What's happening ?

Åh igår upptäckte jag att mitt lilla bus löper :) Min stora tjej ! Då vet jag iallafall varför hon är så tölig just nu när hon jämt ska vara så nära och så himla undergiven; haha vill ha mitt monster tillbaka !

Fick äran att färga Sannas hår mörkare igår kväll och det blev lite färg över och vi kände oss lite impulssugna, så plötsligt satt jag där och fick mörkbrunt underhår :D Haha gillar't ! Blev väldigt fint och mitt hår ser ut att ha mer volym nu när det fick lite kontrast i det hela :)

Gött ändå att märka hur man förändrats på bara knappt ett år. Känna hur man utvecklas mot den man vill vara och det man vill göra ! Tycker verkligen att ni andra där ute bara ska hoppa ut och göra det ni drömmer om istället för att sitta hemma och häcka och vara nöjda med det ni har fast ni kanske innerst inne inte är det ! Så synd att se folk som gör så !

Mötte upp Sanna & hennes tjejkompisar för lite lunch och sen lite mer plugg. Nu börjar jag bli klar med det jag kände att jag behövde göra idag, så ska väl dra mig hemåt och fixa lite hemma resten av dagen.

Har lite funderingar om man inte ska dra ner till Örebro över påsk när skolan ändå är stängd och jag inte kommer kunna sitta här, så får väl dra till mamma på landet kanske och sitta där och plugga istället och samtidigt se hur hon bor i sitt nya hem och få träffa baby :) Nåja, det visar sig hur det blir, hihi.

Ännu en mindre bra dag

Haha jag vet inte vad sin händer, men det är nog mer att jag lätt stör mig på saker än att jag faktiskt råkar ut för dåliga saker.
Igår satt jag och Sanna här i skolan ca 3-4 timmar och pluggade på så duktigt, efter det så drog vi hem till henne och bytte om lite snabbt. Mötte upp A-C borta vid ridhuset för lite träning och sen in i ridhuset för lite mer träning..i sisådär 3 timmar :P Lagom skitiga men ändå rätt nöjda med träningen och våra fyrbenta så köpte vi hem en massa gott och drog hem till henne. Där fick Sanna ge sig på att slinga mitt hår superblondt och blev rätt nöjd faktiskt :)

Glömde ställa om klockan inatt så jag blev lite försenad, men efter lite spring och stress så lämnades Bikie över till Sanna för att haka med på hennes träning och jag kan i lugn och ro få sitta här idag med :)

Mitt i all stress så fick jag duscha i ljummet vatten , då varmvattnet inte verkade finnas till (?) och sen att all snö i vinter och plogbilarna gjort att min cykel inte alls vill fungera :/

Nej nu så blir det att plugga vidare..blir till att storstäda ikväll eller kanske hänga hos Sanna och ge sig på att färga hennes hår med :P Har knappt varit hemma i veckan ...men är så trött på det nu när det ser ut som det gör.

Då var det helg

Igår så blev det plugg tills bibblan var på väg att stänga. Sen blev till att dra hemåt och byta om och sen vankades det en massa onyttigt hemma hos Sanna med sällskap av A-C och hennes grabbar. Liam var mycket intresserad av Bikies bakdel, vilket förmodligen betyder att löp är på G här mot våren. Min stora tjej :D Jag och Liam hade ju det mys i soffan hela kvällen och han må vara stor men han är ju ett riktigt gosmonster :)

Lite sådär skapligt riskabelt så fick Sanna agera frisör åt oss, haha men det blev inte så pjåkigt ändå :P
Ikväll får vi ge igen då Sannas hår behöver färgas och med hennes mängd hårstrån så krävs det 4 händer :)
Det är ju även Earth Hour ikväll..ska ni släcka ? Vi kommer nog att göra det..vi har ju ändå inge behov av TV eller lampor då man faktiskt kan tända ljus för en timme och TV tittar vi ju ändå inte på då vi oftast pratar på rätt bra, haha !

Innan tjejkvällen så ska vi iväg och träna våra hundar. Stackars bus har bara fått gå promenader nu när skolan tagit så mycket tid och jag kommer ju att sitta här i skolan både imorgon och nästa vecka förutom då det är påskstängt.

Nej nu ska jag plugga vidare ! ;D


When I'm sad ...

When I'm sad, I stop being sad and be awesome instead !
  ... true story !...

- Barney Stinson, How I met your mother

100325

Det är lite tur att man fortfarande har en inloggning på Kau ! Vad hade jag gjort annars ?

Suttit här hela veckan och pluggat på och kommer förmodligen spendera en hel del tid här i helgen och nästa vecka. Lite tur dock att mamma kommer hit om en vecka och har påskmys med mig. Få släppa allt och umgås lite :)
Sen så är det ju himla gött att få komma hem på eftermiddagarna och vara hemma efter en hel dag med plugg..vilket oftast slutar med en film och att samtidigt prata med J i telefon i sisådär 3-4 timmar ;) mys !

Nu sitter jag återigen i universitetets bibliotek och har börjat komma igång med pluggandet och även betalat en stor hög med räkningar, riktigt kul att se hur pengarna försvinner lika fort som de kom. Nu har man iallafall betalat denna lägenhets sista hyra och bredbandsräkning.

Om ungefär 3 veckor flyttar man till Vintrosa..skönt att det inte är helt till Örebro. Får försöka se det positiva och hela tiden tänka på att jag inte tänker stanna där !

Igår så hämtade jag ett paket till. Jättefina kläder med härliga och våriga färger. Imorgon kanske det blir mer :)

Nej nu ska jag plugga vidare :)


Ingen tid över

Hej på er :)

Tänk så mycket som kan hända samtidigt. Mina dagar har inte varit någonting att vara glad över och jag hoppas verkligen att det vänder nu. Vi får iallafall dricka vattnet i kranarna nu, Bikie mår bra igen, datorn är inlämnad och skoluppgifterna på väg in. Dock så hände det som heller inte får hända..Sannas dator pajade. Oj oj oj ..ja nej det var inga bra dagar för mig. Så igår fick jag ta mig en förmiddag där jag fick samla kraft och hitta det positiva runtomkring mig igen. Nu är jag snart back on track och ska prioritera skolan just nu så får allt annat lösa sig därefter.

Härligt med pengar imorgon :) Då blir det lite shopping ! ;D

Writing and cooking

Idag har min hemtenta deadline. Fick ju skriva om allting eftersom allt finns på min dator som bestämt sig för att inte fungera.

Så jag sitter här hemma hos Sanna och skriver på medan hon tar det lugnt lite såhär på söndagsförmiddagen :)
Satt här hela dagen igår med, men mot kvällen så gick vi ner och köpte en massa gott och tittade på New Moon !

Ska iväg senare och se om jag kan hitta en ny sladd till datorn. Kan ju vara bra att kolla om det inte är sladden ändå innan jag lämnar in den, det vore ju billigare om det var sladden så får väl hoppas på det.

Igår var det en vatteläcka i centrala Karlstad, vårt område klarade sig dock =) Fast vi är tvungna att koka allt vatten innan vi har det i maten eller ger det till djuren :/

Nej nu ska jag skriva tenta ;)

When you try your best ..

Haha vet inte om jag ska skratta eller gråta, men att skratta är ju roligare så vi kör på det ;D
Min dator är paj så måste lämna in den..
Kan bara lämna in den i Örebro eller ja..någonstans men inte i Karlstad..vad trött jag blir !
Får se om jag kan hitta någon som kan leverera den snarast , annars får mamma ta den när hon kommer hit i påsk.

Min dator är ju rätt full med bilder, musik och filmer , så jag hoppas att de inte behöver formatera den !
På den så fanns ju också mina uppgifter och min hemtenta..yes ! bara att börja om ..

Får hoppas att jag hinner lämna in den imorgon !
Sitter på Sannas dator nu och tänker låna den tills jag är klar. Hon kommer väl hem om en stund från sin militärutbildning och så sitter jag här hemma hos henne med massvis med godis och 3 trötta hundar ;D

Så min uppdatering kommer inte vara så mycket att ha..men jag hoppas att det löser sig :)


Gårdagens paket

Åh titta vad jag fick hem i brevlådan igår ;D
Tänkte ta bild, men med tanke på omständigheterna så fick det bli en sketen bild :/



New moon !


I had a bad day

Gårdagen var en dålig dag !

Ingenting var bra och jag kände verkligen för att klaga på allt och alla ! Nu är jag inte den som tar åt mig såpass att jag sätter mig och säger att mitt liv inte är värt att leva och sånt där skit..så jag ringde J istället och beklagade mig och såklart så blev jag ju på mycket bättre humör :)

Tänker inte räkna upp allt som gick snett, men jag kan säga så att jag inte pluggade på hela dagen, min dator vill inte laddas och Bikie var väääldigt dålig i magen all day !

Ska försöka ladda upp datorn lite, det är uttaget som glappar så man får hålla i den :/ Måste ju bli klar med hemtentan i slutet av helgen. Först ska jag plocka upp all tvätt som jag tvättade sent igår kväll.
Väntar på paket ;) och ska iväg sen för att returnera ett annat.

Förresten så regnar det ute ! Har ju fasen inte sett regn på evigheter ! Det betyder ju att det är varmt nog för regn och att en del snö kommer att regna bort ;D Loving it !

Nätshoppat

Hämtade paket igår med 4 par skor och en massa kläder. Allt passade inte såklart på lilla mig, så blev en del nybeställningar och returer.

Detta behöll jag iallafall .




Mitt i veckan

Vilken tur att solen sken idag ! Den nya snön försvann ju rätt så snabbt :) Börjar verkligen längta nu till allt jag har på gång !

H&M's vår/sommar katalog kom idag och självklart kunde jag inte hålla mig borta från alla fina pastellfärger, så nu har man fler paket som väntas in ..  men jag får ursäkta mig själv med att jag faktiskt vill förnya min garderob tillsammans med mitt nya jag som jag hittat :) haha

Annars har det pluggats en del idag med och även hundpromenade såklart. Bikie lhar legat och småpipit hela kvällen, jag var ju så klantig som inte flyttade på skålen med chilinötter i medan jag hämtade vatten och fastnade med något i köket i typ 30 sekunder ! Så nu har hennes lilla mage blåst upp sig lite och hon kommer nog inte vara så bra i magen :/

Nu ska jag väl dra på en film :) ska bara bestämma mig för vilken !


Så less ..

Kommer ut och ska gå sista promenaden med hundarna för dagen..och vi får gå i snö !
Halt som satan under den. Jag tycker om snö, men vårkänslorna hade ju smugit sig på så varmt inom en.
Nåja..hundarna tyckte om det iallafall..de blev på riktigt bushumör :) Fick kasta lite snö på de och busa lite innan det var läggdags !

16 mars 2010

Himla fin dag ute idag med, dock lite kyligare ute.

Fick ett städryck imorse, sådär så att man faktiskt vill städa, så jag körde en sväng och gjorde lite fint iallafall.
Är också på humör för att flyttpacka och få rensa lite .. haha även om jag egentligen inte vill flytta. Tror att det är för att jag egentligen är så sugen på att inreda och sånt där, så vill säkert bara packa för att det ska få hända något.

Annars har jag pluggat hela dagen, förutom promenader med hundarna ute i det soliga vädret. Släppte de för lite bus och de hade det så roligt så :)

Lämnade de själva en stund för att hämta 3 paket och passa på att handla lite.
Lägger in bilder imorgon på det som var i paketen ;D

Måndag

Jag har haft tisdag hela dagen idag, men känns skönt att inse att det är måndag och att jag har mer tid på mig med plugg och sånt som ska ordnas.

Idag anmälde jag mig till universitetet inför hösten. Så nu blir det att hålla tummar och tår tills i juli då antagningsbeskeden kommer. Har lite ångest inför det här med boende osv, men det får löser sig väl antar jag.

Nu blir det kvällspromenad med hundarna !


Ni är ju roliga ni...

...eller är det bara en slump att jag nästan får besöksrekord när jag ändrat min relationsstatus på Facebook ?
You tell me ;)

Söndagskväll

Satt en stund och pluggade hos Sanna tills A-C hade kommit och plockat upp Misty.

Gick hem och käkade lite, pillrade på några uppgifter och sen drog jag faktiskt på en film :)
Hundarna ligger och sover så sött och det blir snart dags för en kvällspromenad för de.

Veckan blir för det mesta en massa plugg, men ska försöka att inte vara alltför tråkig !

Helgen

Fredagskvällen slutade med att jag gick över till Sanna och joinade henne och Jossan på en liten myskväll med lite TV i bakgrunden :)

Igår så försökte jag plugga lite på morgonen, men efter att bara ha sovit i 3 timmar så var jag inte så jättepigg på det. Drog istället iväg till Skutberget med Sanna för en promenad i det underbara vårvädret. Efter det unnade vi oss ett mål på Max, haha nyttigt och bra !

När jag landade här hemma i soffan så kom tröttheten ikapp mig, så det blev en snabb powernap och lite plugg innan jag drog på film.
Gick över till Sanna sen och tittade på Melodifestivalen, vi kunna ju lika gärna lida igenom skiten tillsammans..
Skulle kunna köra en utvädering på den ...men det kommer bara stå att allt var skit och massa annat klagande. Hon som vann var OK..Salem var OK..Darins låt blev jag rätt charmad av och resten var ju bara sånna där dängor som man vill spy på.

Om en stund kommer hemtentan ut..ännu en vecka med en maassa plugg :) Tur att jag gillar't !
Ska över till Sanna en stund och hålla hundarna sällskap till jag och A-C tar med oss varsin hem. Är hundvakt åt Elton en vecka, då Sanna är på militärutbildning..fy fasen så coolt ! :D

Torsdagsshopping




Allt från Gina Tricot


Fredag

Just nu har solen gått i moln, men annars så har det varit solsken hela dagen. Lite lycklig blev man ju också när temperaturen nästan visade 6 grader. Underbart !

Så jag har fixat lite på morgonen, hunnit plugga ett par timmar och ska nu ut på en långpromenad med bus en stund i det härliga vädret !

Efter det blir det en sen lunch och lite mer plugg !

Mot kvällen blir det såklart film och frågan är väl mest om den ses här hemma eller hos Sanna.

Trevligt fredagsmys på er !

100307

Vi var ju på stan & Bergvik i söndags =)

Hade ett presentkort på Kicks som jag fick typ..förra årets födelsedag ;D Passade ju bra då att handla för det när jag ändå behövde en massa nytt smink !
Hittat ett par skitsnygga skor, men de var slut i min storlek..vad less jag blev !
Iallafall så köpte jag med mig två par mjukisar och två skjortor också.

Från JC ..


Nätshopping

Hämtade ut ett baotapaket med kläder som jag beställt från H&M. Dock så var allting alldeles för stort så fick i princip skicka tillbaka allt.
Det jag behöll var en cardigan och bikiniunderdelen. Bikiniöverdelen fick beställas om i en större storlek och allting annat fick lämnas tillbaka.


En riktigt bra dag !

Först när jag vaknade idag så tyckte jag redan att jag visste hur dagen skulle se ut..den skulle vara som alla andra. Vädret var "ingenting" som jag brukar säga..bara grått ute och ingenting mer.

Men kom igång med pluggandet rätt bra, städat lite här hemma och lyckats rensa lite i lådor och garderob. Slängde sånt som jag envisats med att ha kvar och packade ner det som inte kommer att användas tills det att jag flyttat.

Känslomässigt så har det varit en underbar dag. Blev riktigt glad och magkänslan höll med. Nu ska bara huvudet få skakas om och släppa en massa.

Drog sen iväg med Sanna på en liten tur. Först till djuraffären där jag köpte hundmat och självklart så charmade våra hundar till sig en hel del godis ;D

Sen tog vi en snabbistur till Bergvik, skulle egentligen bara in på H&M och kika på jackor och det som det var rabatt på men ja :) Shoppade lite inne på Gina Tricot iallafall. Brukar aldrig direkt handla där, för då har man ju alltid kläder som i princip alla andra har på sig. Köpte iallafall två par jeans, en tunika, ett armband och en ring. Ja jag vet ! Jag hittade en ring som passade mina fingrar..kors i taket ;D Lägger in bilder så fort jag kan..
Dock så fanns inte de jeansen jag helst ville ha i min storlek, så får köpa de på intenet :)

Blev till att spendera kvällen hos henne, där vi bara småmyste lite sådär en torsdagskväll då ingenting annat sker :P
Kom hem för en stund sedan, så nu blir det kvällsmat och sen någon film att somna till :)


Paket från CDON

Senaste Harry Potter :)


Förändring

Känner mig sugen på en förändring här inne..
Våren är ju på väg och det händer lite runtomkring mig nu som gör att det känns som något jag ville pyssla med.

Just nu är den ju väldigt rosa, haha ! Men ska försöka bestämma mig för vilka färger den ska ha..vill ha det rätt så enkelt. Kul att få fixa lite med nya fonter och försöka bli bättre på att uppdatera !

Imorgon ska jag även lägga in lite nya bilder osv :)

Such a mess

Hej på er ..

Just nu är allt bara ... rörigt

Jag har så mycket tankar i huvudet som strömmar omkring och just nu försöker jag sortera ut de lite och ordna upp lite.
Jag är inte alls olycklig, jag har massor som jag är glad för och som jag verkligen uppskattar.
Det är bara lite ... mycket just nu.
Jag gillar att ha mycket att göra, men inte när allting är i huvudet och jag vet inte ens vad det är.
Kan inte sätta fingret på en tanke, de far omkring alldeles för fort.

Hittat ny musik..som jag spelar sönder och hämtar inspiration ifrån.

Ska fortsätta plugga nu..det vet jag iallafall hur jag ska få ordning på.


Reality is back tomorrow

Då var det ny vecka och det känns ändå rätt skönt även om helgen var otroligt mysig !
Det sköna är att jag ska göra klart alla uppgifter som jag halkat efter med och lite sånt så att jag får ordning på det hela och kommer ut från den lilla onda cirkel av plugg som bildats.

Fredag - Mötte upp J och kvällen bestod av en massa, massa film och sånt mys :)
Lördag - Tog en lugn morgon innan vi tog oss ut i skogen för att låta Bikie ta sig ett race, gick hem igen och latade oss och sen latade vi oss lite till efter att ha ätit. Såklart blev det mer filmer denna kväll !
Söndag - Lämnade bus hos Sanna och tog oss upp på stan och sedan vidare till Bergvik för lite shopping. Shoppade en del nödvändigheter ändå, även om jag gärna hade kommit hem med lite mer. Dock får det vänta lite tills jag känner mig mer sugen på att vårshoppa.

Idag har också varit en lugn dag.. J åkte hem där på eftermiddagen :/ Detta innebär att verkligheten kommer smygandes och att vardagen är här igen med plugg och annat "skoj".
Ikväll blev det iallafall att gå över till Sanna för lite TV-tittande och bara slöa lite.

Nu så ska jag alldeles strax hoppa ner i sängen och sova.

Helgmys

Då var det helg igen ! Den brukar inte skilja sig från vardagarna eftersom den består av plugg och hundaktiviteter som alla andra dagar. Skillnaden kan väl kanske vara att jag äter godis och unnar mig en film eller två.

Denna helg kommer iallafall inte innehålla något pluggande och det ska bli riktigt skönt faktiskt.

Om en stund så ska jag iväg och möta upp J som kommer till Karlstad för att hälsa på ;D Ska bli riktigt mysigt.
Blir tydligen fint väder i helgen också, så får se vad vi hittar på för något skoj ! :)

Kanske lägger in lite bilder senare :)


Onsdag

Helt underbart att vakna upp och se solen skina genom persiennerna ! Det går liksom inte att vara morgontrött då. Man vill bara upp och ta sig ut i det härliga. Både igår och idag så har himmelen varit alldeles ljusblå och klar och solen skiner ! Sånna här dagar gör det inte så mycket om det är en massa snö ute.  Solen värmer och det är kallt och skönt ute.  Just nu droppar det en massa från taken och man känner hur våren ligger och väntar där under.

Det är fortfarande en hel del plugg för mig..eftersom tentorna tagit tid och sådär så har jag hamnat lite efter med några uppgifter. Så just nu handlar det om att komma ikapp till nästa tenta och hålla tummarna för de som jag skrivit.

Idag kommer någon hit på visning, så ska väl ta en paus i pluggandet snart för att städa lite så att man inte behöver tänka på det sen.

Mot kvällen så blir det en längre kvällspromenad med A-C & Karin :)

Du är så fin ! :)


Mitt bus ♥


Nya tag, ny månad..vårmånad

Var ett tag sen jag skrev känns det som, men det känns så tjatigt med mitt snack om pluggande och vädret :D
Dock behöver jag få skriva av mig ibland och det får ni ta om ni prompt ska läsa ;)

Jag har väl suttit och pluggast mest hela dagarna och helgen. Dock blev det en kväll med tjejerna, lite tv snack och feta pizzor..det var inga fel ;).

Även om det varit gött med plusgrader så har väl inte vädret varit något vidare. Imorse när jag gick upp och tittade ut så var det ju som ett stort kliv bakåt..snöstorm ! Jo man tackar. Fast nu har de sagt att solen ska skina hela veckan så jag hoppas att de har rätt. Det var bara att ta sig ut i skiten och Bikie ville ju såklart inte alls göra det hon skulle. Efter många om och men så gjorde hon det och jag kunde lämna över mitt lilla busmonster till guldvärda A-C som ställde upp som hundvakt under förmiddagen.

Pulsandes i snön gick jag till skolan, kändes som ett träningspass ! Dags att skriva tenta. Gick rätt bra där i början och jag kände mig riktigt nöjd. Efter en stund kände jag att jag hade rätt bra med tid så jag andades ut och åt lite av fikat jag tagit med mig..sen började det komma..den där jäkla migränen, säkert full med oro och stress som bara kom tillbaka med en smäll. Nåja..det var bara att skriva på så gott jag kunde innan det blev alltför mycket. Tog mig hemåt med raska och frustrerade steg. Följde med A-C ut för att släppa hundarna och sen blev det att gå hem och lägga sig i soffan.

Efter en powernap så laddade jag upp med onyttigheter, te och en film här i soffan. Riktigt mysigt ! :)
Nu sitter jag här och lyssnar på J's radioshow. Så duktig så :)

Nu är det iallafall officiellt vår..så nu kan väl vädergudarna vara lite schyssta ?! ;D


RSS 2.0