Mitt 2009, del 2 !

Juli:
Julimånad innebar för det mesta bara en massa jobb. Var ju rätt värt ändå med min nya och lite högre lön och underbara arbetskamrater. Så min trötta själhade iallafall sällskap ;).Allting blev även mycket bättre när jag fick beskedet om att jag var antagen till Karlstad Universitet ! Äntligen skulle jag få flytta från Örebro ! Fick lägenhet rätt snabbt och inflytt skulle ske om bara några veckor. Åkte även på semester med pappa, Kicki och min pudding :) En riktigt trevlig vecka må jag säga ! Ovetandes som jag var så föds min älskade lilla snutta.

Augusti:
Märktes av att jag var trött..speciellt när jag cyklade in i en parkerad bil ! Haha ! Men i mitten av månaden så slutade jag på sommarjobbet, vilket var en stor lättnad, men samtidigt lite sorgligt då jag trivdes bra ändå. Åkte till Varberg med mamma i bara några dagar. Det behövdes verkligen för oss båda två ! En titt in till Ullared hann vi även med. Det bästa denna månad var såklart min flytt till Karlstad, trivdes som fisken i vattnet. Skolan började redan veckan därpå.

September:
Motivationen till att plugga höll i sig med klorna och jag försökte hänga med i skolan trots mycket händelser i mitt liv. Fick trevliga besök från mamma och en helg så ställde jag upp som funktionär på agilitytävlingen som KBK höll. Hann själv med ett Örebrobesök som var mycket trevligt med något undantag. Tyvärr lämnade två fina själar denna jord. Vila i frid.

Oktober:
Började tappa motivationen till att plugga i princip helt och hållet, men jag försökte så gott jag kunde och fick hoppas på att det skulle räcka. Började på mitt "extraknäck" för att få lite annat att göra på fritiden och det visade sig vara behövligt för både mig och hundarna. Örebro fick sig ett besök av mig då QA's premiär på Satin ägde rum. Riktigt trevlig kväll ! Månaden avslutades med tentan som gick åt skogen..men det var inte alls oväntat.

November:
Snön kom i små portioner och kylan kom. Men det är inte viktigt..det enda oförglömliga som skedde denna månad var New Moon-premiären och självfallet trippen ner i Sverige för att hämtade världens finaste hund..Min Bikie !!

December:
Blixtförälskad i min busa och centrumet i mitt liv..att ångra henne finns inte i något universum ! Omtentan skedde och den gick bättre än den förra men räcker nog inte hela vägen. Jul & Nyår fick firas i Örebro tillsammans med mina underbara familj & släkt. Fick även gå på den underbara filmen..Avatar !

Biobesök 30/12-09

AVATAR

Vilken film !


Gårdagen

Tog bussen upp på stan för att köpa biobiljetterna inför kvällen. Gick sen hem till I för lite fika, lite prat och sånt trevligt. Pappa plockade upp mig då han endå skulle hem från stallet. Sällskapade honom till affären för att handla lite smått.

La mig här i soffan för att vila ögonen lite innan mamma skulle hämta mig. Vi åkte förbi farmor en stund på lite fika, sen köpte vi McDonalds och tog en sväng till morfars utställning...fint vart det och jag fick några bra kort faktiskt :)

Sen var det dags för bio, himla bra film ! Måste dra med min far på den innan jag åker hem !


Mitt 2009, del 1 !

Januari :
Nytt år med nya möjligheter, så tänkte jag som nästan alla gör såhär dags på året. Efter att ha kommit ut ur ett relationsfängelse så kände jag mig så jäkla fri men samtidigt väldigt fundersam på vad jag skulle göra nu när jag äntligen hade tillåtelse att uppleva det jag önskat. Jobbade inte så mycket denna månad utan unnade mig latheten och lyckan. Hade precis fått min katt Chelsie och fått reda på att jag var antagen till Örebro Universitet där jag skulle gå en översiktskurs i juridik. Åkte till Karlstad och hälsade på kusin. En riktigt bra helg ! Vet att jag verkligen inte ville åka hem..trivdes verkligen där ! Köpte även min sketna lilla dator :)

Februari :
Kom igång med skolan och trivdes väldigt bra. Jag fyllde även år, vilket vad mysigt det med :) Slutet av månaden var ändå det bästa ! Stockholm med mamma där kikade runt på stan, käkade supergod mat och tittade sen på Katy Perry på Nalen, hur bra som helst !

Mars:
Inte hände det så mycket denna månad. Gick mest i skolan och latade mig däremellan. Skulle ha åkt till Sälen men det blev ändrade planer. Åkte iallafall upp till Karlstad för att hälsa på Sanna :)

April:
Åkte till Sälen med Sanna för att hälsa på Jocke & grabbarna där uppe. Väldigt trevlig vecka må jag säga även om jag gjorde ett enda försök på skidor och det visade sig att jag var totalt oduglig på det :P Annars innebar denna månad rätt mycket plugg och även lite jobb.

Maj:
Köpte min älskade systemkamera och blev supernöjd med mina första bilder som amatörfotograf. Gick även Vårruset för första gången ! Gick jättebra och jag blev stolt över mig som ens tog mig till att anmäla mig till det hela, haha ! Plugg gällde då tentan skedde i slutet av månaden.

Juni:
Mamma fyllde år och hon fick en upplevelse av mig som visade sig bli att gå på Bounce i april-2010. Lillebror tog studenten..usch så stor han är nu ! ;D Hade en riktigt trevlig kväll på Pitcher's med I & P ! Firade en riktigt bra midsommar med I och gänget ute på vischan ! Visst fick man ett ärr på köpet men det var värt eftersom vi brudar vann ! ;D Spenderade en härlig dag ute på landet igen i Jockes sommarstuga. Fick reda på att jag blev godkänd på tentan ! Årets sommarjobb började också. Vilken bra månad !
Det trista denna månad var sjukhusbesöken. Första gick inte alls bra då det slutade med att jag blev dålig och det gjorde ont ! Andra gången gick det bättre..thanks to the drugs ;)


Årets näst sista dag

Ska bli riktigt spännande att se vad år 2010 har att erbjuda.
De stora sakerna har jag redan börjat fundera ut lite..det är mest hösten som jag inte är 100% på än.

Jag är iallafall väldigt nöjd med detta år ! Jag hade kunnat haft flera sånna här år om jag bara hade valt den väg som jag egentligen ville gå. Varför jag inte gjorde det är ganska underligt, för om jag bara vetat hur jag skulle må av det så hade jag gjort det för länge sen ! Exakt allting i livet blev så mycket bättre...och jag fick äntligen göra det jag velat göra ett bra tag.

Vad denna dag bjuder på har jag inte hunnit planera riktigt än. Vet iallafall att jag under dagen måste ta en powernap så att jag orkar kvällen. Ikväll blir det nämligen bio med mams ! Oj vad spännande det ska bli :D


Årets sista dagar

Dagarna är inte speciellt fulla med aktivitet nu när jag legat lite på latsidan.
Mamma kom förbi idag och gick med mig på en lite längre runda med hundarna, riktigt härligt ! Det har ju kommit sjukt mycket med snö nu och det är så fint ute när det är orört och fint. Dock är det inte så jätteskoj att behöva pölsa genom snön på själva vägen..vet inte om det bara gäller detta område som jag befinner mig i eller om det gäller över hela staden..men ploga kan de inte iallafall !

Har funderat på att dra hem över nyår, men jag tror jag stannar hemma då jag inte känner att jag hunnit med det jag vill göra än. För jag åker nog inte ner till Örebro mer sen på ett tag..om det inte blir över min födelsedag.

Iallafall så ska jag sluta slappa och börja plugga nu :)
Inte långt kvar på kursen nu..tror att det är typ..2 lektioner :O

Nu ska jag och min pudding titta på dinosaurier och sen trollkarlsfilmen ( Harry Potter ) ..
Är grymt godissugen ! Men får ha pli på mig då det finns de här i huset som kan godisreglerna..men det är väl bara bra för min hälsa ;D


Annandagen

Ännu en dag som började med att jag blev väckt av lillebror :)
Sen har vi mest tagit det lugnt förutom en tur med pappa för att handla mat och hundmat !
Fick även köpa ny strömsladd till datorn då den knastra till rejält ... stackars min plånbok

Nu blir det lugna puckar igen innan det blir lördagsmys här i huset. Harry Potter ska självklart tittas på !
Får se om det blir någe Robinson, tappat lite nu när alla man gillar åker ut och laget man hejar på består av tre pers..sammanslagningen kanske räddar programmet. Dock är Paolo en väldigt bra programledare för programmet även om han tyvärr fått en dålig säsong.


Dagen efter dopparedan..

Vaknade imorse av att lillebror la sig under täcket. Vi gick upp efter en stund för att äta frukost och släppa ut hundarna.

Har suttit och haft en lugn förmiddag, mest lillebror som varit igång med sina julklappar.

Om en stund ska jag återigen hem till farmor då farbror, faster och kusiner kommer dit eftersom de inte kom igår.
Bikie ska såklart med då jag lovat att visa upp henne lite, haha !

Julafton var iallafall supermysig ! Fick jättefina julklappar och de flesta var till Bikie såklart, vilket jag behövde :)

Nu ska jag försöka hinna göra mig iordning innan det är dags att åka.
Hoppas ni läsare hade en underbar jul och att ni är nöjda och glada :)

God jul !

God jul på er alla ! Kikar bara in nu när alla ändå sitter här och väntar på Kalle Anka och maten.

Hoppas ni alla får en riktigt trevligt julafton ! ♥


Mindre än en timme kvar...

...sen är det julafton !

Vi har ätit lite julmat här med allesammans, klätt granen och öppnat lite paket eftersom alla inte är med varann hela dagen imorgon. Fått filmer, choklad, en jättefin ängel, tékoppar och ett jättegulligt ljus som lillebror gjort. Bikie fick ett tuggben och en leksak som hon gillade väldigt mycket.

Åkte till mamma en snabbis för lite julmys då vi heller inte hinner ses så jättelänge imorgon.

Åker tidigare till farmor imorgon för att greja lite med hundarna så att de är trötta när vi har julfirandet :)

Dan före dopparedan...

Godmorgon kära läsare. Dagen innan jul, mysigt va ?

Är barn-och hundvakt nu på förmiddagen. Mysigt värre när lillebror smög in i rummet och klappa en fint på kinden och gosa ner sig under täcket. Sen fick han äran att släppa ut Bikie och ge henne frukost.

Vi gick upp och åt frukost och lyssnade sen på julkalendern på radion. Efter det skulle vi titta på julkalendern som går på TV men fick stänga av för det var lite för läskigt. Så vi satte oss på golvet och slog in julklappar istället. Nu bhar vi käkat lite frukt och tittar på Playhouse Disney. Om en stund så blir det att dra på oss en massa kläder för att gå ut och leka med hundarna i snön ! Fick hjälp med tandborstningen både igår kväll och imorse. Väldigt bra ifall man gör fel :)

Ska joina honom i hans tokerier nu innan det är dags för oss att ta oss ut

Dan före dan ...

Sov lite tokigt inatt, så det fick bli att gå upp tidigt imorse för att ge frukost till Bikie och släppa ut henne på framsidan så att hon fick kissa lite. Gjorde iordning frukost till mig själv och tog med mig den till sängen och kikade lite på TV tillsammans med en gosig Bikiebus.

Slog in några julklappar iallafall innan det var dags att göra sig iordning tills jag skulle bli upphämtad av farmor och farfar. Blev lite fika hos de tills Sanna kom med hundarna och det blev promenad med de. 5 hundar & 2 personer.. gick så bra så !

Lämnade sedan av Bikie här hos pappa så att han och jag kunde ta en tur runt omkring för de sista julklapparna.

Har nu nattat lillebror och tänkte själv krypa ner i sängen.
Imorgon är det bara jag och lillebror på förmiddag, så det ska bli kul att se vad han tänkt att vi skulle hitta på för skoj. Vet inte riktigt hur resten av dagen ser ut. Lite julklappsbyte och annat julmys kommer det allt att bli på kvällen iallafall :)

Det hjälper att klura lite extra ibland ..

Sanna och kusin K kom hit och hämtade upp mig så att vi kunde åka iväg för att handla en och en annan julklapp. Eddie fick stanna hemma medan Bikie fick haka på. Hamnade till slut hos farmor så att hon kunde få hälsa på min lilla och där blev jag även bjuden på farmors goda mat :)

När mamma slutat jobbet så plockade hon upp mig så att vi kunde få några julklappar köpta. Har vetat på ett ungefär vad jag ska köpa men har inte haft vägarna förbi stan eller kunnat lämna busan så fick bli så sent som idag. Rätt skönt att jag klurat ett tag på vad alla ska få så det var rätt skönt att bara gå rakt till de affärer som vi skulle handla i och sen hem igen. Var inte så farligt med folk, men tack vare att Marieberg blivit väldigt mycket större så finns det mer yta för folket.

Har lite smått till mamma kvar som jag tänkt ta imorgon och en grej till pappa kvar som jag inte kunnat köpa idag då de butiken hann stänga innan jag kom på att jag skulle dit.

Sitter här nu och försöker samla kraft till att resa mig upp för att förflytta mig till sängen ;)

Veckan med julafton

Godmorgon på er !

Både jag & Bikie sov väldigt gott inatt och hade lite sovmorgon där hon fick hoppa upp i sängen hos mig och gosa lite. Här är det klarblå himmel och massor av snö, lovely !
Sitter här med henne nu i soffan och kikar på TV. Har även sällskap av Eddie som vi är lite hundvakt åt även om han klarar sig utmärkt själv.

Ska göra mig iordning strax och sen får vi se vad dagen bjuder på. Sanna kommer kanske förbi om ett tag, så då får vi se vad vi hittar på. Ikväll tänkte jag dra med mamma ut för att handla julklappar så att man är klar med det någon gång :) Sista julklappen kan vi nog ta imorgon eftersom mamma inte får se den ;)

Mot Örebro

Om ungefär en timme så drar vi mot Örebro. Kommer att vara där över jul&nyår ! :)
Ska blir riktigt mysigt att få umgås med familj & släkt och få fira jul !
Har inte ätit så mycket i julväg mer än lussebullar och pepparkakor, så ska bli gött att snylta lite ;D

Innan vi åker så ska vi ut i snön och busa lite och kanske träna Bikie så att hon blir trött och kan sova i bilen.

Hoppas ni alla haft en trevlig helg ! :)

Fjärde advent

När fjärde ljuset brinner
vi hämtar julegran
och alla barnen räknar
dan före dan före dopparedan

När alla ljusen brinner
då blir det jättekul
med klapparna och tomtarna
som önskar oss GOD JUL!


Kvällens film




Åktur i Karlstad

Tog oss en tur till diverse djuraffärer för att köpa lite tuggbart och annat till Bikie. Haha man sträcker ju lite extra på sig när folk kommenterar henne och frågar om henne :)

Efter det köpte vi med oss McDonalds och tog en sightseeing tur mot Skåre där det ligger sjukt fina hus vid älven och snön låg kvar på träden i skogen, vilket är så vackert !

Nu sitter vi här i soffan och glor på TV med lite fika så att Bikie får vila sig lite. Sen ska vi upp på stan och kika på julpyntningen ! Vad mysigt ! Får hoppas på bra kort :D


Lördag

Godmorgon ! Ser att det har kommit mer snö ute under natten och temperaturen har som tur är stigit lite !

Vi sitter här nu och dricker lite te och tittar på skidskyttet innan vi ska ut i snön och busa av Bikie, ta lite kort och sen åka upp på stan mm.

Igår gjorde vi tacos, åt chips och tittade på Snygg,sexig och singel ! Haha.

Ska försöka packa klart inför veckorna i Örebro också =)

Ikväll blir det Robinson såklart med revbensspjäll..fy satan vad gott !

Härligt väder men satan vad kallt !

Lite sol skiner allt där ute och tillsammans med snön så blir det riktigt gött där ute. Dock visar termometern att det är - 12 ute, vilket gör att jag kommer få dra på mig väldigt mycket kläder även om vi bara ska gå en kissrunda.

Annars så ska det storstädas idag. Dragit fram städgrejer och tänkte lite sådär effektivt dra på ansiktsmasken samtidigt..kanske tandblekningen också :)

Ikväll kommer mamma hit ! Åh så mysigt ! Får se vad vi hittar på för skoj, det enda jag vet är att vi kommer ta det relativt lugnt och rätt anpassat efter Bikie. Men det finns massor av skoj man kan göra ändå :)

Har riktig julkänsla nu faktiskt ! Synd dock att jag blir så sent ute med att handla resterande julklappar, men så är det väl egentligen varje år för väldigt många :P


Oceans deep

med SonsOfDay



Alive and through I had so few
The wishing, well I wished for you
Then I look to see myself within it all

My ocean's deep the rivers wide
The strangers weep at pleasures side

Be lost without I know its true
You left from here from me to you


Årets sista ensamkväll ?

Så vitt jag vet så är det så iallafall..sitter här med te,popcorn och lyssnar på musik :)

Bikie ligger här i soffan hos mig och sover. Mitt hjärta smälter när hon sover.

Snart ska vi ut på kvällspromenad och efter det så blir det att lägga sig i sängen.
Ska bli riktigt skönt..är så trött ! Tror också att en huvudvärk är på ingång.
Det är riktigt kallt ute plus att det blåser, så det gäller att klä på sig en del även om promenaden blir kort.

Torsdag

Vid denna tid om en vecka sitter jag hos farmor med släkten och väntar på att få äta farmors goda mat för att sedan mätta och belåtna sitta och kika på Kalle Anka och sedan få dela ut våra julklappar. Längtar !!

Tog en promenad med Bikie imorse och frös nästan ihjäl, så när jag kom hem kikade jag på termometern och upptäckte att det är nästan -10 ute, kanske skulle kollat det innan jag gick ut?
Får ta på mig mer kläder sen och ta en längre promenad istället :)

Ska ordna med gårdagens tvätt och sånt där skoj nu :)

Onsdagsbelöning

Hihi promenaden till extraknäcket var väldigt mysig ! Bikie busade i snön och solen kom senare fram så det blev en fin och snöig promenad.
Bikie är jättetrött nu men vill inte sova, det gäller att lägga henne ner och få henne att slappna av.
Har tvättstugam nu med maassor av tvätt, blir alldeles snurrig.

Så när jag tvättat färdigt så tänkte jag belöna mig med chokladpudding i persikor :D Yummie !!

091216

Bikie har tuggat sönder min mobilladdare nu också..aj aj aj ! Fast den var väldigt glapp innan så det var nog inte bara hennes fel.
Senare på dagen när jag äntligen hade tagit tag i dammsugningen så rasade den också och gick heller inte att laga. Det var inte Bikies fel, ville ändå ha en ny och den gick sönder på ett ställe där hon inte kan ha kommit åt med sina små valptänder. Så tog mig till Sanna & Jocke för att låna deras och ladda upp den tills jag kan låna en annan tills jag köpt en ny. Passade på att ge de lite Californication så att min dator kunde få mer plats.

Om någon timme ska jag och Bikie ta en långpromenad bort till extraknäcket för att gå ut med hundarna en sista runda för detta år. Bikie kommer att vara rätt så trött efteråt vilket gör det lätt för mig att dra iväg en snabbis till skolan för att skriva ut lite föreläsningar så att jag kan plugga lite även i Örebro. Behöver träna henne mer på att vara själv så att vi kan ta tag i det ännu mer sen när vi är hemma igen.

Ännu mer snö har kommit också..underbart ! Bikie blir så busig när hon får komma ut till den :)



Tisdag

Oj så fint det är när man tittar ut och snön faller ner :) Bikie älskar snön. Hon blir alldeles tokig när vi ska ut !
Så vi tog oss till skogen borta vid motorvägen så att hon kunde få busa av sig lite. Nu ligger hon och sover och jag sitter här med julmust och lussebullar :) Mys !

Ska ta en lååång dusch nu med ansiktsmask och allt, städa lite, slå in de ynka två julklappar som jag köpt än så länge.
Vet vad jag ska köpa till vissa men kan inte riktigt ta mig till stan nu när Bikie inte kan vara själv så länge. Får vänta tills jag är i Örebro där det finns gott om hundvakter. Tills dess kan jag ju klura på vad jag ska ge resten :)

Ladykiller

with Alice In Videoland



Not over my dead body, baby


Bra dag !

Woooho ..det snöar, det ser plötsligt rätt så fint ut i köket igen och Bikiebus gör rättvisa för sitt smeknamn ;D

Vet ni vad jag mer vet nu?

Att i vår är jag studerade på Mittuniversitetet..distansstuderande i en turismvetenskapskurs.
Får gå och handla hem lite fika för att fira lite, hihi !


Ny vecka med snö

Riktigt trevlig syn att vakna med snö ute. Det blir så mycket ljusare ute och då kan himlen vara hur grå den vill.

Idag bjuder inte dagen på så mycket. Morgonpromenaden var riktigt trevlig när Bikie fick sticka ner nosen i snön och få tokryck :) Var ute i snön redan igår..vår första snö tillsammans..hon hade redan hunnit ha sin första snö hos uppfödaren.

Ska plocka undan lite i köket med julmusik i högtalarna.

Tredje Advent

När tredje ljuset brinner
vi juleklappar syr
och mamma bakar kakor
och har ett fasligt styr


Luciadagen-tredje advent

Spenderat hela förmiddagen i Grums där Sanna och hennes bevakningsgrupp skulle träna byggnadssök.
Riktigt kul att se och delta i..fick självklart gömma mig i vrår och bland skrot i väntan på att bli hittad. Alla var så duktiga så ! Självklart fick min busa testa..hihi !

Kom hem och tog mig en väldigt lång dusch.Tänkte ensamhetsträna Bikie när hon ändå var så trött men jag fastnade där inne med skrubb och sånt gött så det blev inte som jag tänkt riktigt.

Ligger här nu i soffan med te och tittar på morgonens luciaframträdande på SVT1 i repris. Så fint så ! Lite mer julstämning också !

Kommer upp mer om dagen i Bikiebloggen så fort Sanna skickat bilder :)


Dagen innan Luciafirandet

Skolor och förskolor körde det i fredags, vissa gör det på måndag. Men gick förbi en skola igår under promenade och såg massor av tomtar och tärnor springa runt i lokalerna och föräldrar som försökte komma därifrån för att återgå till sitt arbete. Det luktade så mycket pepparkaka att det nästan stank ! Fast mysigt var det !

Ska strax ta en morgonpromenad med Bikiebus och sen smyga iväg för att handla lite :)

Ibland är man på fel dag ...

Hade fredag igår då det blev tenta, promenad, powernaps och popcorn till Grey's Anatomy.
Men att ha fredag idag igen är inga fel :) Vi gillar ju den dagen :)

Blev rätt gött att ta sig iväg till extraknäcket för att gå ut på hundpromenad i det lilla solskenet som detta väder bjöd på. Mysigt också att känna lukten av hur frusna villaägare värmer sig med en brasa.

Kom hem och tog mig ännu en powernap..en riktigt en ! Blev väl så nu när hjärnan lagt in sig på avslappning ;D haha.

Blev att se Idolfinalen hos Sanna & Jocke ! Att Erik vann hela skiten förvånade väl inte så många ? Lite gulligt också att flickvännen fick haka med på scenen där hans dröm blivit sann.
Zappade över till fredspriskonserten. Haha Wyclef Jean rockade bland alla tight ass-people och de rockade fan tillbaka genom dans och hophop-moves, haha. Härligt att se !

Nu sover Bikie gott ute i köket och jag ska väl bädda ner mig i sängen för att sova jag också  :)

Kära tomten

Kommer du förbi med detta ?


Våffeljärn och mixer


Accessoarer  eller kanske presentkort på det och kläder?


Tjänstetecken eller andra tillbehör :) (Julklappar till Bikie)



Grey's Anatomy season 3..och uppåt om du känner för det ;) ..Kanske något från Kan Dee?


Gårdagens fixande

Sprang över till skolan för att skriva ut lite uppdateringar ! Sen tillbaka till Sanna där hon och A-C startat med att färga hår. De båda gick och blev brunhåriga ! :O Självklart blev de supersnygga ;) Jag slingade lite blont för att få bort den hemska utväxten. Blev väldigt sugen på att dra i brunt jag med..men det får vänta till håret växt ut lite. Kanske till hösten om jag ska börja program ...men det är då det.

Försökte plugga lite skatterätt samtidigt men det gick väl sådär :P Tjejsnack är roligare !


Nu lägger hjärnkontoret ner !

Upp lite tidigare imorse för att hasa sig iväg och lämna Bikie hos Sanna och sen ta sig iväg till skolan för att skriva omtenta. Självklart skulle den innehålla det man pluggat minst på. Nåja ..finns fler chanser att ta så tänker inte haka upp mig på det !

När jag väl tagit mig igenom de 5 timmarna så var man något trött när man väl landade i Sannas soffa. Tog med mig Bikie hem och slängde mig direkt i soffan.

Hann slumra till lite grann innan det var dags att ta sig ut med Bikie. Mötte upp Sanna & Anette då de var på väg från sin långpromenad och gick sällskap med de :)

Nu är jag tillbaka i soffan igen och har planerat att stanna här resten av kvällen !

Girls go dark

Kom hem för ett tag sedan från träning med gänget ! Alla hundar gick så fint så och Bikie var så duktig så. Hon fick köra sök och sen ett babyspår :)

Hämtat ut årets första julklapp som jag får slå in i helgen när vardagslivet kommer tillbaka :P
Ska ta med mig böckerna över till Sanna nu och sen kommer A-C. Blir hårfärgning på oss alla tre..fasen på tiden att min utväxt får sig en omgång ;D Bikie måste dock väckas först..hon är helt slut !


Dagen innan

Efter gårdagens trip till hundarna jag går ut med, så var Bikie riktigt trött ! Så när hon hade deckat så passade jag på att handla lite och möta upp Sanna då jag skulle vara Eltonvakt :) När hon hämtade upp honom så hängde vi med de hem för att jag skulle få lite plugghjälp medan Sanna tittade på Desperate Housewives.

Dagen innan tentan..gud så nervöst ! Sitter och pluggar nu för full rulle !
När jag pluggat färdigt så blir det att möta upp gänget för lite träning med hundarna :D

091208

Godmorgon på er !

Började dagen med lite The City och sen kikade jag lite i skatteböckerna, men själva pluggandet får ske i eftermiddag när Bikie troligtvis kommer att vara rätt trött.

Dessa dagar får man försöka vakna upp på egen hand. Det gråa som ständigt pågår utomhus börjar bli lite tröttsamt nu. Men solen ska tydligen dyka upp till helgen och snön är välkommen men verkar inte riktigt vilja falla ner..

Ska käka lite snabbt nu och sen dra ut Bikie på en lite längre promenad bort till hundarna som jag promenerar med. Var ett tag sen jag var ute med de nu, men nu får jag allt ta mig ut med de innan jag drar till Örebro.


Kids

by MGMT

Control yourself 
Take only what you need from it
The water is warm But it's sending me shivers The memories fade Like looking through a fogged mirror

Victoria's Secret Fashion Show - 09



Igår kväll blev det att bädda ner sig i soffan med Bikie och titta på VS
Vilken show ! Blir lika imponerad varje gång.
Black Eyed Peas gjorde också show ! :)
Kul att följa uttagningen som de har för nya "änglar".
Lustigt att Alicia Hall från programmet Sports Illustrated:Model search, var med i uttagningen.



Måndag

Så var det en ny vecka..men inte med så nya tag utan mest hårdare tag !

Veckan kommer att innebära massor av plugg tills tentan är avslutad.
Ska också försöka hitta på lite skoj med Bikie nu när hon är piggare igen och magen verkar vara bättre.
På fredag väntar vi tydligen snö :D
Veckan kommer sen att avslutas med tredje advent och Lucia..oj så mysigt !


Söndag

Just nu består dagarna mest av plugg när Bikie ändå vilar från vad det nu är med hennes lilla mage :)
Inte alls långt kvar till tentan nu och jag sitter mest med övningsuppgifterna nu och försöker kika över vad jag kan.

Tagit några pauser för mat, dusch och hundpromenader.
Ska äta lite nu och sen blir det lite mer plugg tills kvällen kommit.
Då blir det att poppa popcorn och kika på Victoria's Secret ;D

Andra Advent

När andra ljuset brinner
är snart lucia här
hon bjuder oss på kaffe
och bud om julen bär


Oj vad jag vill se denna !


Lördag

Bikie är piggare idag, men fortfarande lite dålig i magen. Så det blir att fasta för henne idag också.

Håller på att städa lite smått bara så att jag bara kan sätta mig och plugga resten av dagen :)
Regnet smattrar utanför så det känns rätt gött då att sitta inne med te och överblivet godis från igår och läsa på lite till tentan.

Medan städningen pågår så ska jag försöka klura ut bra julklappar :)

Hemmakväll

Ska strax iväg och köpa hem en massa gott till min Idol&Cirkus Möller-kväll.

Blir hemmakväll ikväll då min bebis troligtvis är magsjuk.. :(

Vad tror vi om kvällens Idol då?
Jag hoppas på att Calle åker...men det kan nog bli jämt och om vissa glöms bort för att folk tror att alla andra röstar på de så att de åker ut...

Ibland måste man få vara barn.

Annars är det inte lätt att vara vuxen ! Man måste få vara lte barnslig ibland. Så här års så blir jag det..med snö, jul och allt ;D


Haha klart jag har en julkalender :P Tillochmed choklade i den..fast chokladen är faktiskt inte så god..



Helg !

Varför kommer regnet och förstör det fina vädret vi hade? Frosten gav en tillräcklig myskänsla om snön nu inte vill komma. Bikie blev inte lika blöt och lerig som hon blir i detta gojsväder :/

Kände mig inte så mycket bättre igår kväll så bestämde mig för att stanna hemma istället och plugga hemma än att sitta i skolan om jag ändå inte tillför i diskussionen som vi skulle ha.

Så jag stannar hemma med Bikie, pluggar hemma och drar igång lite helgstädning.

Ikväll är det semifinal i Idol :) Spännande att se deras utmaningar.
Får se till att handla med mig något gott till dess :)

Torsdag

Nej men tjena på er !

Mitt internet var helt knäppt igår, det funkade typ varannan minut så jag gav upp och passade på att bara plugga en massa nu i tentatider. Sen funkade det inte alls och jag insåg sen att 5 m av internetkabeln fattades..den var av rakt igenom :P Hmm vem av alla de råttor här i hemmet är skyldig? Kanske var 10kilosbebisen som fick fnatt igår? Så kan det gå :) Behövde ändå en ny då jag faktiskt inte behöver 15m sladd i min etta, haha !

Igår var vi ute i skogen ett tag och Bikie fick prova på sök. På kvällen sen när jag tog en kort pluggpaus för mat så kände jag mig helt färdig och insåg sedan att febern hade kommit på besök sådär lägligt.
Även om jag inte kände mig helt 100 imorse så tog vi oss ut med gänget igen och söktränade 4/5 hundar :D
Sen fick Bikie vara hos Sanna medan jag satt i skolan. Kände även då att kroppen längtade efter sängen/soffan/badkaret sådär extra mycket som det bara gör när man har något virus i kroppen.

Ska laga mig lite mat nu och försöka få upp energin. Känner mig lite febrig nu med, så kanske blir att stanna hemma och plugga här istället för att riskera andras hälsa såhär innan jul.


Tisdag

Varit och handlat lite a-fil till Bikies mage, så får vi hålla tummarna för att den blir bättre.

Ska dra på SR julradio nu och läsa lite skatterätt. Måste verkligen klara den :O
Så tänkte ta och plugga nu i några timmar :)


House

House är en av de serier jag följer. Fastnade för det när det gick på TV4 bara för att han är en sån härligt kaxig typ. Visst är det lite tjatigt ibland hur han spelar spel med de omkring honom med det är ändå rätt charmigt.

Serien handlar om Dr.House som är speciealist på infektionssjukdomar och i varje avsnitt försöker han att reda ut ett medicinskt mysterium tillsammans med sitt team.

Huvudkaraktärer

Dr. House : Chef för diagnostikavdelningen. En bitter man som gillar att spela spel med sina kollegor och är väldigt cynisk när det kommer till människor och deras liv. Går med käpp efter en blodpropp i benet.
Dr.Cuddy : Chef för sjukhuset. Houses favoritperson att reta upp med att vägra arbeta på undersökningskliniken, sexistiska skämt men även en del flörtande.
Dr. Wilson : Chef för onkologavdelningen och en av de få vänner som House har.

Team 1
Dr.Cameron
Dr.Chase
Dr.Foreman

Team 2
Dr.Taub
Dr.Kautner
Dr.Hadley(Thirteen)


Älskar december !

Gissa vad !? Min absoluta favoritshow sänds inatt i USA ! Längtar tills jag kan se det !
Victoria Secret's fashion show ! Helt underbart ! Årets artister är Black Eyed Peas.



Dagens träningsplats.



1 december

Ny månad och även den sista för 2009.
För en gångs skull så är det även minusgrader ute idag med en skinande sol. Bara snön som fattas nu då :) Får se om den inte kommer snart..de säger att det ska vara runt -8 grader imorgon bitti så...men just nu finns det inga moln, så snön kommer väl kanske inte just idag.

Ska strax ut med Bikie och busa lite och ta fina kort i solen :)


RSS 2.0