Då var det helg igen.

Storstädat hela dagen och nu är det fräscht och härligt här hemma :D Känns mycket bättre när det är gjort och eftersom jag haft musiken på så har man kunnat gå runt och samtidigt få nynna lite och göra lite dancemoves, haha !

Nu är jag i princip färdig, så ska ta ut hunden på en längre promenad, sen hoppa in i duschen och unna mig en ansiktsmask och dra i en tandblekning :)

Ikväll kommer mamma hit och kommer att hälsa på över helgen ! :) Härligt med besök. Vad vi ska äta ikväll är visst en överraskning :D Senare på kvällen så har även Sanna och några i hundgänget träning i ridhuset, så då ska vi dit och kika lite.


Busungar




Förmiddagsplugg

Sitter nu och ska börja plugga lite :) Vet egentligen inte riktigt vad jag ska plugga på dock, men det får väl bli att läsa lite och så får jag se vart jag hamnar ! Hehe. Efter lunch blir det promenad med lydnadsträning med Sanna och en tjej till. Började lite med det igår redan hos Sanna innan vi kikade på Robinson :)

När jag kommit in igen tror jag att det blir att städa lite och börja lite på uppgiftens layout sålänge :)


Onsdag

Godmorgon !

Igår blev det att sitta inne och plugga. Kommit igång med kurslitteraturen nu och den ena boken kunde beställas igen igår så nu får vi hoppas att jag får hem den. Många andra hade haft problem med att få hem sen så fick veta igår att det inte måste in på söndag om man bara säger till i tid och visar mailet där det stod att den avbeställdes. Ska försöka bli klar i rätt tid även om man behöver den boken för att få de bättre betygen. Kurslitteraturen är på engelska, iallafall i detta moment.

Innan mörkret kom så blev det en promenad med Sanna. Bra för både mig och Bikie att få lite frisk luft och motion.

Nu ska jag städa lite och lyssna på musik innan jag sätter mig ner och läser mer :)

Vi tog oss en tur..

Efter att ha pluggat lite så fixade jag mig iordning, käkade mat och mötte upp Sanna & Jossan för att dra ut en sväng till Bergvik :) Försökte att inte se allt fina utan mest komma på vad jag kan tänkas mig behöva mig till våren. Ekonomin tillåter inte shopping just nu även om det skulle vara gött att förnya garderoben. Blev 5 par strumpor iallafall, haha. Bättre än ingenting :)
Vi avslutande rundan med att handla mat och sen en promenad med hundarna.

Nu ska jag hoppa ner i sängen innan jag somnar i soffan :P


Ny vecka, ny kurs, nya tag

Innan tentaresultaten kommit så kan jag inte göra mer än att plugga det som finns att göra i min nya kurs. Ska läsa lite av den kurslitteratur som jag fått hittills. Min bok blev avbeställd för att den tog slut på lagret, skumt ! Men det är väl bara att vänta in den och försöka göra så gott man kan av det jag kan läsa nu. Skolmässigt så är det så min vecka kommer se ut. Plugga uppgiften och försöka hålla humöret uppe till tentaresultatet.

Innan jag börjar plugga så ska jag ta mig en härlig dusch, unna mig en ansiktsmask, nagellack och sånt lyxigt :)

Vad händer mer denna vecka? Ja det är inte så mycket mer planerat. Ska bli väldigt trevligt i helgen iallafall för då kommer mamma hit på besök :) Månaden kommer även att ta slut den helgen och¨då blir det februari plötsligt :) Det gillar vi.

Hide and Seek

Härlig musik såhär på en söndag :)

Imogen Heap

The dust has only just begun to fall



Spin me round again And rub my eyes This can't be happening

Lat söndag

Sov rätt gott inatt efter en hel utedag med hundgänget och sen en lugn kväll med Sanna & Jossan.

Kände mig otroligt sugen på att lata mig imorse samtidigt som jag behöve kika lite över skoluppgiften och få deppa lite. Så mötte upp Sanna imorse och det blev plötsligt så att Bikie fick hänga med henne på bevakningsträning medan jag tog Elton med mig hem. Han & jag har haft en härlig förmiddag här i soffan med bara en massa mys och lathet :)

Tänkte kanske dra på en film om en stund och unna mig lite cola :D Busan är rätt trött och sover väldigt gott !


Utedag

Slutade med att det blev en 1½ timmes promenad igår med hundarna och sen svull i sofforna tills jag kände att jag var på väg att somna och då fick det bli dags att gå hem.

En lat morgon blev det imorse innan vi drog ut på sökträning i skogen. Bikie var jätteduktig men mer om det i hennes egna blogg :) Efter 4 timmar var alla klara..vi var 12 pers så fikapausen blev över en timme lång :P
Sen iväg till nästa stopp där det agilitytränades i ca 2 timmar innan vi drog oss hemåt.

Nu är både jag och Bikie trötta..så nu ska jag tina upp lite med hjälp av en dusch och en kopp te. Efter det blir det filmkväll eller något med Sanna & Jossan :)

Fredagsmys.

Vilken lat dag jag haft ! Förutom lite städning och promenader med Bikie så har det inte hänt speciellt mycket.

Ska nu ut igen på en längre runda med busungen och äta lite snabbt innan jag ska över till Sanna och hålla Misty&Elton sällskap medan hon jobbar. När hon kommit hem så tänkte vi handla lite onyttigt till kvällen.

Så ser min kväll ut iallafall :) Hoppas ni också har riktigt härlig fredag !

Älskade busunge

Idag blir hon 6 mån ! Pluttan då :)




Vaknar upp

Blev inte alltför sent igår kväll, var så trött så behövde komma hem till sängen. Jag & Jossan färgade Sannas hår och det blev jättefint såklart :) Sen satte vi oss ner och bara pratade och då kände jag hur tröttheten kom ikapp.
Sov som en stock inatt kan jag tala om för er ! Så det var lite jobbigt att gå upp imorse. Det var ju så härligt att få ligga där under täcket :)

Snacka om att jag pluggat i en bubbla nu alltså. Vakna upp och se hur lägenheten ser ut, herregud ! En hög med disk, en hög med post, en stor hög med tvätt och sånt där som jag skjutit upp för att det inte verkat så värst farligt just då.

Tänkte att jag skulle sitta här med min fula pyjamas och mina rosa hello kitty strumpor ett tag till, haha ! Bara ha en mysmorgon och sedan dra igång med min första inlämningsuppgift i den nya kursen :)


Min hjärna är överhettad..

Haha ja alltså..efter 5 timmars tentaskrivande och bläddrande i feta lagboken så är man rätt slut. Känner att tentan gick bättre än väntat men det kan fortfarande vara så att det inte räckte hela vägen. Är iallafall nöjd med mitt försök och nu får man ha lite is i magen tills resultatet kommit om ett par veckor (lång kvar !).

Efter tentan så gick jag över till Sanna där min busa väntade på mig. Vi satt en stund och snackade lite skit innan jag gick hem för att få lata mig lite.

När jag kände att jag hade latat mig lite väl mycket..så fick det bli en promenad med Sanna så att vi båda fick rensa huvudet då även hon hade haft tenta. Hundarna behövde en promenad innan kvällens trötthet smyger sig på.

Har nu suttit och laddat ner uppgifter och sånt till vårens kurs som startat nu. Har en uppgift som redan ska vara inlämnad på söndag senast, så det är bara att börja. Dock får det skjutas upp till imorgon (inte bra !)..hjärnan känns inte som att den skulle klara mer plugg idag. Får smälta tentan och gå upp imorgon med en ny start och nyladdad energi :D

Ska äta lite nu och samla kraft. Har nyss duschat och ska över till Sanna och hennes kompis senare. Behöver lite tjejsnack och allmänt socialt umgänge, haha. Har ju varit i någon sorts bubbla inför denna dag. Får fira av tentan och skåla för en ny start med en varm kopp te och en massa babbel :)

Nätshopping

Var nyss och hämtade en av alla mina paket från H&M. Har beställt mycket från vårkollektionen som gör att allt inte kommer att kunna levereras samtidigt. Fördelen med det är dock att jag bara betalar frakten på det första paketet ! 

Detta paket innehöll strumpor, trosor och en ny BH. Strumpor behövdes, för nu känns det som att jag inte gör annat än slänger strumpor som fått hål i sig..Det innehöll även en tunika och ett par shorts. Shortsen passade bra i midjan men inte runt benen, vilket är ett vanligt problem för mig så de kommer att returneras. Tunikan var i en härlig rosa färg och kommer att användas väl i sommar ! Den täcker bara ena axeln och räcker ner till låren. Den var väldigt genomskinlig så det kanske kommer få bli att ha ett linne under om inte bara bikinin :)


Still trying

Suttit hela förmiddagen med att kolla upp understrykningar och lagt till några fler. Tog sen en liten paus med dusch och sånt där lyxigt, haha ! Ska fortsätta om en stund, men tänkte stoppa i mig bågot att äta först och ta en längre promenad med Bikie och busa lite så att hon sen sover sött medan jag har näsan i lagboken.

Ska sätta mig mot kvällen sen och skriva ner lite saker som jag har i huvudet. Det måste få komma ut på något sätt så att jag kan släppa det och kunna ta en sak i taget. Det får liksom inte bli för mycket i huvudet på samma gång just nu, för det är då det blir som det är nu. Massor av tankar och svårt till koncentration. Just nu går självklart pluggandet i första hand, sen får jag göra så gott jag kan med allt annat när det kommer. Jag måste klara det här ! Sen måste det också rensas lite, annars får jag inte plats med allt det nya som jag önskar, väntar och hoppas på ska hända.


Tentaveckan är här

Ny vecka och i den så ingår tentan som jag just ny försöker att plugga till så mycket jag bara kan. Klockan blev rätt mycket igår innan jag bestämde mig för att ge mig. Fick liksom passa på medan jag hade flyt och överhuvudtaget hade lust :) Samma visa idag också såklart. Köpte med mig pluggfika med mig hem medan jag ensamhetstränade busan !

Härligt iallafall med varmare temperatur ute :) Även om det kommit lite mer snö under dagen, så känner man att den är mer pudrig än knastrig, vilket ger mig mer längtan till varmare årstider.

På tal om varmare årstider så har jag även idag hunnit kika lite mer på nätshopping nu när jag vill förnya garderoben lite. Dock får jag hålla fingrarna i styr nu när ekonomin ser ut som den gör och möjligtvis skulle kunna bli sämre. Får även tänka på att jag fyller år om mindre än en månad och att ta lite i taget så att jag inte tappar bort det ekonomiska vettet pland paketen och påsarna.

Behöver ju även spara lite pengar också eftersom det kommer att bli mer träning till våren som kommer att kosta lite plus veterinärskostnader och sånt viktigt. Nu när jag har min busa så får jag såklart tänka på henne också.



Instängd ..

Har inte så mycket att skriva om just nu när jag har så mycket i skolan. Pluggar för det mesta dessa dagar och gör jag inte det så fixar jag här hemma eller gör någonting som involverar min busa.
Måste klara den här tentan för studiebidraget eftersom den andra kursen inte gick så bra, den var ju så himla svår. Ska prata med Csn och se vad de säger och tills dess kan jag inte göra  mer än att plugga så mycket jag bara kan.

Har iallafall registrerat mig på kursen som jag läser i vår. Letat runt efter lite kurslitteratur och..ja det kommer kosta därefter.

Är sjukt sugen på att inreda ! Har sett massor av fint och känner mig liksom inspirerad till det. Dock är det onödigt att lägga på pengar på just nu, tyvärr. Sen så kommer jag inte att bo kvar här så länge till, vilket gör att det ändå inte spelar roll just nu :)
Egentligen är det väldigt mycket som jag vill, önskar och ser fram emot så jag får försöka lära mig att ta en sak i taget och inte tänka på för mycket saker på samma gång.

Ska göra lite té nu
och plugga en sista stund innan jag unnar mig lite TV-tittande resten av denna blåsiga dag.


100111

Snöröj i det vackra vita






Härligt med lite träning

Satt hela förmiddagen igår och pluggade rätt så bra ! Gick ut en sväng som pluggpaus och sen unnade jag mig faktiskt ett avsnitt :) Sen ringde Sanna som sa att vi skulle få haka med A-C&CO ut på räddningsträning hos brandkåren ! Coolt !
Bikie är lite för liten och för otränad så hon fick vara med och valla av området så att vi kunde planera lite legor osv.

Sen fick Bikie mest vara i bilen (bra ensamhetsträning) medan jag och de andra ställde upp för varann genom att  gömma oss. Vi la oss i gamla tåg, skrotbilar, lastbilar, bussar, hästtransporter och annat skoj ! Hundarna jobbade på riktigt bra och det var sjukt spännande att se hur de arbetade och så. Skithäftigt !

Bikie fick sen leka lite med de andra ..bra träning att få leka med främlingar !

Lagom frusen var man ju när man kom hem efter lite över två timmar ! Så dumpade busan här hemma och ensamhetstränade henne medan jag tog en kopp te hos Sanna :)

Nu blir det mer plugg !

090113

Hallå på er :)

Här är det dimmigt ute och riktigt trist faktiskt ! Har suttit hela förmiddagen med en skoluppgift och ska snart äta något mellanmål innan det är dags att ta oss ut. Ska åka iväg med Sanna för att köpa hundmat för att sen släppa hundarna i skogen för lite bus :)

Kommer nog fortsätta med skoluppgiften sen när jag kommit hem :)

My favourite game

The Cardigans ..

I don't know what you're looking for 
You haven't found it baby that's for sure 
I'm losing my favourite game You're losing your mind again I really thought that I could take you there But my experiment is not getting us anywhere I had a vision I could turn you right A stupid mission and a lethal fight

Tisdagsfix

Igår tog jag mig över till Sanna som också har tentor på gång så vi tog en pluggdag tillsammans. Bikie blev glad över att få se Misty igen, så hon var upptagen med att mysa med henne medan jag satt lugnt och gjorde en gammal tenta som övning.

Efter lunch så mötte vi upp A-C för en promenad och snöröj :) Bikie hade såklart saknat grabbarna också, så de hade väldigt skoj där i snön.

Ska ut på en promenad ut med busan nu och sen ta mig iväg till affären för att handla lite och hämta ut min sladd som har kommit :)
Plugg och städning står också på listan såklart :)


Godnatt

Lite dåligt med uppdateringar på båda bloggarna, men det är lite svårt att hitta något att skriva om nu när det inte händer så mycket.

Koncenterar mig just nu mest på att bli frisk och få upp energin till att lägga på ett kol med pluggandet såhär innan tenta. Pengarna står på spel nu när den andra kursen varit svår att klara av, men får kika med CSN och se vad de säger. Inte så kul att ligga efter med en massa poäng och tentor.

Får proppa i mig en massa ipren imorgon innan jag går över till Sanna för en pluggdag hemma hos henne. Så kan Bikie få umgås lite med Misty också..då blir hon nog glad :) Hoppas att jag är pigg imorgon !

Förutom tentan då så är det inte så mycket mer skolbesök efter det ! Inte för att jag hängt där så fasligt mycket , men men ;D

Nej nu ska jag sova så att jag är pigg inför morgondagen !


Får tillägga stort grattis till P som fick en liten flicka igår morse :)

Lazy days

Nej men hallå där !

Har hittat ett internet som jag kan snålåka på tills jag fått strömsladden till modemet..ja, det är så att den nämligen gått av. Det brukar ju ligga en liten råtta där i hörnet, så den har legat lite dumt eftersom jag vet att hon ligger och sover där rätt ofta.

Haft feber i ett par dagar nu samtidigt som det är fruktansvärt kallt ute och mitt internet la av. Förstår ni hur kul jag haft? Haha nej men som tur är orkar jag faktiskt inte göra något ändå nu när febern gör mig alldeles nere. Har passat på att rensa bland papper och sånt skit som jag inte riktigt vet varför jag sparar på. Tittat på en del film kan jag säga att jag gjort..haha :)

Blir nog inte så annorlunda denna dag, men det är bara bra. Kan passa på att plugga och lite sånt där nödvändigt :) Det trista är ju dock att busan inte blir speciellt aktiverad, men tur att hon är valp och är lätt att få trött ;)

Christmas ..you're out.

Blev ingen uppdatering igår då mitt internet krånglade en del. Idag upptäckte jag att det är fel på modemet så just nu sitter jag på plats 47 på deras kundsupport och väntar på att få beställa ett nytt.

Kan inte de kalla dagarna ta slut nu ? Konstigt det blir nu när man tycker att ca -5 är "varmare" väder, haha. Lite jobbigt imorse ..släppte ut Bikie på terassen då hon var nödig och jag hade precis kommit ut ur duschen..även om jag knappt stog i dörröppningen ,förutom då jag stack ut huvudet i ca 5 sek för att ropa in henne, så frös håret !! Inte kul !

Idag har jag städat bort allt juligt och fy så trist det blev här inne ! Får tända några ljus ikväll så att mysfaktorn höjs igen :)

Gratulationer

Till min älskade lillebror som fyller hela 20 år idag ! Usch vad stora vi är nu ! ;D

Hoppas att din dag hittills varit toppen och att du bra med presenter !




Måndag i Karlstad

Vilken härlig dag ! Solen skiner, i princip molnfritt och massor av snö. Riktigt skönt att klä sig ordentligt och gå ut med Bikie och se att även hon gillar detta ! När jag kom in efter morgonpromenaden så blev det te och serien Glee.

Igårkväll kikade jag på några av de filmer som jag fick i julklapp, även om jag sett de förr så var de ändå lika charmiga.

Ska strax ta en runda med dammsugaren och i eftermiddag så har jag tvättstugan.
Mycket plugg nu när ytterligare en tenta närmar sig..


Hemma igen ...

Då var man hemma igen då..faktiskt lite skönt. Märker på både katter och hund att det var skönt att få komma hem.

Åkte igår eftermiddag. Blev tyvärr lite sena då min långis med Bikie blev försenad och tog lite längre tid på sig.
Packade in alla grejer här hemma och åkte sen iväg för att fylla på i kylskåpet och frysen.

Blev till att bädda ner oss i soffan sen för att äta en massa onyttigt medan vi tittade på Robinson och sen Bewitched.

Idag tog vi oss en runda ut med Bikie innan vi satte oss i soffan igen med blåbär/mango-smoothies :) Fick en blender i julklapp och den funkade alldeles utmärkt !

Nu har mamma åkt tillbaka till Örebro och jag ska strax hoppa in i duschen och dammsuga lite innan jag tänkt poppa popcorn och lyssna på någon ljudbok eller något. Söndagsmysa helt enkelt :)

I'll be back..

Haft väldigt bra här i Örebro :)

Igår blev det en lugn dag med lite Guitar Hero innan jag skulle fira lillebror i förskott hemma hos mamma.
Åkte hem och spelade lite mer med pappa innan han och jag skulle på bio :) Jag tog med honom på Avatar, tyckte att han behövde se den på bio eftersom han inte kommer göra det utan att någon drar med honom dit.
Filmen var ännu bättre denna gång, för nu kunde man ta in ny info som man inte riktigt hann med förra gången och se andra saker som händer runtomkring det man koncentrerade sig på först. Det är ju en film med väldigt mycket att ta in.

När vi kom hem så började vi titta på Harry Potter och Fenixordern, men tittade klart på den för en liten stund sen.
Ska spela lite mer Guitar Hero och sen ska jag ut med Bikie så att hon är trött lagom till hemfärden.
Trots de trevliga dagarna som spenderats här så ska det faktiskt bli skönt att få komma hem och återgå till min vardag.


RSS 2.0