

Vi slutade redan vid 10 i tisdags :O Så vi brudar tog oss till IKEA för att hjälpa Cathrin med möbelshopping och sen tog vi en tur på stan i jakt på outfits inför erotiksittningen på lördag ;D
Ska dock ner på stan igen för att byta en grej och sen är det klart ! Haha blir väldigt intressant !

Har bara seminarium mellan 11.15-12 imorgon, men det får faktiskt bli läggdags snart och sen ta sovmorgon på det :) Efter det är det helg.. fan vad gött !

Åh vad jag saknar mitt bus ! :/ hon är fortfarande hos mamma och blir tränad på att vara ensam längre stunder. På söndag kommer hon hem igen och det ska bli så underbart ! :D


Igång på riktigt

Nu har skolan börjat få upp tempot, så denna vecka har det mycket artiklar att läsa inför seminarier, ett grupparbete skulle vara färdigt, ett annat påbörjades och ett tredje har vi till nästa vecka.

Tur då att det iallafall är intressant så att det hjälper motivationen på vägen ;)
Ska hämta ut kurslitteraturen i veckan och det blir plugg både imorgon och på fredag, varav fredag får bli en heldag eftersom vi då är lediga från föreläsningar och liknande.

Fått datumet till tentan också, så nu är det bara att plugga på :D


Det var nollningen det

Det blev en tidig kväll i fredags. Kusin skulle upp tidigt så jag la mig och kollade på Vampire diaries innan även jag slocknade.

I lördags blev det lite plugg innan jag drog upp på stan för en tur och mötte upp Cathrin och hennes kompis :)
Var inte så taggad för utgång till en början men blev lite mer sugen på det senare på kvällen. Dock fick det bli rätt så lugnt så jag gick förbi Rumpan Bar en sväng och hälsade på klassen och faddrarna som hade 70tals-sittning :) De var så snygga så !

Igår blev det grupparbete med trötta klaskamrater, men vi fick ändå en del gjort ;)

Andra halvan av dagens föreläsning var inställd så det blev lite snurrigt..så vi fick ÄNNU en diskussionsuppgift.
Nu blir det en tur ner till affären för att köpa hem lite nödvändigt och även onyttigt ;) Kanske blir en powernap när jag kommit tillbaka så att jag orkar ta tag i seminarieuppgifterna som gäller de närmsta dagarna ;)
En 48-sidig C-uppsats och en 24-sidig engelsk text..jippi ;)


Update ..

Som de flesta vet så har det varit fullt upp under nollningsveckorna. Efter denna helg så kommer det att lugna ner sig lite med det och istället så kommer det att bli fullt upp med pluggandet :)

Så hur har veckan sett ut då ?
I tisdags blev det en relativt lång dag i skolan och sedan på kväll så träffades de flesta nollorna, faddrarna och generalerna för att bygga vår flotte inför flottracet !
Den blev grym ! ;)
I onsdags blev det grupparbete efter lunch och sen hem och göra sig snabbt i ordning för att dra iväg på flottracet ! Fan vad duktiga våra kamrater var som så snällt ställde upp och paddlade. Vi vann vårat heat ( woooho !! ) och slutade typ som 4. Fuskföreningen Zeke vann..men men ;)
Åkte hem istället för att gå ut..tyckte att det kunde vara schysst att åka hem till Josse som sov här ons-fre :)

Igår slutade vi tidigt, så jag gick hem och pluggade lite innan det var dags för nollornas förfest :) Hade riktigt roligt, men insåg på vägen ut till bussen mot krogen att jag inte alls var så taggad som när jag kom, så jag bestämde mig för att det fick bli en tidig kväll för mig :)

Fick ställa klockan idag .. på min lediga dag :/..eftersom jag hade tvättid, haha. Pluggade lite och sen kom Sanna hit och ska vara här över helgen :)

Komma igång..

Ja det är väl dags för det nu !

Andra veckan i skolan har kommit igång nu och det är dags att sätta igång med pluggandet ordentligt !
Lite svårt eftersom jag fortfarande väntar på kurslitteraturen, men jag har iallafall fått rejält med motivation så det ska bli riktigt kul att få börja läsa.

I söndags hände iallafall absolut ingenting ..det mest vettiga jag gjorde på hela dagen var typ att diska, haha.

Var jäkligt trött när jag kom till skolan imorse ! Efter nästan en halvtimmes väntan på att lektionen skulle börja så fick vi reda på att det blivit ett missförstånd och det hela slutade med att lektionen blev inställd .. lite bitter blev man ju allt ;P
Men jag & tre klasskompisar tog oss ut till Ikea där vi käkade frukost innan vi drog tillbaka till nästa föreläsning.

Dagens andra föreläsning handlade om studieteknik, vilket var givandet även om man innerst inne redan visste vad som gällde. Behövde höra vad som krävs för att skapa goda förutsättningar i pluggandet.

Dagens nollningsaktivitet var spökboll, men jag behövde dra hem och småplugga lite och städa en del i lägenheten inför veckans alla besök.
Nu ligger jag här i soffan relativt nöjd med dagen :) så nu blir det nog snart dags för sängen :)

Having fun

Det blev inte att vara med på nollningsaktiviteten i torsdags. heller :P Vi drog på en film och slöa.

På dagen blev det föreläsning i turismens historia och det var faktiskt väldigt intressant.
Beställt hem det mesta av kurslitteraturen nu, så snart är det bara att börja att läsa.

Igår var det föreläsning i professional skills hela dagen. Väldigt intressant föreläsning och man lärde sig en hel del. Dock gick jag hem efter lunchen och somnade, haha bra gjort ! Så jag missade andra halvan.

Fick dra igång mig själv för att hinna göra mig i ordning.

På kvällen blev det välkomstfest på Nöjesfabriken ! Hade sjukt kul ! Stället är ju så himla stort också, så man märkte inte av allt folk så väl :) Senare var det framträdanden ..Mange Schmidt och Oskar Linnros :) Det var riktigt bra !
Det blev inte lika dimmigt denna kväll, som tur var :P På slutet hängde vi i rockbaren där det hängde en hel del snygga pojkar, haha ! Plötsligt var det stängningsdags och musiken stängdes av :O Klockan hade gått väldigt fort och det var dags att gå hem. Vi tappade bort killarna från rockbaren på vägen ut, men förhoppningsvis hittar vi de någon annan kväll ;P

Nu blir det något att äta och sen ut och möta tjejerna :)
Det blir nog film ikväll, antingen själv eller med sällskap !


Slitna dagar

Det har varit lite tyst här , men var lite sliten igår så det blev inte mycket annat än återhämtning som gällde igår, så mycket återhämtning det går under nollningsveckorna iallafall...

I tisdags var det som sagt utgång för alla nollor på universitetet. Vi krånglade som fan med skrivarna i skolan innan vi kom iväg för att fixa en massa inför kvällen. Det blev förfest hos en klasskompis och sen upp på stan.
Det var en sån sjukt härlig stämning i kön där nollningssångerna flödade :) Inne på Tempel blev det dans, en massa shottar och ja..sen är det rätt dimmigt, haha ! Minns iallafall att jag hade det sjukt kul och det är iallafall huvudsaken ;)

Igår var man rätt så sliten ! Tur då att vi var lediga. Det blev aktiviteter på kvällen, men slutade med att vi drog hem till mig och kollade på film istället :)

Nyss kommit hem från skolan, så nu blir det lite städning och sånt nödvändigt :)
Blir förmodligen nollningsaktivitet ikväll... ;)
Ska försöka spara på krafterna och alkoholen för imorgon är det välkomstfest :D


RSS 2.0