Sökträning


Sista november

Tog en sväng ut med Sanna & A-C för att träna lite. Bikie fick träna mer sök och gjorde även debut i spår ! Mamma blir så stolt över sin snutta :)

Hon var något trött när vi kom hem, så passade på att handla medan hon sov, hann till och med att duscha en riktigt lång dusch med skrubb och allt :P
Nu ska vi strax över till Sanna & Jocke och hälsa på :)

Måndag

Måndag igen och jag har ingen skola förren på torsdag, rätt skönt ! Då kan jag plugga skatterätten inför omtentan som sker om typ 11 dagar.. :O

Min fot ömmar fortfarande sen igår natt, skulle upp på toa och är så trött och lost. Så jag snubblar in i skurhinken och välter samtidigt Bikies kompostgaller och fastnar typ i det så foten säger knak. Nu är den lite blå och svullen men inte lika mycket som igår. Jag och mina fötter..haha !

Kom nyss in från Bikies morgonpromenad och ska nu slänga i mig frukost och sen ut igen för att möta upp Sanna. Vi ska träna lite och eventuellt lägga upp ett babyspår till Bikie..woho en till debut. Hoppas hon tycker att det är kul.

Hennes egna blogg är nu uppe, så döär blir det mycket mer om Bikie och våra påhitt och så får denna blogg bli mer för allt annat. Kika in här  !


Filmkväll...

...med lite popcorn, julmust och Troja


Söndag

Det är första advent, gud så mysigt ! Inte långt kvar till jul nu ! Jag som inte ens börjat tänka på vad mina julklappar ska innehålla eller något annat. Det enda jag planerat är hur jag ska göra med mig själv och mina djur och vart vi ska ta vägen och när.

Adventspyntet är uppe iallafall och nu ska bara den riktiga julstämningen komma in i hemmet :)

Var hundvakt åt Elton medan Sanna&Misty tränade bevakning. Gick sen över till henne och dela på en pizza och ordnade med min Bikieblogg :)

Sitter nu igen med en kopp te och lite Mysteriet på Greveholm.
Ska snart ut med Bikie en snabbis och sen dammsuga lite här hemma :)


Mysteriet på Greveholm

Det är vad jag sitter och kikar på nu tillsammans med min kopp med te :)


Första Advent

När första ljuset brinner 
står julens dörr på glänt
och alla barnen glädjas
att fira få advent

Idag får det bli..

Ska storstäda här hemma och göra det så fint så ! Göra lite adventfint med det lilla man har. Det blir nog mest dekorationer i fönstrena :)

Får vänta lite med det dock tills grannarna hunnit vakna. Vet inte exakt hur lyhört det är och min dammsugare är så högljudd. Får önska mig en ny av tomten ;)

Tar en morgontur ut med Bikie först :)


Sökdebut

Tog en tur med Sanna & A-C ut i skogen idag där de skulle träna lite sök :)
Bikie fick såklart också prova på och det gick inte så himla pjåkigt !
Hon var lite fundersam på vad vi höll på med och lite obekvämt var det allt med figuranter (Sanna&A-C) bakom trädet där. Men med räkost så föll poletten ner lite lättare ;D

Blev lite race i skogen med alla hundarna också.

Så nu när vi kom hem var hon helt slutkörd, bara att lägga henne i köket och passa på med ensamhetsträningen.
Hon var så trött att jag tillochmed sprang iväg till affären en snabbis. Hon var glad när jag kom in igen, men hon låg kvar med en viftande svans. Lilla gumman :)



Se så fin hon var i Neos tjänstetecken :)


Dags för lite fredagsmys

Tog med mig Bikie ut med Sanna & A-C för en tur i skogen.
Så stolt över min lilla bebis =)

Handlade med mig godis hem så jag kan sitta här och smaska framför Idol ikväll. Ska för en gångs skulle se det helt ensam här hemma.
Bikie är så trött så det får bli myskväll ikväll med bara henne :)

Innan dess får det väl bli lite skatteplugg och jag har faktiskt köpt med mig julmust hem också. Kunde fan inte hålla fingrarna i styr :P

Hängde även om en av julkulorna i fönstret..en liten ! Så nu kan jag nog vänta till på söndag med resten..eller kanske till imorgon iallafall :P


Where does the good go

with Tegan & Sara


Fredag !

Fasen vad skönt med helg !

Har lämnat in min uppgift nu. Känner att jag inte kan göra så mycket mer med den och jag kan inte tänka mig att den ska vara mer avancerad än så då vi knappt föreläst om det. Nu har jag ingen skola förren på torsdag nästa vecka. Har en föreläsning på onsdagen men den är inte obligatorisk, så får se hur vi har det med Bikie då och sådär :)

Inte långt kvar till advent nu. Är riktigt sugen på att få upp stjärnor och sånt fint. Är även riktigt sugen på julmust nu ! Haha

Köpte så fina tomtar på Ullared men de råkade mamma tjuva hem, får klara mig med min lilla julnalle som jag haft i fönstret sen jag var liten.. Men som sagt så åker jag ju ner till Örebro över jul, så det är inte så noga !

Tänkte dock adventsstäda här hemma. Har varit dålig på det sen Bikie kom..har liksom inte haft tid och nu är det rätt grusigt efter det lilla monstret, så det börjar väl bli dags :)

Först lite te och pepparkakor :)

En vecka med Bikie

Nu har Bikie bott här i en vecka ! En bra vecka vill jag säga ! Hon har varit så duktig och snäll för att vara valp. Hon har blivit så duktig vid inkallning, rumsrenhet och på att komma överens med katterna.

Snart kan vi gå ut och lägga ett babyspår till henne, ska bli spännande och se hur det kommer gå.
Ska även försöka ensamhetsträna henne mer.

Kommit på nu också varför hon varit dålig i magen..kan ju bero på att hon hittade min gömma med stearinljus som hon tyckte smakade så gott. Hon hann inte äta så mycket, men för hennes lilla mage kan det ha räckt.

Känns iallafall fortfarande helt underbart att vara Bikies mamma :P haha. Hon har verkligen kommit hit och tagit över hela mitt hjärta !

Kommer starta en Bikieblogg hos Sanna någon dag  framöver. Sen får allt annat skit jag skriver finnas här..

Min bebis



Sötnos ♥


Skoluppgift . . .

Sitter med en skoluppgift och försöker få den klar. Har nästan samlat in all information och nu ska det väl bara skrivas iordning och inte verkar allt för googlat ;)

Tog mig en pluggpaus för att ta med mig Bikie ut på inkallningsövningar på fotbollsplanen. Hon kom hela tiden och gjorde matte så stolt. Om hon bara visste att fåglar inte är några undantag..man får inte jaga de ! Men jag har ju så gott godis som hon bara älskar !
Kört lite ensamhetsträning, vilket gick sisådär. Det går bra när jag diskar och sånt, men sen när jag sätter mig och pluggar och blir tyst så gillar hon det inte alls. Har varit lite svårt idag också då hon inte är så jättebra i magen, men så går det när man bara äter massa gräs !

Ska strax över till Misty och Elton och göra de lite sällskap tills Sanna kommer hem :)
Sen ska jag försöka få uppgiften klar då den ska in imorgon..


Godmorgon torsdag

Vaknade av att Bikie ville ut ur hagen, det var frukostdags !

Så gav henne frukost och sen satt vi och myste lite :)
Sitter nu och pluggar medan hon ska försöka sova, men hon verkar ha något busfnatt så jag tar nog ut henne en stund till så hon får springa av sig innan jag tänkt ensamhetsträna lite till !

Betalat lite räkningar nu på morgonen så att man har det gjort nu innan den ska börja handlas julklappar.

Nu ska jag ut och springa med min räv :)

5 Onsdagar kvar

Alltså 5 veckor...sen är det nytt år. Sånt gillar vi..jag ser fram emot nästa år faktiskt :)

Imorse blev det ingen sovmorgon, Bikie lyckades rymma ut ur hagen och kom till sängen för att väcka mig. Fick bli rätt arg där men sen fick hon följa med ut på morgonpromenaden, när hon var snäll igen !

Rätt skönt att få komma ut när folk inte är i rörelse än, Bikie är mer koncentrerad på mig då. Vilket visar att hon kan, bara det att hon inte alltid vill.

Det spöregnar idag, vilket passar utmärkt för pluggdagen som jag tänkt ha. Ska busa lite med Bikie så att hon kan somna sen och passa på att vara ifrån henne ett tag. Skulle verkligen behöva städa också, men det kan tyvärr inte proriteras just idag. Kanske senare beroende på hur mitt pluggande gått.


Stannar hemma ...

Medan jag ensamhetstränade Bikie så försökte jag plugga lite. Fick iordning lite till en början iallafall så nu har man kommit igång.

Tog en sväng förbi Sanna för att käka lite och titta på Desperate Housewives :)

Hade tänkt att åka till Örebro över helgen, men med omtenta på G och en valp så får det bli att stanna hemma !
Åker ner till jul&nyår istället och tar med mig hela min djursamling ner och är där i ett par veckor =)

Advent får gärna komma nu men tentan kan få stanna kvar där den är ! Gött att komma ut med hunden och känna frosten under skorna. Bara snön som fattas :)

Tisdag

Jag och Bikie tog oss ut och mötte Sanna som hjälpte mig med att träna inkallningar. Bikie är faktiskt inte så dålig på att komma när jag ropar, det är jag som bara inte är tillräckligt rolig att komma med. Sannas godis dög mer än mitt och till slut så gick det rätt bra.

Gick hem med henne och la henne i hagen för att plugga och passa på att träna ensamhet. Så hon fick ligga här i vardagsrummet och jag satt i köket. Hon somnade till slut och det gick rätt bra, tills jag provade att öppna och sen stänga dörren. Då blev hon nog lite ängslig och efter det slappnade hon inte riktigt av, vilket var dumt då hon samtidigt var kissnödig..men vi kommer träna mer på det :)


Tokiga valp !

När jag försöker få tag i Bikie gör hon såhär


Men ibland ligger hon där bara för att sova


Thinking of you ...

by Katy Perry.
På konserten framträddes denna låt helt akustisk..så himla fint !



You said move on
Where do I go?

You're like an Indian summer
In the middle of a winter
Like a hard candy
With a surprise center

Looking into your eyes
Won't you walk through and bust in the door
And take me away
Oh no more mistakes
Cause in your eyes I'd like to stay...


Solen skiner !

Haha helt underbart med sol samtidigt som det är så fel när man sitter här och väntar på adventstider !

Vaknade för bara någon timme sen..Bikie som sov så gott även om hon skulle haft frukost för länge sedan.
Om en stund ska vi ut med Sanna ut en sväng i solen :) Bikie fick så mycket i huvudet igår så idag får vi mest springa av oss. Vi ska nog prova linan idag för att lära henne lite vart hon har mig och att komma när jag ropar, men ändå slipppa släppa henne lös.

Nu ska vi ta en kortisrunda bara, för nu är hon på bushumör :)

Kudden kallar

Gick ut på promenad med Sanna för att släppa loss hundarna för lite bus och då även passa på med kontaktövningar. Bikie är en liten jäkel på att rusa runt som ett skott och skiter fullständigt i att matte springer åt andra hållet och ropar in. Till slut fick jag lära mig några knep och då gick det bättre. Jag vet ju att jag inte är så duktig på att verkligen visa vad jag menar och även på att släppa loss och våga bli både superkul att komma till men även förbannad när det faktiskt är nog.

Efter det följde vi med Sanna hem för att käka lite och sen kom A-C med sina två. Bikie blev väl mottagen även hos de ! Bikie ville så gärna leka och ha skoj men ändå så var de ju lite främmande. Till slut var det svårt att hålla henne borta från de och till slut fick vi lägga henne ner då påsarna under ögonen syntes rätt väl.

När vi skulle hem så fick kopplet åka på medan hon sov, för hon orkade verkligen inte gå upp. Hon följde med en bit men sjönk sedan ihop på golvet igen. Lilla älsklingen :)

Skulle ta en lek & kiss tur inne på dagisets inhägnad innan det var dags att gå hem, men tröttheten var starkare än så.

Nu ligger hon så gött i bädden och snarkar. Skulle kunna spendera resten av mitt liv bara av att titta på henne när hon sover, gör så ont i magen så söt hon är !!

Ska väl lägga mig i sängen jag med och försöka sova :)

Imagine

- John Lennon



Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
Imagine all the people
Living for today

Imagine there's no countries
It isn't hard to do
Nothing to kill or die for
And no religion too
Imagine all the people
Living life in peace

You may say that I'm a dreamer
But I'm not the only one
I hope someday you'll join us
And the world will be as one


Monday again

Jaha då var det ännu en måndag :)
Denna vecka får gärna gå fort, för jag vill ha advent !

Är riktigt sugen på advent och julstämningen nu, men om bara vädret också var det så skulle det ju vara perfa !

Men imorse var det bara att ta sig upp så att Bikie fick sin frukost och få lätta på trycket ;)
Hon är så duktig att sova på natten..Jag hade ju varit så dum som glömt ge Akilles p-piller så inatt stod hon i hallen och krafsade in till garderoben..hon gillar att ligga på fårullen som ligger där sen när den Bikie är färdiganvänd.
Bikie verkade inte bry sig så mycket om krafset..hon kikade lite med ena ögat på mig när jag for upp och skulle visa Akilles att vi inte gör så i denna familj.

Sen låg vi och gosade i sängen en stund innan det var dags att ta en promenad mot skolan för att möta upp Sanna som skulle vara valpvakt medan jag var på lektion.
Usch, hela lektionen satt jag bara och tänkte på bebisen, även om jag vet att hon har det sjukt bra hos Sanna.

När vi kommit hem igen var det dags för lunch för oss båda och nu sover hon som en gris ! Hon snarkar lite smått medan hon ligger med kroppen i biabädden och hela huvudet hänger ner för kanten :P Skulle kunna titta på när hon sover i all evighet. Pluttan.

Så nu ska jag kika på någon serie och sen ta en promenad. Efter det blir det nog plugg.
Rätt gött att jag idag fick en uppgift för resten av veckan..så jag är så gott som ledig bara uppgiften är klar på fredag :)

Nu är det slut på veckan

Vaknade imorse och undrade vart min valp höll på med. Hon sov som en liten gris trots att vi gått över frukosttime och morgonrunda.

Vi tog det rätt lugnt här hemma..tittade på tv och jag fixade klart med mitt Porosalbum.

Mötte upp faster sen med Elton och släppte de, men gubbElton var inte ett dugg intresserad, så hon speedade runt med sig själv :P

Åkte sen ut mot Alster för att heja på Sanna och Misty när de gjorde debut i agilityn ! Jag tycker att det gick bra för de för att vara första tävlingen !
Bikie drog till sig många blickar och hon var så duktig bland allt folk och alla hundar. Vi spenderade 4 timmar i rishuset där tävlingen pågick, så när hon kom innanför dörren så la hon sig i hagen i biabädden och tokslockna.
Nu har hon vaknat igen och ätit sin kvällsmat och leker nu med sin "mormor" innan hon ska tillbaka till Örebro.

Ska vänta en stund och sen ska vi ut på kvällsrundan :)

Nu har jag det lilla trollet här.

Bikie heter hon. En underbart charmig liten tjej !

Bion slutade runt 2 och det var bara att åka hem och lägga sig.
Halv 7 skulle jag,mamma & Sanna åka ner från Karlstad till Svenljunga.

Där dumpade vi Sanna som skulle träna med en tjejkompis medan jag och mamma tog oss en snabbtur in till Ullared för att handla lite adventsgrejer till nästa helg.

Sen åkte vi vidare mot Strömsfors där vi skulle hälsa på Bikie och hennes uppfödare.
När hon stod där vid staketet så kändes det bara så jäkla rätt ! Jag hade såklart bra magkänsla när jag intresseanmälde mig på henne, men jag vågade inte bli besviken.

Hon var så sjukt cool under bilresan, nosade runt lite men sov i princip hela resan.
När vi kom hem så insåg vi rätt snabbt att min granne har fest och spelar högre musik än vanligt...av alla dagar !
Men nej då..hon sov där i hagen :)

Idag har vi mest bara introducerat henne i vardagen, visat henne sitt nya hem och vilka rutiner vi kommer ha.
Hon verkar rätt lättanpassad och hon har inte rykt ihop med katterna.

Hon fick mycket fina kommentarer om hur fin,söt och go hon är när vi var inne på Granngården och kikade. Köpte en klicker som jag vet kommer vara väldigt användbar :)


Biobesök i midnatten.

Efter 5 timmar sittandes i biostolen så kändes det verkligen i knäna.
Det var ju ett tag sen jag såg Twilight, så det var inte helt fel att få se den än en gång. Har inte sett den på bio heller så det var inte helt uttjatat.

Sen började äntligen New Moon. Jag gillade den faktiskt mer än boken ! Jag har läst boken ca..20? gånger och den är ju lite deppig och rätt känslosam, men i filmen så hade de ändå blandat in lite humor så det blev inte bara en massa sympatikänslor.
Jag gillar nya regin också, inte det där dystra och tysta utan i denna var det mycket mer muntliga uttryck att ta till sig.

Det enda jag kanske velat ändra på den kvällen var nog fansen som verkligen tar filmen så seriöst att de gråter över scener de läst om tusen ggr, sett på smygklipp tusen ggr och sen även vet hur det egentligen är eller kommer att bli.

Åh ! I sommar kommer trean ..Eclipse.. bara att börja längta på nytt !

Midnattsvisning av New Moon !

Åh där kommer jag få sitta och först få se Twilight för 30e gången och sen New Moon :)
Blir alldeles till mig av trailern !




Promenad i regnet

Hann städa lite, men pluggade inte så mycket. Kändes som att jag ville ha städningen avklara först och sen sätta mig med lite te och plugga medan jag väntar på att mamma ska komma.

Mötte upp Sanna  och gick bort för att hämta en av mina promenadhundar. Gick en stund i regnet tills vi kände oss alldeles för blöta.
Kom in igen och hängde upp alla blöta kläder på tork, gjorde mat och nu ska jag bara moppa golvet och plugga lite innan det är dags att dra sig en powernap :)

Sen kommer mamma hit, så vi ska åka och storhandla lite och sen unna oss en måltid från McDonalds ;)
Tänkte dumpa av mamma här sen så att jag ääääntligen får se New Moon.


Toorsdaaag !

Sitter här med pirr i magen. Först för att både ikväll och imorgon tar längtan slut,m dock av olika anledningar

Men mer om det senare
Håller på och storstädar här hemma, har väntat lite med att dammsuga då jag inte riktigt vet hur mycket det låter in till grannen.
Vill gärna ha lite musik på också medan jag städar :)

Får passa på att plugga senare också, eftersom jag vet hur lite tid jag kommer ha att plugga nu i helgen :)


Skriver mer senare :)


Officiellt !?

Ja, de flesta vet ju att jag är boende i Karlstad.
Men idag så folkbokförde jag mig här :) Så nu är jag officiellt värmlänning !

Pluggat lite och det gick bättre när jag fått blunda en stund och få ta en lång dusch.
Nu sitter jag bara här och gäspar och vill gå till sängs. Hade tänkt att serienörda men jag vill bara till sängen.
Är det för tidigt? Nej jag måste sova på dagen imorgon om jag ska orka sitta på bion i typ 5 timmar :D  Värt !
Hemma mitt i natten och sen upp innan 6 för att kö road trip, woooho.

Sängen ser lockande ut, lite One tree hill och klia Akilles på magen :)


Dagens promenad

Bara bilder som jag stulit ;)
Bilderna kommer från Sanna & A-C <- kika in de vettja ;)


Misty & Elton


Liam & Neo


Speedat bus & Jag som försöker äta upp min macka ifred


Awesomeness

Barney Stinson säger jag bara !

Tittat på gårdagens avsnitt av How I met you mother..hahaha han är så jäkla härlig.

I gårdagens avsnitt la han till ordet MILSWANCAS, haha
Det är som en annan version av MILF.

MILSWANCA = Mom I'd Like to Sleep With And Never Call Again ;D

Nej men se där !

Blev lite glatt förvånad när man kom ut från skolsalen och såg att solen kikade fram. Det är inte ofta det nuförtiden.

Hade morgonföreläsning i Aktiebolagsrätt..inte direkt mitt ämne, men det var inte helt ointressant. Våran föreläsar i det är faktiskt ganska bra :)

Hann knappt komma innanför dörren förrän solen nått fler ögon. Så det var bara att byta om och gå ut för att joina Sanna & A-C för en promenad bort till sjön och skogen.
Nu, 2,5 timme senare, så sitter jag här och precis kommit hem.

Rätt gött nu att ta en dusch, ta på sig andra kläder, laga sig lite mat, ta en kopp te och sen sätta sig och göra något annat vettigt eller ovettigt. Jag ska faktiskt plugga lite skatterätt när jag ändå har humöret uppe.

Hihi
Imorgon är det time for NM
Sen på fredag smäller det ...förhoppningsvis..en liten gnista blir det nog allt ;)
Helg blir det också efter det..åh, då är det bara en vecka kvar till 1a advent :D


Avklarad

Har haft onsdag idag, vilket jag gärna kunnat få ha.

Det blev lite plugg idag men mest städning och annat fix.

Hade tvättstugan nu på kvällen, så drog i några maskiner och följde sen med Sanna ut på en kvällspromenad :)
Hon hakade på hit så att vi kunde kolla på Liman tillsammans. Hon hamnade rätt långt bak tyvärr, men det är bara att köra vidare !

Nu ska jag lägga mig i sängen och kika på något avsnitt.
Har morgonföreläsning..som tur är så är den inte ens 2 timmar lång :)

Nej..ögonen är trötta och det får nog bli ett avsnitt av House.


Bara tisdag

Ingen skola idag..jag kanske hade behövt det för att få dagen att gå.
Men får stanna hemma och plugga istället, vilket jag ioförsig behöver :)

Det är begravning i Örebro idag..hade tyvärr inte råd att åka ner dit för att vara där.  Vila i frid !

Alandias Lime springer i dagens dubbel 1 ikväll ! Vi håller tummar och tår och hejar på för fullt !

Usch, det är en riktigt regnig dag idag. Men enligt SMHI så ska det regna här hemma i Karlstad heeela veckan.

Jaja..man ska väl ta tag i dagen nu..göra lite lunch och sätta sig med böckerna :)


Tidsperspektiv

Ibland kan det kännas som att tiden går långsamt/snabbt. Vi alla vet ju att det bara är så den uppfattas ...

För ett år sedan hände det saker. Vissa av de känns som om de hände för längre sedan än så.
Andra känns som om de hände för bara några dagar sedan.

Idag är det ett år sedan jag låg på sjukhuset med cystan som spruckit.
Vaknade mitt i natten med den där smärtan .. ligga på svält i tre dagar och bara vänta på att få komma hem.
Tänk er lilla mig utan mat? Jag blev ju bara ännu mindre...
Men ändå ringde det en klocka för mig medan jag låg där. Vad höll jag på med? Ta dig ut !
Jag behövde det alarmet !

Jag hade lätt legat där i tre dagar till om jag sedan fått sluppit biopsin som jag fick göra två gånger i somras.
Tur att den var godartad..för då kan det gott sitta kvar. Tänker inte operera bort den..jag klarar mig utan alla nålar och skit !

Jag har aldrig tyckt om mamma så mycket som när hon kom den tredje dagen med en fet baguette och coca cola.

 


Långsamma dagar ...

Nu när nedräkningen har börjat, så känns det som att tiden bromsar in bara för att jävlas med ens längtan.

Föreläsningen var rätt tråkig..det är ett rätt så brett ämne samtidigt som den är viktig. Sen så har jag en klasskamrat som verkligen älskar att räcka upp handen och bekräfta det han redan vet och kan.
Jag tål inte sånna människor . . .

Hann hem emellan för att städa iordning lite här hemma..men tänkte dra en riktig storstädning typ ons/tors..måste först hitta något skurmedel som luktar godare än det jag har nu ...

Sen mötte jag upp Sanna & 3 tjejer till..riktigt hundgäng. Dock var vi några hundar kort, men det måste se rätt roligt ut när alla vi är ute och går..försöker gå i bredd, men då blir cyklisterna så sura och trottoarerna är ju inte breda nog :P Men det blev iallafall någon timma där innan jag gick hem igen..satte på teet och musiken.

Ligger nu i sängen och ska dra på veckans Desperate Housewives innan det är dags att sova :)


This year's love ...

En av låtarna i en av mina favoritfilmer , Crazy/Beautiful..med David Gray.



When you hold me like you do
I start to forget how my heart gets torn, when that hurt gets thrown, feeling like I can't go on

So who's to worry if our hearts get torn, when that hurt gets thrown, don't you know this life goes on
Won't you kiss me on that midnight street, sweep me off my feet, singin ain't this life so sweet


2 år och en månad sedan . . .

... som jag fick någon konstig impuls och bestämde mig för att bli brunhårig. Jag passade faktiskt lite i det, men passar ännu mer i blondt. Jag trivdes i det, men jag trivdes ännu mer i blondt. Fy tusan för tiden emellan allt det där. Att försöka bli blond igen var inte alls kul...fy fan..



Fortsätt att vara pigg !

Hur ska det gå när man inte ens kan se ut genom fönstret för att det är så dimmigt ute?
Satt på musik så att jag kanske blir lite mer ..peppad eller vad man ska säga.

Har lite att läsa på, det börjar närma sig nu !
Sen blir det eftermiddagsföreläsning i EG-rätt.
Det är ju också ett ämne jag hade i våras..får se om man lär sig något nytt. Kan tänka mig det..eftersom vårens föreläsare var sisådär och det är ju ett rätt stort ämne och rätt invecklat.


Heroes

Heroes är en av alla de serier jag följer. I början var jag helt inne i det och tyckte att det var riktigt spännande. Dock blev säsong 2 alldeles för ingående i sitt berättande och det blev väldigt lite action, vilket gjorde allt lite tråkigt. Så jag slutade faktiskt att följa det ett tag för att sedan börja igen när jag kände att det var spännande igen. Nu är jag rätt inne igen och det är faktiskt ganska spännande igen.

Serien handlar om ett antal personer som successivt upptäcker att de har övernaturliga förmågor. Vissa av de försöker fundera ut sina öden och hur de ska acceptera sitt liv, medan andra använder sina förmågor till andra syften...vissa farligare än de andra. Många av personerna finner kontakt med varandra medan andras relationen går isär. Mitt i allt detta finns det ett "företag" som jobbar för att fånga in dessa personer för att undersöka de och hålla de borta från människorna

Serien innehåller en hel del karaktärer, men det finns några som man ständigt kan följa.
Huvudkaraktärer:
Claire
- En cheerleeder som inte gillar sin förmåga till en början. Hon känner sig som ett monster och vet att hon aldrig kommer att kunna leva ett normalt liv. Hon kan nämligen läka och är i princip odödlig. Frågor finns även om hon inte ens kan känna smärta.
Noah - Claires adoptivfar som jobbar för företaget.
Hiro - Kan resa genom tiden och även stanna den. Gör allt för att bli en riktig hjälte
Matt - Polisen som kan läsa andras tankar och sedan även styra de.
Nathan - Politikern som upptäcker att han kan flyga.
Peter - Nathans bror som kan kopiera andras förmågor.
Sylar - Seriemördaren med förmågan att se hur personer och saker fungerar. Försöker mörda så många som möjligt för att samla på sig så många krafter som möjligt och kunna bli riktigt mäktig.
Niki - Ensamstående mamma som upptäcker att hon har ett alter ego, sin döda syster..som är övermänskligt stark.



Söndag

Blev inte att plugga så mycket så jag kände mig rätt slö.
Det blir så ibland när ingenting annat händer så att jag har någon energi till det.

Gick över till Sanna en stund och spelade Tiger Woods på Xbox, kul när man väl lärde sig lite om hur det fungerade. Hon vann över mig ...inte lika kul :/

Nu sitter jag här och har Elton hos mig medan de andra är ute och joggar, hurtbullar ! Jag skulle fan också behöva det, så dålig som min kondis är. Dock har jag inga skor att springa i, vilket såklart är viktigt att ha såklart, speciellt med mina skeva fötter.

Ska äta något innan det är dags att poppa popcorn eller något och dra på någon film.. :)


Gårdagens film - Shooter

Igår fick det bli film Shooter ! Mark Wahlberg i huvudrollen och enligt mig är han riktigt tung.

Hans karaktär (Swagger) är en av de bästa krypskyttarna ! Han drar sig tillbaka till skogen där han gömmer sig, men en dag så hittas han av FBI som ber han att hjälpa de att räkna ut hur en krypskytt skulle mörda presidenten. Istället mördas en ärkebiskop från Etiopien som står bredvid presidenten och det antas att presidenten utsatts för ett mordförsök. Swagger får skulden på sig och tvingas rymma för att sedan komma tillbaka och sätta dit de FBI-agenter som lurade honom. Tillsammans med en annan FBI-agent letar han efter den som har beordrat detta.

Jag gillade verkligen filmen ! Spännande trots att man har en rätt så bra gissning på hur den skulle sluta. Den slutade väl inte helt som man anat, men åt rätt håll iallafall. Mark Wahlberg är så bra ! Jag gillar verkligen honom, speciellt för att ha gett oss Entourage ;)


I once knew a man who saw the moon...

Satt och kikade på serier igår kväll med lite te, blev även lite musik. Skulle nog behöva lite musiktips av er nu när billboard listan är så tråkig att hämta ut ifrån.

Mitt i allt rings det om filmalternativ och om jag äger de. Min filmsmak är väl..sisådär va? ;D
Men blev iallafall att gå över till Sanna & Jocke för lite film och popcorn.

Vaknade för ett tag sen och tänkte ha en lugn förmiddag och sen försöka plugga lite :)

lite mer än 3 dagar kvar till NM
4 dagar kvar . . .
38 dagar kvar till jul
45 dagar kvar till nyår

Our last goodbye

Amanda Jenssen :)



Days and nights they all seem to go by with a sigh
This is our last goodbye


Förklaring..

Kom på att jag för längesen fick klagomål för att jag inte skriver rätt lyrics till musiken jag lägger upp.

Öhm ..okej you damn bonehead ! Klart jag vet om att texterna är längre än så. Men nu är det så att jag bara skriver de delar av låtens texter som tilltalar mig eller som jag bara tycker om helt enkelt. Got it?

Innan jag får kommentarer om min header's bakgrund, så kan jag ju då tillägga att det inte är en random solnedgång som jag hittat i Microsofts Windows mappar med färdiga bilder för skrivbordsbakgrund. Nej, det är en bild jag tog på Poros i Grekland.
Så nu har jag sagt det innan någon annan gör det :)


November rain

By Guns n Roses !



Nothing lasts forever
And we both know hearts can change
And it's hard to hold a candle
In the cold November rain

So if you want to love me
then darling don't refrain
Or I'll just end up walking
In the cold November rain

So never mind the darkness
We still can find a way
Nothing lasts forever
Even cold November rain


Meen vad i ....

Vafan ska det regna för? Det var ju så fint inatt när jag gick hem och snön låg så fint öööverallt.
Sanna och vovvarna följde med en sväng och oj vad Elton hade skoj ! Syntes väldigt tydligt att han älskar snö.

Nej men nu har det regnat bort..som om det aldrig fanns.

Idag ska jag ha städdag och plugga lite till !
Omtentan är rätt så snart ju !

Ska plugga lite annat också ;)

Ingen dålig dag ...

ÄSCH ! Fredagen den 13e är bara ljug ! En dålig dag kommer när den vill och det kommer de alltid att göra.  Det är nog inte datumets fel, utan din dåliga dag beror oftast på någon..

Tränandet gick OK. Jag klantade mig lite när jag la spåret, men jag kan ju faktiskt inte det där än ! Det blev rätt tätt med granar och plötsligt var jag framme vid vägen alldeles för tidigt osv. Men det gick bra mot slutet när vi lyfte honom lite med beröm. Man får vara ovan och han hade fått lite skäll när han spårade på Mistys spår så han förstod väl inte att det plötsligt var så att han skulle spåra.
Att träna kontakt gick bättre, speciellt när poletten väl trillade ner.

Var vrålhungrig efter det så det fick delas pizza med Sanna innan det var dags för att besöka skolan och ordna med de sista avtalsfrågorna. Lite trist att hamna i en grupp som innehåller folk som kan såpass mycket att man undrar vafasen de gör där...jag lär mig inte alls lika mycket på att lyssna på vad den muppen vet...vill ju lösa problemen...*mordblick*

Kom hem för ett tag sen och hann slumra till lite i soffan..hihi
Ska möta upp Sanna snart och dra hem till henne och Jocke för att mula godis :)
En fredag den 13e som innehåller godis? Otur my ass ! ;D

Fredagen den 13e

Ooh so scary ! Haha.

Var lite svårt att sova igår..grannen hade fest. Det var inte så fruktansvärt högljutt tills de slog på basen vissa låtar. Den var så hög att det tillochmed blev tryck i mina öron.

Drömde massor av bra drömmar. Det gillade magkänslan :)

Om en liten stund så ska jag ut med Sanna, A-C och alla vovvar och köra spår.
Ska låna en av de jag promenerar med :) Tror det blir hanen idag, då tiken troligtvis löper. Doh !
Nej men han är go han också ! Han har bara inte lika mycket fart...

Hinner nog allt en kopp te innan jag ska ut i kylan ! Ska inviga mina supervarma boots, gött !

Telefonterrorisering.

Känns inte som om jag gjort så mycket annat idag. Timmar i telefon ! Som tur är så har jag bara pratat med personer som jag har gillat att prata med, så det är inte alls ovärt. Bara viktiga saker ! Telefonräkningen får inte bli så hög denna månad..speciellt inte nu om mina utgifter ska öka.

Trots all telefontid så hann jag allt med hundgänget på en promenad i kylan.
Fingervantarna får numera ligga på hatthyllan, för fasen vad kall om händerna jag var när jag kom hem.
Jag fryser så lätt och blir svårt varm igen..så det fick bli en riktigt varm dusch och lite te efter det, så nu är jag som ny igen :P

Sitter nu och väntar på att få tala i 180 med mamma...i telefon..igen :P
Men hon har ju också saker som händer och grejer att berätta.
Hon kommer hit nästa helg :D Wonderful !

Jag tror att nästa vecka kommer bli en riktigt bra vecka :)

Men Linda !

Haha ! Minne som en guldfisk !
Bestämmer i måndags att jag och min grupp i grupparbetet ska sätta oss på fredag och köra igenom frågorna som vi inte hann göra då. Varför valde de fredag av alla dagar? Den dagen man helst är ledig på? Nåja..dagens lektion var då inställd så vi behövde bara maila in våra svar och få feedback nästa vecka redan.
Vad gör jag? Cyklar till skolan i full fart, halvt iordninggjord för att hinna i tid. Sitter och väntar tills en klasskompis hejar och undrar vad jag gör där när jag får lyxigt nog vara ledig i princip en hel vecka.

Så nu sitter jag här hemma igen..typiskt.
Ska ringa ett samtal om en stund, men ska först kuta iväg till kiosken och hämta ut biljetterna innan jag glömmer det.

Jag ser din bild, säger ditt namn..magen säger: GO FOR IT !

Lite mer snö :)

Vad tokigt ! Jag skrev ju ett inlägg i förmiddags..men inte fasen syns det !

Nåja..förmiddagen innehöll mest en massa letande på internet. Sanna ha lärt mig snoka runt rätt bra så nu ska jag leta dirt på de alla :D Nej men det har gått bra och mailandet har börjat komma igång. Iallafall något att hänga i granen, sen får man ju se hur det slutar.

Följde med hundtränargänget där det skulle tränas i alla möjliga sorters aktiviteter. Kul att se lite hur det funkar och hur kul hundarna faktiskt har det. Hjärtat smälte en del när man såg hur Elton uppskattade lite uppletande, sötnos !

Var nyss över hos Sanna en sväng till och kikade runt. Skulle ju bli film, men det får liksom inte att slita sig från alla fina bilder o.d :)

Har lite huvudvärk nu..skulle behöva byta ut mina kuddar. Min dunkudde är totalt värdelös...jämt platt :(
Ska försöka sova så att man har ork till morgondagens föreläsning i Avtalsrätt, del 2. =)
Om inte annat får jag ta mig en powernap när jag kommer hem, men varje gång jag säger det så blir det ingen till slut ändå :P Bra iofs.

Godnatt på er där ute :)
Kommit lite mer snö idag, som faktiskt valt att ligga kvar..kanske för en stund.

Hemma en snabbis

Skulle ju ha behövt ta tag i städningen idag, men så blev det icke !
Istället satt jag här på internet och nördade ! Är sjukt sugen så ..för varför inte egentligen?
Jag har personer som kan massor om det som jag kan uttnyttja, jag har tid, jag har ork, jag har viljan och intresset. Det är nu jag kan om inte annat.

Kom hem för en stund sen från våran promenad..Det gamla vanliga gänget + A-C's nya tillskott i familjen.
En så himla fin liten rackare ! :D

Ska strax över till Sanna och småklura lite, haha !

Onödig information:
I staten Florida är det enligt lag förbjudet att bjuda sina husdjur på tobak.

Tjaa..USA är väl landet om något som någonsin skulle få för sig att göra det..(va? fördomar?)
Kan inte hela världen förbjuda tidelag först och främst ?
Sluta lämna de när de drar vidare..så att ASPCA(djurpolisen) inte behöver rycka in så mycket.
Igår såg jag att de gick in och hämtade 72 hundar i ett litet hus...

Ja..listan på människors tokigheter kan ju iofs göras jääävligt lång ...


Linda...out


OH ! The Last Bounce !

Haha ja för vad händer då tror ni?
Minns ni att jag gav mamma någon teater/musikal grej på hennes födelsedag? nej det kanske ni inte gör, men hon önskade iallafall att få gå på BOUNCE. Självklart ska de då turnera i England hela hösten och nu helt plötsligt ska de inte finnas mer. Nååågot jobbigt, hon blev ju så glad och det blev ju jag med ! De är ju ascoola !
Så i april ska de ha avslutningsshowen i Globen ( okej då, Ericsson Globe ) ..

Ibland är det tur att man nördar som jag, för självklart hann jag nappa tag i biljetter dit ! Mohaha.
Kanske inte de bästa platserna, men det skiter jag i ! Jag kommer ju iallafall vara där ! ;)

Woooho ! Så nu är jag så mycket gladare !


Dagens datum

Haha satt och sökte lite uttråkat ..hittade en sida som heter Datum.nu  .. ifall ni undrar vilken dag det är. Haha..
Det intressanta är istället att gå in på wikipedia och se vad som skedde just detta datum.
Det har ju hänt så mycket hemskt och även bra saker alla de år som människan funnits till. Speciellt sen vapen innebar mer än att skaffa sig mat.

Att Berlinmuren föll är väl det största som hände detta datum..? I år är det även hela 20 år sedan.
Kristallnatten inträffade..hemskt !
Jack the Ripper mördade sitt sista offer .. (känd för att mörda kvinnor från gatan) .. ingen vet vem han var eller hur många han egentligen mördade.. Polisen fick aldrig ens tag på honom. Fy fan !

En sida som jag gillar att kika in på är onodiginformation.se , haha lite skoj.
T.ex. så fick jag veta idag att myror alltid ramlar åt höger när de är fulla..kan ju vara bra att veta ;D Så tänk på att då gå på myrans vänstra sida.......


Monday will always return.

Inte lätt att gå upp imorse eftersom det var lite svårt för mig att somna igår. Kan ju ha berott på att gårdagen inte innehöll direkt mycket till aktivitet, haha.

Kom nyss innanför dörren, men ska alldeles strax ut igen för att gå en promenad så att föreläsningens information får lägga sig till rätta och jag kan få återfå mitt pigga jag och även lite syre och motion såklart :)

Elton kom hit imorse, vilket gjorde det lite svårare att komma upp ur sängen. Han sov ju gott där bredvid, varför störa ? ;D

Nej men till slut stog jag på vingliga fötter och fick dra mig iväg. Inte lika jobbigt att få gå hem igen sen och det var ju inte så farligt ändå. Sova får jag ju göra snart igen :P

Ska fylla på kylskåpet senare..känner hur ekot växer där inne och det gillas inte !
Jag som så gärna hade velat följa med Sanna & A-C på deras lilla trip idag..men får väl klappa senare.
Anledningarna till att inte vara där själv börjar minska nu...


Bara en söndag...

ingen särskild dag.
Dagen har mest gått ut på att läsa lite från fredagens föreläsning, städat, tittat på EMA-galans repris, grattat pappa & musik såklart.

Ni kanske ser att jag pillat på designen...ja..varför? Ser inte klokt ut, blir aldrig nöjd ! Har gett upp nu så det får se ut som det gör ett tag.

Ska hoppa in i duschen nu, sen blir det att byta lakan i sängen för att sen ligga och titta på serier där. NICE !


Fars Dag

Grattis till min kära pappa på fars dag ! ♥
Massa pussar & kramar !

Depp ..

Fint för ögonen :)


Desperate Housewives

Är en av de tiotal(ljuger) serier som jag följer .. haha.

Serien utspelar sig på gatan Wisteria Lane i staden Fairview. Handlar mest om de fyra vännerna Susan, Lynette, Bree och Gabrielle. Handlingen tar sin början med att deras gemensamma väninna Mary Alice plötsligt begår självmord, utan att någon vet varför. Mary Alice fortsätter som seriens berättarröst. Hon vet allt om hemmafruarna och deras hemligheter.

Roller :
Lynette: Fyrbarnsmamman(snart sexbarnsmamma) som i början av serien är hel slut, men som sedan tar sig ut i arbetslivet igen....har mycket roliga argument med sin man Tom.
Bree: En väldigt strikt kvinna som är väldigt för perfektionism. Lagar mycket god mat och älskar att vara värdinnan.
Susan: Singelmamman som i princip blir uppfostrad av sin egna dotter. Hennes största kärlek genom serien är Mike, som såklart även han bär på hemligheter.
Gabrielle: En föredetta modell som gifte sig med sin man Carlos för pengarna. I början är hon otrogen, men går sedan tillbaka till sin man. Hon vägrar ge honom barn, men han får i senare säsonger sin familj och Gabrielles uppfostringsteknik är inte alltid så väl genomtänkta.
Edie: Kvarterets singelkvinna som har ryktet som kvarterets slampa. Hemmafruarna får hålla hårt i sina män !

En serie med intriger, humor och mycket vänskap.
Kan inte vara många som missat denna?


Lördagsmys

Sitter här med Elton i knäet och försöker hänga med i Ocean's twelve, men det går inte så bra. Har ingen text och håller ju samtidigt på med en massa annat.

Jocke och Elton kom förbi en stund..Vi försökte få igång hans blogg. Så vi gick genom djungeln av koder och förhandsgranskning. Bara för det så blir jag sugen på att fixa till min egen..men det får bli någon dag då jag känner mig duktig, glad och tålmodig :P

Kanske blir en liten promenad snart eller en längre. Vem vet.
Kan ju passa på nu när jag har Elton att gå med.

Kanske blir en sväng över till Sanna & Jocke senare. Känns "nyttigare" att uggla i deras soffa än min egen..då har man ju iallafall lämnat lägenheten :P


YES !

Igår jublades det i soffan när Rabih åkte ur Idol..det var fan på tiden ! Förstår inte på svenska folket..han kan sjunga, men bara i en ton. Fatta en konsert med honom? Blä !  Eddie sjöng ju så fruktansvärt dåligt igår också..att han inte hängde löst...!?

Tove, Erik och Mariette...underbart ! Att juryn inte gav Tove mer beröm kan man ju undra..för jag blev helt såld !

Cirkus Möller igår var så sjukt kul...jag och Sanna höll på att dö av skratt. Haha Lilla Lyxfällan..så sjukt söta ! Sean banan är sån dålig humor, även skrattar man. Stureplansakademien..ja vad ska man säga ?

Nej..nu sitter jag här. Lyssnat igenom Amanda Jenssens nya skiva..hennes nyaste låt I choose you är så fin !

Gårdagen

Snodde bilderna från A-C :P



Gänget :)


Visst är hon fin ?
Snacka om att matcha mig ! Får väl räcka med att låna henne ;)
Iallafall tills jag skaffar egen... när det nu blir.


Första promenaden i snön.

Igår eftermiddag så började det allt att snöa. Låg kvar gjorde det också ! Förutom på asfalten då.

Drog iväg till hundarna och tog med lilla tiken ut på en långpromenad med Sanna & A-C och deras hundar.
Vi gick i ungefär två timmar :) Så skönt och bara gå och prata, se hur snön la sig på granarna i skogen och hur kul hundarna har det i snön. "Min" hund som hon får vara så länge då, vet inte än om det är OK att skriva ut namn osv, även om min blogg inte är stor så vet man ju aldrig.

Iallafall så blev det bara att gå ut med henne då. Cyklade hem för de jäkla uppförsbackarna hem, som om benen inte var trötta nog. Tog en dusch, åt mat och drog sen över till Sanna där det blev hockey och lite annat på TV. Till slut satt vi vid datorn och kikade runt lite...åh en valp nästa höst skulle inte vara illa.

Nu har jag kommit hem från skolan, te och pepparkakor gäller nu och kanske påbörja en ny ljudbok ?
Ikväll blir det Idol med Sanna...Rabih ska sjunga en av mina favoritballader..tack för det... :/

Har spöregnat hela natten och hela dagen..så nu är all snö borta igen :(

Torsdag

Nu har snön kommit och den ligger kvar i buskar och andra små ytor. Marken är väl för varm än för att hålla kvar den, men det är så mysigt med snö så den får gärna komma.

Sitter här och har nyss ätit färdigt frukosten. Blir en lugn förmiddag innan jag ska dra iväg för att gå ut med hundarna.
Sanna kanske hakar på om hon hinner :)


Det är så konstigt..

...men ibland är det verkligen så, att så fort man nämner någonting så händer det.
Oftast brukar jag känna tvärtom och får vara lite hemlig med saker jag vill eller ska göra.
Jag var helt säker på att snön inte alls skulle komma idag..det har varit lite för varmt för det.
Men när jag var framme hos Sanna så såg jag flingorna i luften...små, men visst fan var de där.
Nåja, kändes faktiskt som att det var dags att dra på sig varmare jackor nästa promenad...

Vi åkte ut till brukshundsklubben med hennes två hundar och en av de jag går ut med. Jag har ju som sagt inte direkt fått så mycket kontakt med de än, så kände att jag allt kunde få tillit, intresse och bandet med de om jag visar hur skoj vi kommer att ha det. Vi hade tänkt ta det lite lugnt med äventyren, men den ena tiken är det mycket go i , så vi fick väl köra på en gång :)

Vi tränade lite kontakt, då jag märkte att med bra belöning så lyser genilampan rätt snabbt. Hon är inte dum, oh nej ! Hon är bara inte van vid mig, samtidigt som hon var både understimulerad och exalterad. Så det tog inte alls lång tid innan hon valde mig och lyssnade med båda öronen.
Sen hade vi lagt ett litet spår också och tänkte se om hon var intresserad av det. Hon har ju inte tränat i det förut, vilket var bra då jag inte heller har det. Men hon var sååå duktig !

Oj då..mycket hundsnack ! Men det är så mysigt och som Sanna sa..jag matchar verkligen med rasen ;D Kommer bli grymt svårt att hålla händerna borta ifall kenneln ska ha valpar i vår...oj oj oj. Dock har jag ju min lilla bitch Akilles..annars hade jag säkert redan skaffat en.

Nej..efter det blev det iaf som vanligt te, popcorn, pepparkakor och serier.
Ljudboken är färdiglyssnad och tänkte kanske börja på boken efter den.. Gåtornas palats..eller kanske Harry Potter.
Tog hem engelska Twilight-böckerna på ljudbok, men blev så besviken på berättarrösten..

Natti natt :)

Kommer den nu ?

Eller får det vara höst ett tag till ?

Inatt var det verkligen storm ! Löven virvlade högt upp i luften och det lät som om fönstrena skulle gå sönder när som helst. Hört att det snöat i Örebro ? Här uppe har det inte kommit något än, utan det ska tydligen komma imorgon.

Sitter här nu och dricker te och tittar lite på TV. Om någon timme ska jag och Sanna dra iväg till brukshundsklubben. Jag ska ta med mig en av hundarna som jag går promenader med. Vi ska nog träna lite spår. Jättebra sätt att få henne lite trött nu när hon är så understimulerad och stressad, plus att hon och jag får lite bättre kontakt och lära känna varann. Då kanske det kan bli lättare för mig att lära mig hennes signaler så att jag vet att jag korrigerar rätt i rätt tillfälle osv :)

Får nog ta på oss rätt bra med kläder. 3 grader och stormen verkar inte ha lagt sig helt än.

Då var man klar för idag

Promenaden med vovvarna gick bra :) De var inte lika stressiga denna gång, men lite korrigeringar behövdes. Det kommer vara lite tufft att lära sig att korrigera de då de absolut inte gillar när man skäller, fast däremot älskade de när min röst blev ljus tillsammans med beröm. Krångligt, då man inte kan berömma allt.

Plötsligt var det väldigt mörkt och genast går kroppen in på kväll. Varje höst blir man lika trött på hur snabbt det känns att dagen är över.

Så nu är man hemma igen. Ska ta fram lite kvällsmat, te och sätta på ljudboken. Myys !

Tisdag

Usch vad det regnade imorse. Såg inte alls mänsklig ut när jag var framme på skolan.
Körde bara upprop och en föreläsning i Juridisk metod. Var väl mest repetition eftersom det ämnet ingick i kursen i våras.
Ska nu läsa Handelsrätt..ett stort ämne som de klämt ihop på tio veckor.Så det är klart att det blir lite rörigt och rätt så mycket fakta på kort tid, bara att bita ihop.

Har varit hemma en stund nu och om en liten stund ska jag hoppa på cykeln och dra iväg på hundpromenad :)
Som tur är så har det slutat regna och jag hoppas att jag klarar mig hela promenaden !

Hösten är inte så pjåkig

Det blev att följa med Sanna, A-C och vovvarna ut på en promenad i skogen...i regnet.
Var ju inte allt för lockande, men vad härligt det är ändå !
Visst blev vi blöta, men frös iallafall inte. Så det var så gött att komma in igen, hoppa in i duschen, äta mat och sen sätta sig i soffan igen med gott samvete.

Fortsätter att lyssna på ljudboken nu med teet. Så mysigt ! Tagit fram en Ben&Jerrys som jag ska smaska på när jag druckit upp :)

Har fastnat så i lyssnandet. Skönt att kunna ha på det medan man fixar med andra saker. Får ju inte vara så högljudd så att jag inte hör. Men man kan göra mer än att lyssna. Läsningen får sparas till skolan, för annars är det ju mysigt att läsa också även om det gör en mer låst än vad man redan är i boken.


Ny vecka, ny kurs, nya tag

Men idag är jag ledig ! Eller jag ska iväg till skolan senare idag och skriva ut lite morgondagens första föreläsning.
Börjar nya kursen imorgon, men kommer ju fortfarande ha en extra tenta liggandes.
Denna vecka börjar jag gå ut med hundarna på riktigt. Det ska bli så mysigt !

Just nu sitter jag här i soffan och lyssnar på I cirkelns mitt på ljudbok, dricker te och äter pepparkakor. Regnet smattrar på fönsterbrädan.

Så idag blir det en lugn dag :)


Promenadbilder 091101




November !

Hade en jättetrevlig kväll igår. Vi gick på en långpromenad i höstmörkret och bara pratade en massa :)
Sen gick jag & mamma med Elton hem till mig, medan Sanna tränade lydnad med Misty.

Vi åt varma mackor, drack te och tittade på Vänner ;D

Sen gick vi hem till Sanna och mulade snacks och tittade på Män som hatar kvinnor. Har haft den hemma ett tag, men inte velat se den helt själv och mamma hade inte sett den. Jag har inte läst boken, men jag tyckte att den var jättebra.

Imorse åt vi frukost framför TV:n och sen drog vi ut på sightseeing ute på Edsgatan. Så fina hus vid sjön. En kompis till mina föräldrar har hus där ute. Så himla fint !!

Sen drog vi in till stan. Gick en promenad runt älven och i parken. Så himla fint !
Gick även en runda på stan och köpte sen hem mat från Subway.

Nu har mamma åkt hem igen :/
Det som var så trevligt att ha mamma här :/ Hon kommer hit i slutet av månaden för lite adventsshopping.
Tror inte att det blir Örebro däremellan..men det är lugnt.

Nu ska jag discka och städa undan lite.
Göra lite te, poppa pocorn och titta på serier eller Harry Potter.. inte bestämt mig än ;)

RSS 2.0