Supertrevlig helg !

Igår eftermiddag kom mamma hit :) Vi åkte iväg och storhandlade ! Vilket jag behövde. Köpte även hem en massa gott att äta på kvällen.

Kikade på Idol som hade en hemskt tråkigt tema ! Rabih var dålig som vamligt men håller sig fan kvar. Erika åkte ur, ingen fara, men hade hellre blivit av med andra.

Idag har jag och mamma gått på stan. Köpt en mössa, skor och lite annat smått :)

Har nu suttit och kikat på TV, ätit kakor och druckit te :) Japp, jag har faktiskt börjat lära mig att dricka te nu :) Inte så pjåkigt, hihi !

Om en liten stund ska vi ut på långpromenad med Sanna och hennes voffsingar. Efter det blir det filmkväll hemma hos henne :D

Halloween är det ju också..men vem har missat det ? Haha nåja, who cares ?

Just dance..

Jag vet att den är gammal och uttjatad. Men det är ändå fredag och en bra låt att parta till. Även rätt bra att städa till, som jag gör nu ;)

Lady Gaga !

I've had a little bit too much
All of the people start to rush
I love this record baby but I can't see straight anymore

Just dance, gonna be okay Spin that record babe

Skitdag !

Gick upp i mörkret för att dra till skolan och skriva tentan.. mjo men jag försökte iallafall och jag kan inte tänka mig att det gick bra. Så det får bli att göra om den i december. Visst kommer jag ha min andra kurs samtidigt, men så får det bli. Får ta hjälp av Sanna och sen försöka få tillbaka motivationen tills dess.

Just nu så har jag tvättstugan..haha ännu roligare.
Ska snart laga lite mat och när jag tvättat klart så ska jag dra hem till Sanna och beklaga mig för henne ;D

Just ja..har namnsdag idag ;)

Det får gå dåligt

Jag tänker tillåta mig själv att låta tentan gå dåligt imorgon. Jag vet att det kommer vara fler än jag som inte kommer klara det, många i min klass har känt omotivation och att det helt enkelt ínte stannar i huvudet..

Så ikväll blir det tidigt i säng så att jag inte är så trött imorgon bitti.

Tänkte ta mig en riktigt varm dusch, känner mig trött och frusen.
Äta lite gröt också och kika på serier. Jag ligger faktiskt efter, tro det eller ej.

Kanske göra lite varm choklad också :) Ta med mig datorn till min nybäddade säng.
OH vilket bra sätt att spendera en deppig kväll.. :)

Sista dagen innan...

Usch imorgon är det dags. Tentamensdagen.
Är faktiskt lite nervös om jag ska vara ärlig, jag tappade motivationen så tidigt i kursen och fick aldrig tillbaka det helt. Som jag skrivit och sagt flera gånger, så var detta en kurs jag valde mest för att se om jag kunde. Jag är såklart stolt över att jag utmanade mig själv och försökte så gott jag kunde. Jag måste ju klara tentan, så det är ju bara att plugga vidare och fortsätta göra tentorna. Får inte gå om kursen förens om typ..3 år, så det är bara att försöka om och om igen. Jag SKA klara det, tänker inte stryka skiten ... för då har jag suttit här i 10 veckor helt i onödan.

Just ja..10 veckor har jag bott här nu. Känns som om det ska vara längre. Trivs så bra här, men får se om jag flyttar ner till Örebro igen. Kanske flyttar jag någon annanstans. Who knows. Sanna har ju inte långt kvar på sin utbildning..undra vart de hamnar sen? Hihi spännande.

Så idag ska jag spendera min dag med näsan i böckerna. Känns onödigt när jag vet att jag ändå inte kommer sitta hela tiden imorgon. Men jag vill inte ångra senare att jag inte gjorde så mycket jag kunde.

Fint väder är det ju också..damn it. Då måste jag ta mig en pluggpaus sen och promenera lite så att mitt huvud inte exploderar och jag går miste om en så solig dag :)

Så det kan vara fint trots allt

Idag var det mycket trevligare att dra upp persiennerna ! Himlen är blå och solen lyser upp trädens fina färger :)

Pratade med mamma i telefon medan jag åt frukost och hon berättade att hon tänkt komma hit över helgen :D Vad trevligt med lite besök från mams ;) Vi har planerat att vi ska ha filmkväll, titta på idol, äta gott och sen på lördag tänkte vi åka upp på stan och shoppa lite :) Mys !

På tal om att handla. Ska hämta ett paket på posten sen. Har rätt bra med pengar över denna månad, så handlade lite på CDON :)

Nu ska det pluggas :)

Ny vecka med hårda tag

Vad mycket tråkigare allt blir när man vaknar och det fortfarande är mörkt ute. Lika tråkigt varje år när man märker hur korta dagarna plötsligt känns.

Utanför är det så dimmigt att man nästan inte ser något utanför fönstret. Himlen är inte molnig men ändå så grå !
Men det passar iförsig rätt bra nu när det bara är tre dagar kvar till skittentan ! Så ska försöka plugga och repetera så mycket jag bara kan ! Fått låna lite broschyrer och gamla tentor av Sanna som jag ska kika lite på också !

Men det behövs även städas här hemma, så jag tänkte väl starta min eftermiddag med det :)
Är sugen på att baka också ! Så kan jag plugga medan det är i ugnen och sen äta det när jag pluggar. Vilken bra idé :D haha.

 


Eltondag :)

Blev inte mycket till film igår, men mysigt var det =)

Jag, Sanna, A-C och en tjej till satt mest och pratade lite, försökte se på någon film på TV men det blev inte riktigt så :) Åt pizza, snacks och jättegod choklad ! Riktigt trevligt !
6 hundar var det också , haha ! Så kan det gå ! :D men det var bara mysigt ! lite varmt dock ;)

Idag är jag Eltonvakt :) Gick ut på en promenad vid lunch och sen dess har vi mest gosat ! Sen dess har det bara spöregnat !
Om en stund ska jag lämna honom, passa på att handla och sätta mig och plugga lite. Har ju tenta på torsdag, kommer gå åt helvete :/

Att försöka duger iallafall, hellre det än att ångra senare att jag inte gjorde något.


Lördagsmys

Härlig lördagsmorgon med lite sovmorgon och Vänner :)

Igår blev det som nämnt tv-kväll med Sanna. Var ju hundvakt så jag spenderade eftermiddagen där. Tog en promenad med hundarna och sen försökte jag plugga lite.

När Sanna kom hem blev det Idol, vilket jag börjar tycka mindre om. Vaaaaaaaaarför är Rabih kvar !? Han sjunger inte bra !
Nicklas åkte ut..han som gjorde sin låt så fantastiskt ! Plus att han charmat mig lite !
Men jag är en normal människa så jag sitter inte och bölar för det.. (pik till småfjortisarna)

Efter det blev det Fight Club...Där finns det HOT stuff...!! :D

Om en stund ska jag över dit igen. Blir filmkväll igen ! A-C skulle komma också =) Så vi tre ska väl sitta och tjocka oss en del antar jag :P Igår hade jag så ont i min mage ! Men värt ! Såå gott ! Hihi


Freedag !!

Wooho ! Då var det helg ! Inte för att det är någon skillnad för mig, men..heelg :D haha

Verkar som om det fixade sig med biljetterna, men väntar och ser tills jag har de i handen innan jag gör fler glädjeskutt :P

Om en stund ska jag över till Sanna som är och jobbar. Ska vara hundvakt tills hon slutar, så köper med mig lite gott och sätter mig och pluggar där :) När hon kommer hem så kommer det att finnas dricka, godis, snacks och kladdkaka där. Haha måste få leka lite hemmafru ju ;)

Igår kom hon över och kikade lite på Californication med mig.. haha störtskön serie !

Det blir väl att kolla på Idol ikväll.. läste om vad Rabih ska sjunga..kommer säkert bli smärtsamt, men jag får trösta mig med allt godis vi dukat fram ;D

Not as good as yesterday

Denna dag var gråare, kallare, och krångligare än igår. Pluggandet har gått sådär..

Blivit krångel tydligen med våra smygpremiärsbiljetter, så där försvann en del lycka.
Får väl gå på premiären eller någon dag där i närheten..

Gå ut och gå med Sanna snart..sen en lååång dusch

Oh happy wednesday !

Ja eller den blev såååå mycket roligare precis för en stund sedan !

Det är sjukt trist väder ute ! Grått och trist ! Igår kväll när jag mötte Sanna en snabbis så var det så dimmigt att man knappt såg vägen jag gick på. Man kände den nästan för att det var så tjockt.. Haha säger jag som är så stadslig..Minns när de skrattade åt mig när jag övernattade ute på landet för att jag blev så paff av all dimma och hur mörkt det var, haha !

Själva dagen började med frukost framför lite Vänner. Pluggade lite, tog en promenad och nu pluggas det igen. Ska fortsätta en liten stund till medan jag fortfarande orkar ta in mer information :) Sen får der bli Wok till middag bara för att det blivit lite för mycket pluggodis idag ;P

Sanna ringde förut..Totally made my day ! Love her ! Varför får ni veta strax :D Jag skuttade och gjorde massa glada ljud :P A-C älskas också för initiativet !! :D

Tisdags-maraton

Sanna ringde och ville ha sällskap till Willys, självklart sa jag då som också behövde handla hem lite :)

Tänkte snart laga mat och sätta mig och plugga en stund. Ärligt talat så har jag inte gjort det tidigare idag, fy fy !

Har även fixat så att jag kan ha Vänner-maraton ikväll om jag inte orkar se alla serier som kommit..får se vad jag bestämmer mig för :) Hihi

Så det blir min kväll :)


Godmorgon tisdag

Eller ja.. har ju varit vaken ett tag. Men låg kvar u sängen en stund och gosade med Akilles innan det var dags att gå upp.
Gjorde iordning lite frukost och satte mig här vid datorn och snokade runt lite ;P

När jag flyttade in här så blev jag rätt nöjd med hur varmt och gott det var här inne. Men nu börjar det bli riktigt kallt ! Satt och frös igår kväll, så jag tände ljus och satt inlindad i filten efter att ha tagit en riktigt varm dusch. Har även dragit på elementen nu så vi får hoppas att det blir lite varmare snart.

Sanna kom över igår kväll och tittade på travet, eftersom mitt internet är snabbare. Pappas häst skulle springa Diamantstoet på Mantorp, men det gick inte så bra. Hon har ju varit sjuk ett tag och hon verkade taggad först men hon verkade tappa det någonstans i loppet. Bättre lycka nästa gång !

Ska kika lite på någon serie nu innan jag ska sätta mig och plugga :)

Ny vecka fylld med plugg

Ja för nu gäller det att ta tag i allt och plugga järnet !

Ska lata mig en stund till innan jag ska hoppa in i duschen och sen gå över till Sanna där vi tänkte plugga lite ihop och äta massor med onyttigt :) Vi ska även titta på när Liman springer Diamantloppet.
 
Det är ju i princip så min vecka kommer att se ut överhuvudtaget. Så min tråkiga blogg kommer säkert vara ännu tråkigare just denna vecka ;)

Hon som jag går ut med hundarna åt, opereras idag ! Hoppas att allt går som det ska !

Fick reda på att en lärare från gymnasiet har gått bort för en vecka sen ungefär. Om jag förstått det rätt så hade jag henne i en kurs tredje året. Vi var inte så snälla mot henne faktiskt, hon var väldigt speciell. Vila i frid !

Bakisdag

Vaknade upp hos farbror och "faster" imorse, där Sanna övernattar över helgen.
Käkade frukost och la oss sen i soffan,käkade godis och bara slötittade på allt skit som visas på TV.

Mamma kom förbi och plockade upp mig, för vi hade bestämt att köpa kinamat och äta tillsammans. Det satt bra i magen kan jag säga !
Köpte även hem lite godis och en Ben&Jerrys :)
Riktigt gott med det när man är lite bakis !

Ska vara lite social med mamsen nu, om en stund bär det av hem till Karlstad igen.
Min säng,min soffa, mina serier och mina små missar. Mitt hem :)

Igår kväll

Kvällen igår var SÅ lyckad !
Började med mingel, där kända ansikten från min vecka i sälen såklart befann sig eftersom det var deras premiär. Kvällens drink var väldigt god faktiskt =)

Sen bjöds det på mat, vilket var så gott så ! Där satt vi och pratade, skrattade och härjade.
Sen kom resten av allt folk som inte var VIP.. vilket var väldigt många det med ! Blev snabbt lite trångt och fullt vid baren.

Vid 23 drog filmen igång. Fan vad bra den var ! Jag som inte ens åker snowboard tyckte att den var riktigt bra :)
Kul också när alla stog och jublade och mycket skratt åt deras sjuka påhitt ;P

Nej, men jag skulle kunna rabbla på om vad som var bra. Blev sådär lagom onykter !
Grejen är den att en utekväll utan folk som tjaffsar, drar iväg, blir sådär jobbigt fulla osv..är en lyckad kväll för mig så det krävs inte så mycket för att jag ska ha kul.

Det som jag gillar med gårdagens umgänge är att de är så avslappnade i sig själva och de bara är. Kanske inte så mogna, men vem är det? De är iallafall det på sitt sätt och på ett positivt sätt.

BTW ! Vid köpet av kvällens drink fick man ett svettband från DC..vet inte om det var bara för oss vip:are ('?). Så vi fick för oss att supa oss själva under bordet och samla så många som möjligt. Nu fick jag inte varje gång jag handla i baren, men kom hem med en 4 st iallafall.. sweeet ! :D


QA-premiär ikväll ! :D

Kickass !

Quite Alright Productions films teaser everybody :)


Ner till staden :)

Nu har jag impregnerat kvällens skor, satt i nya sidenband och fixat lite så nu är det bara lite smått som fattas.
Ska ner till stan nu för att träffa I-pluttan och när jag ändå är däråt så tänkte jag handla med mig lite smått som behövs för att man ska känna sig lite extra snygg. Bland annat ska jag köpa nya strumpbyxor, för när jag drog på mig de igår och skulle visa mamma så insåg jag att de hade ett hål mitt på benet :/

Lite nervöst inför ikväll faktiskt..mest p.g.a. skorna då :P ..jag veet ! så larvig ;)

Då är dagen här

Åh så gott det var att farmors mat väntade på mig i princip direkt efter att jag hamnat i Örebro. Hon har ju vissa maträtter som hon vet att jag älskar..så man har ju sina aningar när man dyker upp :)

Farmor är så go. Stog med henne i badrummet och pratade medan hon stog och sminkade sig liksom :P Så gulligt ! Hon målar tillochmed ögonbrynen och allt..hihi. Fast jag minns att jag och Sanna lånat smink av henne ibland om vi ska vidare efter att ha varit hos henne eller så !

Efter det blev det en litet besök hos pappa och lillebror. Han är ju härlig ! Vi satt och googlade på bilder på saker som han gillar..typ vindkraftverk, Kalle Anka och filmen Bilar :P

Sen åkte jag hem till mamma och där satte vi oss med massor av gott och tittade på Idol. Fy vad dåligt det var. Hur kan de ha Michael Jackson-tema? Det är ju svårt att göra de till sin egen låt eller helt enkelt att försöka efterlikna hans performance ..
Camilla åkte ut iallafall..det var väl inte helt oväntat. Hon är alldeles för sprallig även när hon ser ledsen ut..
Åh så har vi ju en sån där som fjortisarna tycker om fast han sjunger uruselt..varje säsong finns det sånna. Det värsta är ju att juryn gillar honom också..I don't understand !!! Han..Rabih eller ja..det är väl vad han heter?
Han iallafall...*rynkar på näsan*

Nej..nu ser jag hur texten växer. Lördag idag ! Wonderful ! Längtar som fan till ikväll ! Kommer vara sååå trångt med allt folk som ska komma :D Bra där !

Snart bär det av

Om en stund så ska jag ta bussen upp till stationen och sen bär det av mot Örebro.
Ska bara packa ner det sista och gosa lite med missarna innan jag lämnar de :/
Direkt när jag kommer till Örebro så ska jag hem till farmor och hålla henne sällskap medan farfar är bortrest över dagen.
Kan tänka mig att hon kommer bjuda på mat också..fy så gott det kommer bli !


Färdigstädat ! Andas..

Oj så duktig jag har varit nu. Luktar riktigt gott här hemma nu. Nu skulle man vilja baka eller något, men eftersom jag åker imorgon så är väl det kanske onödigt? Får köpa hem något färdigbakat, haha !

Nu ska jag ta det lite lugnt..fortsätta gå in mina skor, vilket kan gå bra på lördag..om vi skippar dansgolvet , haha.

Ska laga mig lite mat, dra på lugnare låtar och sätta mig och plugga lite Kapitalbeskattning.

Torsdagsfixande

Ska bara lata mig en liten stund till innan jag drar fram halva städskåpet för att verkligen städa i varje hörn :)

Sitter och lyssnar på New Moon's soundtrack. Annorlunda eftersom det är så mycket nedstämda känslor i den filmen jämfört med Twilight. Men jag längtar ändå till att den visas..vilket är om lite mer än en månad. USCH vad lång tid :/

Ska kanske ta tag i att hänga upp tavlan över sängen också.
Kanske börja packa lite och handla lite gott att ha på bussen imorgon.

Då var det avgjort

Även om jag bara skulle springa över till Sanna så blev det såklart inte bara en liten stund :)
Vi satt och kikade lite på TV och pratade mest om premiären. Det är tydligen jävligt många som ska komma, awesome ! Fast ju fler som kommer desto fler kommer se mig som Bambi på isen i mina skor :P Men den smällen får jag ta, för det kommer nog vara rätt så värt det ;)

Iallafall så kom vi fram till att klänningen blir lite för mycket för tillfället. Det fick bli svarta shorts och en t-shirt under den väldigt rosa jackan. Frågan är nu om den ska vara instoppad eller ej..haha vilka problem man kan ha ibland va?

Ska alldeles strax hoppa ner i sängen och försöka få mig lite sömn =)

Heartbeats

Lite lugna låtar till matlagningen :)
Med José González


One night to be confused, one night to speed up truth
To call for hands of above, to lean on
Wouldn't be good for me, no

Härlig dag

Riktigt skönt att få vara i solen ett tag och bara gå ute i en sån fin höstdag. Allting är sådär höstigt och fint ute, med alla löven och färgerna. Det var lite varmt och gott i solen, även om det var kyligt ute när vinden rörde sig.

Tog cykeln och drog iväg till tanten som jag ska hjälpa i höst/vinter. Fikade lite och gosade med hundarna. Riktiga sötnosar ! Vi började så att jag gick ut med de en och en så att man fick lära känna de lite och se hur de gick i koppel och så. Gamlingen var så go..hon ville bara ha godis och blev trött rätt fort så hon var det inga problem med. Dock så var de två yngre..hane & tik..de verkar tyvärr rätt understimulerade..så de var supertaggade när vi skulle gå ut och de var rätt stressade så det var lite svårt att få de att lyssna i början.

Men när de känner mig bättre och vi gått några gånger så de fått tillbaka konditionen så tror jag att det inte blir några problem :)
Får hoppas att jag hinner åka förbi imorgon om jag inte måste plugga, städa och packa alltför länge.

Ska ta mig en sväng till affären och handla lite gott till pluggandet.
Laga mat och sen ta mig en sväng förbi Sanna som ska hjälpa mig med det sista i outfiten. Tror att klänning blir lite väl uppklätt..skulle kanske få låna någon tunika av henne.. :)


Mitt i veckan

Godmorgon !

Solen skiner idag med ! Dock är det typ 5-6 grader ute, men ändå ! Ingen snö har det kommit trots att risken funnits ett tag nu. Ingen snö i helgen och förhoppningsvis inge regn. Skulle vara jobbigt att ha på sig öppna pumps annars :P

Det var en fröjd att gå och lägga sig igår. Nybäddat i sängen med mitt mörklila lakan och bruna bäddset.
Haha tänk vad små saker kan göra en så nöjd :)

Ska äta lite frukost nu, sen blir det att städa lite och sen åka iväg till "extraknäcket". Ska bli så mysigt :)

Först en dusch och ansiktsmask :D

Skorna till premiären



Hemma från stan

Åkte upp med bussen till stan. Så fint att åka förbi Kroppkärrsbadet och se hur höstigt det blivit runtomkring samtidigt som solen reflekteras i vattnet. Dock är jag lite fundersam...måste det heta Kroppkärr? Haha inte vackert !

Mina skor fanns i strl 36..haha jag har ju så fruktansvärt små fötter ! Smala är de också, så det är inte alltid de sitter bra på sidorna heller. Jaja, det är tur att jag inte tänker ha skorna så ofta ! För isåfall kommer jag och mina fötter bli osams..de kommer få så ont de stackarna :P Haha

Ska strax lägga in kort på de, men just nu vrålar magen så tillochmed Akilles tittar på den :P
Ska fixa lite mellis och kika på någon serie så länge. Ringa tanten som jag ska ta hundarna åt imorgon el. torsdag och seeen får ni se :)

Shoppat inför premiären




Tisdag

Godmorgon !

Solen skiner där ute, så härligt ! Akilles älskar när solen lyser på golvet så hon kan ligga där och bara mysa :)
Sitter nu och äter frukost. Ska alldeles strax dra mig upp på stan för att byta skorna som jag köpte igår. Hoppas att de finns i 36, annars får jag köra en annan modell. Hela affären kryllar ju av skor som man gärna tar med hem..fast om jag kan gå i de är en annan story ;D

Lägger in kort på de senare, ifall jag ska byta modell så är det ju onödigt och lägga in en bild på tillbakalämnade skor :P

Måste bara ladda Ipoden först :)

En kväll på stan

Drog upp med Sanna på stan för att kika lite inför lördagen. Lägger in bilder imorgon på det som handlades, för självklart hittade ju jag också saker fast jag lovat mig själv att spara lite pengar.

Det bästa köpet var iallafall skorna som följde med hem. Sjukt fina ! Men mina fötter is going to die !
De är rätt höga för vad jag är kapabel att gå i, haha ! Dock kändes de lite stora när jag gick i de här hemma så de kanske behöver bytas till en mindre storlek. Får kolla lite imorgon när jag går i de igen :)

Efter stan gick vi ut på en promenad och körde sen lite träning med Misty och Elton :) Så roligt att de hur kul de tycker att det är :P

Nu ska jag titta lite på Desperate Housewives och äta lite kvällsmat :)

Ny vecka, roligare tag

Jaha då var det måndag och ny vecka.
Denna vecka innehåller i princip baara plugg.
Fixa lite inför helgen och sånt där kul ! Ska hälsa på extraknäcket och så innan hon ska opereras och ligga inne på sjukhuset.  Sen på fredag åker jag ju till Örebro, på lördag är det premiär (wooho ! ) och på söndag ska jag ligga bakis och sen få åka hem till Karlstad och mina små sötisar :)
Låter som en riktigt bra vecka tycker jag ! :D

Just nu sitter jag med musiken i högtalarna och en ansiktsmask i facet :P Ska alldeles strax ta bort den..det är Niveas braiga ! Just nu har jag den blåa peelingen som man får dra bort, asbra ! Annars gillar jag den lila också :)

Sen ska det fixas lite och pluggas..mot kvällen ska jag med Sanna upp på stan en liten sväng :) Hjälpa henne att hitta något snyggt till lördagen :)


Klar för idag

Ska erkänna att jag inte riktigt gjorde allt ! Har faktiskt latat mig en del också ;D Det är ju faktiskt söndag !

Har iallafall bokat biljett till Örebro på fredag :D Skulle egentligen ha åkt med Sanna & Jocke dagen innan, men kissarna blir ensamma så länge då, så jag åker fredag vid lunchtid istället :) Passar bra !

Nu ska jag väl dra på någon film eller så. Har inga serier :/


Söndag

Härligt med slutet på veckan !
Nästa vecka väntar mycket skoj !!

Har på musiken på högsta volym. Idag ska det storstädas och sånt där roligt, haha.
Pluggas ska det väl såklart också göras :) Kul va ?

Nej men städning är inte så illa..speciellt inte i min lilla lägenhet, haha det tar ju inte direkt lång tid.
Rätt gött om man har musiken på också så man kan gå och tralla lite sånt samtidigt, haha !
Ska dra i en tandblekning, kolla lite sminkalternativ inför helgen och testa outfiten så att jag inte står där och så passar ingenting, köra en ansiktsmask också. Lyxig söndagsfix helt enkelt :)


Kvällens film

Sitter just nu och tittar på Seven Pounds. Lite förvirrande film innan man förstod vad den egentligen handlade om och gick ut på. Riktigt fin film faktiskt ! Väldigt sorglig också ! Will Smith gör hela filmen !


Plugg med Ben & Jerry's

Åh så gott ! :) och så nödvändigt, haha.
Måste verkligen dra upp tempot på pluggandet nu när tentan närmar sig. Får ta hjälp av Sanna i veckan som har läst kursen :)

Igår gick jag ut med Sanna och vovvarna..hjälpte henne att köra lite träning i lydnad osv :)
Sen gick vi hem till henne där Jocke lagade pannkakor åt oss, mm så gott !
Satt och klagade på Idol, tittade på Mystic River och sen på Fredrik Häréns föreläsning i kunskap. Haha vilket ledde till en het diskussion där i sofforna :P

Har ätit frukost framför Grey's Anatomy, surfat runt lite här runtomkring och nu ska det pluggas :)

. . .

Till dig ! Om du bara visste hur många som sörjer dig och hur mycket dina nära saknar dig.


Mitt "extraknäck"...

...är att hjälpa en tant här att gå  och gå med sina tre älsklingar. Jag kommer alltså få betalt för att hjälpa henne då hon har höftopererats, samtidigt som jag får gosa med sååå goa och fina hundar och motion får jag också. Perfekt, då jag en gång i framtiden faktiskt bestämt att ha denna ras, då jag behöver komma ut mellan allt pluggande och ja..vad är negativt med detta egentligen ? Eller den tredje är 11 snart 12 år och har ledbesvär, stackaren ! Så hon får bara gå med lite grann en liten stund :) Go var hon iallafall, hon satt och ylpratade och det betyder tydligen "mer gos !" :P



Har bilder på de tre, men vet inte om jag får lägga ut de så tog en allmän bara.
ADORABLE !!!!!! Hihi !
Det är finska lapphundar för er som inte vet ;)


En fredag utan Örebro

Idag begravs du ! :( Jag kan tänka mig hur fint de har gjort det för dig.
Tyvärr har jag bestämt mig för att inte komma. Jag orkar inte. Jag klarar inte av att se alla gråta för att de älskade dig. Hoppas att du förlåter mig för det, eller det vet jag att du skulle ha gjort !

Ska iallafall ta och lyssna på de låtar jag har som jag vet att du gillade. Tända 25 ljus ikväll och tänka på de som som offrar vad som helst för att du ska komma tillbaka !

Vila i frid A !

Entouragekväll

Alltså ni skulle ha sett ! Mötet gick jättebra och jag tror inte att jag orkar vänta tills nästa vecka för att gå dit igen..Jag skulle kunna vara där GRATIS bara för att ! Haha ! Berättar mer imorgon eller senare.

För nu ska jag gå över till Sanna & Jocke för att kolla på lite Entourage :)

Mår inte så jättebra ! Har ont i halsen, svårt att andas och är trött hela tiden. Fick sitta på "mötet" och verkligen hålla igen för att inte sitta och gäspa. Håller väl på att få något ! :/

Men nu ska jag byta om och sen dra mig iväg.

Onsdag !

Åh så mysigt det var igår kväll, när jag låg i sängen och läste boken Änglar och Demoner och hörde hur regnet smattrade på fönsterbrädan, så höstigt ! Har kommit rätt långt in i boken nu och det är ju en del som filmen inte innehåller såklart, men lite störande nu när jag märkt att i filmen så fattas det ju personer.

Låg kvar i sängen en stund imorse och läste lite till. Sen gick jag upp och satte mig för att titta på lite serier tillsammans med frukosten.

Ska diska, duscha och plugga lite innan det är dags att gå iväg till hon som jag ska extraknäcka åt. Riktigt enkelt för några hundringar i månaden. Men det blir bra..få komma ut lite, träffa nytt folk och de där extra pengarna är egentligen bara en bonus. Nåja..mer om det senare :)


Öomda

Haha, enligt mitt JC-kort som kom på posten idag så heter jag Öomda i förnamn.. WTF ?!
Hur fick de till det ?

Sökte på de för skojs skull men fick inga träffar. De måste väl ha undrat ?

Tuesday afternoon

Hellooo !
Vilka sena inlägg jag gör.. har suttit hela morgonen och läst lite som jag hjälpa mig med mitt extraknäck :)
Ska dit imorgon eftermiddag och träffa "tanten" som jag ska hjälpa. Vi pratade på telefon igår och hon verkade jättetrevlig !

Ska gå iväg till Konsum och handla lite nu..Det får bli pannkakor till middag idag, haha :) Är sugen på det.
Ska även handla med mig lite gott att plugga med såklart..(alltid en anledning till sockerintag! ;) )

Ja..så det är min dag idag. Som alla andra dagar.

Extraknäck ?

Ja, jag kan ju inte direkt kalla det för ett jobb, haha !

Men iallafall så tänkte jag smygberätta lite om att jag sitter just nu och mailar en tant här i Karlstad som jag antagligen kommer att hjälpa några ggr i veckan då hon ska opereras. Det skulle verkligen vara ett perfekt extraknäck för mig som egentligen inte riktigt ska ha tid att jobba men ändå behöver tjäna lite extrapengar.

Det låter saligt, men vill inte säga för mycket ifall det inte skulle bli något av det.
Kommer väl förmodligen träffa henne i veckan och se hur saker och ting kommer att bli.
Lite spännande faktiskt. Jag hoppas att hon & jag kommer bra överens och att det inte är några problem. Haha inte för att det är svårt att komma överens med mig ;) hihi
Men det krävs faktiskt att man gör det för att detta ska gå bra :)

Ja..pluggandet går sisådär, har inte ens kommit igång än. Fastnade på mailen samtidigt som jag suttit i telefon med Sanna..som faktiskt fixade detta åt mig. Hon kommer ju vara med mig de flesta gångerna..fast det är jag som tjänar pengarna, mohaha.

Får väl se om jag kommer igång så småningom.
Ska ta en dusch eftersom jag nyss varit ute på promenad också. Värma upp mig lite :)


Måndag

Åh ! Solen lyser ! Det får innebära en promenad senare :)
Tänkte också ta mig till affären och köpa en ny Ben&Jerrys, som pluggsällskap.
Brukar vara gött att ha lite att småäta på så pluggandet inte blir så tråkigt och jag är väldigt sugen på chokladglass nuförtiden eller ja...denna vecka ;)

Har ingen skola förens på fredag..haha helt sjukt !
Men ju mindre jag går i skolan desto mer hemmaplugg innebär det ju..

Iallafall så ska det tas lite lugnt nu framåt lunch, sen blir det plugg och sen får vi se vad klockan är när jag tröttnat :)

Nu blir det söndagsmys

Tvättandet gick bra ändå ! Jag var klar en timme innan tvättidens slut..fast 4 timmar är ju bra mycket tid för bara en person :)

Allt annat är fixat nu också, så nu kan jag få sätta mig i soffan igen och bara ta det lugnt.
Ska poppa lite popcorn, dra på Grey's som jag aldrig hann se igår och sen läsa lite i Änglar och demoner :)

Ja..imorgon är det måndag igen..


Tvättstugan

Åh vilken tråkig syssla. Men jag har fasen inte tvättat på evigheter, så för en gångs skull kommer jag nog använda hela tvätttiden :O

Fast när jag kom in i tvättstugan nu så hade inte tanten innan mig ens hunnit tvätta klart utan precis satt på torktumlaren...hmm hur tänkte hon då? Hon kommer ju inte in om jag låser med min nyckel ?
Nej men jag kunde inte låsa för den innan henne hade inte tagit ur sin tvättnyckel ur låset..aah vad irriterande !?
Känns lite sådär att lämna allt där och inte få låsa efter mig.

Haha, tänk vilka problem man kan ha. Men har ju inget bättre för mig en sånhär dag.
Så det är väl det energin får gå till idag antar jag ?

Söndag

Ännu en grå dag ! Det snöar inte iallafall som de sa på vädret, hihi :) Fick dock ett sms från mamma som är i Sälen..där hade snön fallit hela gårdagskvällen och natten. Vad mysigt för de ! Men snön får gärna ta det lite lugnt för mig, så inte vintern blir alltför lång.

Iallafall så blev det till slut så att jag gick över till Sanna igår. Vi tittade på Bad Company, haha den var rolig men ändå seriös. Sen plötsligt sitter vi i Kristinehamn, haha ! Vi skulle hämta hennes kille som kom från Gbg. De hade haft sin premiär där i helgen, vilket ska ha varit en riktigt kickass premiär. Fan vad kul för de :)
Så där var vi på McDonalds med han och några av hans kompisar, haha tards !

Var hemma vid midnatt och inte ett dugg trött, så jag la mig och började läsa lite i Änglar och Demoner :)

Idag blir det lugnt. Ska tvätta, plugga lite och så =)
Städa undan lite kläder också, försöka få in lite i källaren och även få upp tavlan vid sängen.
Ja ni vet..söndagspyssel :)


I guess the rain's gonna win

Jag är hungrig och måste gå och handla.
Nu har jag väntat i snart en timme på att spöregnet ska släppa lite, så att jag kan våga mig iväg till Konsum.
Men det fortsätter bara att vräka ner och nu ser jag knappt ut genom fönstret.

Nej, jag får väl ge mig ut i det helt enkelt. Det är väl typiskt :P

Ska unna mig mycket gott ikväll ! ;)
Det får bli att dra ner persiennerna så man slipper se vädret, tända massor av stearinljus, laga lite tacos och sen duka fram godis, chips och dricka. Åh vad jag älskar detta ! =) Visst saknar man sällskap om man ska sakna något då, haha ! Får tvinga mig över till Sanna eller helt enkelt stanna hemma. Mer svull till mig :D

På datorn/Tvn kommer det väl gå serier.. t.ex. veckans Grey's Anatomy. Har även filmen 17 again med Zac Efron som jag inte sett än. Den ska ju tydligen vara lite rolig :)

Saturday morning

Godmorgon !

Här sitter jag och gör ingenting. Vaknade rätt så tidigt imorse, så jag låg kvar i sängen en stund och tittade på Private practice innan jag gick upp. Ätit lite frukost och så. Tänkte ta det lugnt innan jag bestämmer mig för i vilken ordning allt ska ske =) Vädret är trist, så det blir en bra pluggdag och göra något riktigt gott till middagdag :P
Mot kvällen får vi se vad som sker. Om inte Sanna är alltför trött efter morgonens bravader så går jag nog över dit en sväng..får se får se =)

Igår kollade vi på Fast and Furious..eller ja..kollade och kollade..haha slutar ju alltid med att vi sitter och babblar under filmen och sen försöker hänga med. Därför brukar det oftast bli så att vi ser filmer vi redan sett...fattar inte poängen men ja :)

Ska sitta här en stund och vakna till lite till innan jag sätter igång =)

Filmkväll igen

Ja, vilken kväll är inte det? Är det inte serier så är det film, haha !
Riktigt gött !

Har städat lite, poppat musik och hann tillochmed plugga lite ! Det är ju ändå fredag, så man behöver ju kanske inte plugga stenhårt just idag ;)

Om en kortis ska jag över till Sanna där det blir film eller kanske TV, får se vad hon tänkt sig.
Hon ska upp tidigt imorgon, så det blir tidig hemgång, men det kanske är lika bra..blivit många sena kvällar nu..

Måste nog fräscha till mig lite innan jag går dit, haha ! Fast spela roll..man blir ändå så ruffsig av att ligga och jäsa =) Plus att ett och annat hundhår kommer sätta sig på en ! :)

En dag som mina andra dagar

Haha börjar kanske bli lite tjatigt att skriva vad man pysslar med till er där i min hemstad, men mitt liv som student ser helt enkelt ut så. Riktigt trivsamt, lugnt och man har oootroligt mycket fritid ;D

Ja som ni vet så drog jag och Sanna upp på stan igår kväll där det var tjejkväll ! Massor av erbjudanden, rea och sjuuukt mycket folk ! Jag får tokryck när folk trängs, går in i en, stannar och pratar mitt i gången eller går alldeles för sakta., haha ! Men det var kul ändå..lite svårt att hitta något när folk rycker i allt och provhytterna är proppade. Hittade mig iallafall en oversize cardigan, en kort cardigan och ett par jeans :) Så jag blev nöjd ändå !

Sen drog vi hem till henne där hennes pojkvän och vovvarna väntade. Vi gottade oss och tittade på Änglar & Demoner. Jag har boken, men har inte läst den. Varför vet jag inte..Det passade väl bättre att läsa Twilight-böckerna 10 ggr om :P Nej, men filmen var riktigt bra. Dock vet jag att de ändrat mycket, men så får det väl bli. Filmer kan ju inte beskriva saker på samma sätt som text så man får ju vara beredd på att de ändrar så att det inte blir luddigt.

Nu har jag iaf fått hem en massa ny musik ! Underbart ! Ligger lite efter i min musik här på bloggen, men så får det bli. Tror inte att ni bryr er så mycket ändå, men det säger ju rätt mycket om en person så.. =)
Ska självklart försöka plugga lite...lite kul att iallafall en och en annan polett föll ;D haha

Blue Light

Dagens låt .. Bloc Party - Blue Light

You didn't even notice when the sky turned blue
And you couldn't tell the difference between me and you
And I nearly didn't notice the gentlest feeling 
You are the bluest light


Tjejkväll i city

Då var kvällens planer inplanerade ! Det är tjejkväll på stan ikväll ! Så jag,Sanna & hennes kille tänkte gå upp och kika lite. Kanske hjälpa varandra att hitta något snyggt att ha på premiären ;D
Kommer nog bli rätt kallt ikväll, så får se till att ha på mig ordentligt med kläder, haha !

Efter det blir det att dra hem till de och dra på någon film ! Gud så mysigt ! De har ju samma filmsmak som mig så det blir sällan som vi ser något tråkigt :P Ska ta med mig lite av mina nya filmer och så får vi se om de gillar mina förslag :)


Torsdag ..

Goddagens !

Har tagit det lugnt såhär på morgonen. Inatt vaknade jag av att det spöregnade ute, så jag låg och lyssnade på det en stund innan jag somnade om :)
Suttit och ätit god frukost framför Top model.

Idag blir det så mycket plugg jag bara orkar.
Sen får vi se vad som sker ikväll..antinger lugnt framför idol och någon film eller så blir det lugnt hos Sanna framför idol eller någon film, haha !

Igår tittade jag på senaste Fast and Furious , den var riktigt bra ! Damn Paul Walker is hooot ! ;D



Oktober !

Då var det Oktober mina kära vänner ! Vintern närmar sig och man har redan börjat höra hur det finns risk för snö uppe i norr. Oktober innebär mycket för mig.
Två begravningar,men vi får se om jag är stark nog att gå på någon utav de.
Jag ska gå på premiär i Örebro som VIP..det ska bli så kul ! Med detta gäng vet jag att det blir en garanterat rolig kväll ! Där tjaffs och tristess är out of the question.
Jag kommer även att ha min tenta..dock vet jag redan att det kommer gå åt pipsvängen, men som sagt. Jag ska plugga arslet av mig och verkligen försöka ! Efter tentan kommer jag planera in ett besök till Örebro..men det får bli beroende på begravningarna.

Mer än så vet jag inte vad som väntar..bra känns det iallafall :D

RSS 2.0