The crush is back.

Efter kvällens biobesök, så kom min lilla crush fram igen som jag hade på Ben Barnes/Prince Caspian när andra Narnia-filmen kom :)


Jul i Örebro

Då var man i Örebro. Årets sista dagar spenderades med en trevlig utgång, en föreläsning och två seminarier.
Sen var det dags att åka hit . Fått träffa min älskade bebis, familj och släkt ! :)

Julafton var lika mysigt som vanligt :) Fick fina presenter och åt så mycket mat att jag var mätt tills det vankades fyllekäk på juldagens utgång med Sanna & CO :) Då blev det härlig förfest och sen Ritz..och jag känner fortfarande att Örebroarna är tråkiga att ha omkring sig på krogen ..men men..hade riktigt kul ändå :) men när hungern kom tillbaka så blev det en taxi "hem" :)

Lite mellandagsshopping på Marieberg har även hunnits med :) Skrivare, kläder, smycken och lite annat smått :) Blir förmodligen lite mer, men då på stan.

Jag, mamma och bror bänkade oss i söndags framför de två första Narnia-filmerna :) Ikväll såg vi trean i 3D och den var riktigt bra den med :D !!


Hot all the way to Mars.

Jared Leto



Året som gått del 2...

Juni: Underbara sommar ! Kusinerna tog studenten, stora ungar ! ;) Det blev lite fest och härliga upptåg. Kronprinsessan gifte sig ! Jag tog äntligen tag i att tatuera mig ! Känns som om de suttit där hela livet, haha ! Får ta och boka in en till så fort det går att prioritera ;D Sommarjobbandet drog igång !

Juli: Jobb, jobb och lite nöjen :) Flyttade till pappa för att ha det lättare för att komma till jobbet. Min älskade busunge blev hela 1 år :D

Augusti: Månaden med stort M. Fick äntligen flytta tillbaka till Karlstad ! Ny lägenhet, nytt program, ny klass och det var svårt att inte känna sig exalterad ;D Innan detta så blev det en minisemester med mamma, faster och hundarna till västkusten. Underbart var det ! Helt underbart !

September: Introducerades med nollning där jag träffade underbara klasskamrater och ett par av de hittade till hjärtat ganska snabbt ;D Terminens första tenta skulle också skrivas, men som tur var så gick den bättre än förväntat :D

Oktober: En helg i en stuga på landet fick inleda denna månad. En helg som gav både bra och dåliga minnen, men för det mesta bra :) Mamma kom på besök och vi såg Mamma Mia!- musikalen och sen följde jag med henne till Örebro där det blev QA-premiär och fest ! När jag kom hem igen så var det dags att åka på exkursion med klassen ! Sjukt roligt ! :D

November: I efterhand så minns jag inte ens denna månad. Den måste ha gått så fort ! Det var som vanligt antar jag ..plugg, häng, fest och Bikiemys :P Ja och så kom snön ...

December: Nu har denna månad inte gått klart än , men hittills så har den innehållit tentaplugg, tenta och konflikter. Det fina som denna månad gett är julmys,mycket snö, fester, häng med mina brudar och så småningom julafton, nyårsafton och att få träffa alla i Örebro igen :D

Ett helt okej år ! :D

God jul och gott nytt år !

Året som gått del 1 ..

2010 .. Minns att man dagen efter nyår tänkte .."shit, det är redan år 2010" . Nu har det gått ännu ett år och detta år har faktiskt gett en hel del :)

Januari: Året började med att fira stora lillebror i förskott och tog med min kära far på Avatar ! Bodde hos pappa över jul-och nyår och det var snart dags att återvända till Karlstad, som även då var min bostadsort. Följde med A-C och hennes räddningsgäng till brandkåren där jag ställde upp som figurant och mitt lilla bus fyllde 6 mån :P Tentade av en av kurserna som jag läst och det gick ju inte så bra .. det kanske man borde ta tag i ? I slutet av månaden började min nya kurs i ett helt nytt ämne: Turism..tänk vad detta impulsiva beslut kunde innebära ;) Lägenheten sades upp också !

Februari: Månaden då jag fyller år ;) Haha ! Firade min födelsedag i Örebro. Otroligt mycket snö och väldigt kallt. Får se om det blir det år 2011 också..Utöver det så innehöll denna månad en hel del plugg :/

Mars: Rörig månad .. Flytt på G och mycket att plugga ! Gick in en relation lite för fort och ja ..
Beslutet togs att söka till Karlstad Universitet även till hösten och att jag skulle gå Turismprogrammet ..lite nervöst var det allt :) Bikie åt chilinötter .. inte kul !  Stackars :/ och så hade hon sitt första löp ! :P I samma veva så pajade datorn, så fick hänga i biblioteket resten av tiden som jag bodde i Karlstad.

April: Firade påsk i Vintrosa i mammas nya hus :) Katterna fick flytta dit och beslutet togs att de fick bo kvar. De har det så mycket bättre där ! Även jag behövde vara där och gömma mig från verkligheten. Inte så långt därefter så flyttade jag in hos mamma tills det var dags att börja jobba och bodde där lite under sommaren också. Tungt att lämna lägenheten, Karlstad, Sanna och hennes hundar.

Maj: Mamma övergav mig för en semester men vad gjorde lite FF när solen sken så underbart !? Tuva välkomnades in i släkten ! Ännu en som Bikie gjorde till sin bästis :) Turismkursen slutade och det gjorde även "relationen" jag hade med J. Dock så kom den underbara sommaren till oss och tro mig , jag njöt !


Tittar in

Som ni märkt så har bloggen lagts lite på hyllan nu .. .Jag har varken haft tid eller lust att hålla på med något som bloggandet.

Ja , vad har hänt sen sist då?

Skolmässigt så har tentan gjorts och innan dess bodde jag i princip på skolans bibliotek ! Tentan blev flyttad två dagar BAKÅT, så det var bara att köra på. Tyvärr blev det dumt på tentadagen när jag insåg att jag helt glömt att anmäla mig ! :O så när jag väl fick komma in (tack vare underbara klasskamrater !) så blev det stressigt och jag fick inte hjärnsläpp i det jag lärt mig denna gång, men hjärnsläpp i svenska språket ! Haha nåja, får se hur det gick men är inte så självsäker på den fronten just nu !

Min kära idapida kom hit på party ! Sjukt kul att ha henne här ! Det blev mys här hos mig tills vi bestämde oss för att dra oss ut i K-town, haha ! Vilken kväll ! Det blev ett besök på Nöjes där Johnossi uppträdde ! Tyvärr så gjorde eventet att hon inte fick uppleva hela nöjes utan bara scenområdet, men vi hade riktigt kul ändå !

Mamma kom hit och det var dags att röntga bus ! Tyvärr blev det BC men fick goda nyheter om hennes ögon som visade UA och komplimanger om hennes fina muskler ;D Så nu blir det att fortsätta träna och hålla henne i trim så kommer allt att ordna sig :) Bus fick följa med mamma till Örebro då det var tänkt att jag skulle på kryssningen, men den resan fick ställas in då tentan behövde prioriteras.

Nu är tentan gjord och jag har även fått mina tapeter  :D Fick äntligen ta helg redan i onsdags så det har blivit en hel del lathet ! Det är tredje advent och snart dags att ta sig till Örebro över jul -och nyår. Några julklappar har det allt blivit, men några får handlas i sista minuten så att det inte blir så mycket att släpa på när jag åker ner.

Imorgon är det skola igen och en ny kurs startar ! Ska bli intressant !

Men just nu är allt jag känner Saknad ! Efter Bikiebus, familjen och släkten ! En stor saknad  !


RSS 2.0