Nu blev det bråttom

Just när jag tryckte på "publicera inlägg" så ringde det på mobilen. Så nu måste jag fort göra mig i ordning och åka upp och skriva på papper. Sen så åker jag förbi min jobbsökargrej och kanske bli utskriven därifrån. Klockan 1 skulle jag tydligen åka till stället där jobb nr 2 ska ske och typ bli introducerad.

Så får väl kanske börja skynda mig då ?

Måndag

Hej & Hallå :) Blev inte att jobba idag och samtalet  som jag väntade kom inte heller. Idag är det samma väder här i Örebro som igår, varmt men molnigt vilket leder till att det blir väldigt kvavt. Det luktar regn fast det inte regnat på veckor typ, usch usch.

Undra vad jag ska roa mig med idag ? :S jag vet att det finns massor att göra, men inte riktigt vad, hehe.

Har glömt att skriva om mina kramper btw, inte så intressant men får det iallafall ibland när jag sover. Det visade sig vara brist på magnesium som gjort att jag även har brist på kalcium. Det förklarar mitt choklad-sug ! Fanns inte så mycket som var gott som innehöll magnesium, så undra hur det går. Nej, jag dricker inte mjölk så kalcium är något jag haft brist på förut. Jag är en kräsen person, med liten aptit så jag har haft brist på det mesta.

Men jag ska ju försöka gå upp i vikt. Hur det går ? Hmm jag äter mer & bättre nu, men har knappt gått upp ett gram. Min ämnesomsättning är helt otrolig & omöjlig, haha får försöka lura den lite, händer ju ingenting !


Hemkommen

Gick på en promenad i solen och åt glass. Det var så skönt ute, så varför sitta inne?  I tjatade om att jag skulle med de ut så jag gick med på det efter många om och men. Tittade färdigt på House och tog sen bussen till festen. Drog till Klaras och dansade en massa och nu kom jag nyss med bussen hem :)

De ringde mig i eftermiddags och ville att jag skulle jobba där jag sommarjobbat/extrajobbat i ca 2 år. Så nu kommer jag jobba dubbelt om jag har tur(?). Det är städning på förskola, så jag är både barnskötare och lokalvårdare på förskola, haha vad är jag för person ?! :P skönt med lite pengar iallafall.

Snabb uppdatering från mig. Nu ska jag sussa.
Puss på er & God natt !

Outside

Hej .. Det är ca 15 grader ute , så  här inne tänker jag inte sitta. Tänkte dra ut, köpa en glass och sen ta en liten promenad runt i området. Måste få rensa mina tankar lite.

Hemma från Stockholm !

Åh, vad skönt att vara hemma igen! Är så trött, men vill ändå stanna en dag till för att få vara borta ett tag. Det var så skönt att komma ifrån vardagen och bara dra. Sen att vi shoppade var väl mest ett plus och bra tidsfördriv :P Kul med I har man iallafall. I är en stressig typ så hon fick denna dag i födelsedagspresent av mig för att kunna koppla av. Bussen gick 8 och vi var framme ca halv 11. Vi strosade runt lite och hittade ingenting som vi ville köpa, sen gick vi och käkade lunchbuffé på en asiatisk restaurang och plötsligt blev vi piggare och då spenderades det pengar.

Hade lovat mig själv att inte köpa något grått, nästan alla mina kläder är det. Så jag tänkte vara lite duktig och köpa några andra färger, men på bussen hem slog det mig att exakt allt jag köpt var i svart. Haha !

Dagen i sig var så härlig ! Vädret var underbart, maten var god, fick hem sånt jag önskat att jag skulle hitta och fick spendera hela denna underbara dag med världens bästa person.  Så jag är helnöjd, men mina fötter ömmar en del :P

Hoppas er torsdag också varit underbar ! Puss på er

Läggdags

Tjabba tjena ! :P

Spenderade lite tid vid datorn, lyssnade på musik och fixade lite efter promenaden och så =) Åkte sen med I och köpte godis till bussresan. Vi tog en glass och satte oss i Brunnsparken i solen en stund. Kom hem och hjälpte mamma att packa lite och har nu precis kollat klart på Top Model :)

Nu är det iallafall dags att sova, kan knappt hålla ögonen öppna. Klockan 6 ringer min väckarklocka och sen vid 8 åker bussen till Stockholm. Ska bli så skönt att komma bort och få spendera en hel dag med en underbar vän :)

Godnatt godnatt, sov sött ! :)


Jag hoppas att det ordnar sig. Det borde inte vara så svårt.

Packat

Nu har jag lagt bort de kläder jag inte komma att använda förens hösten/vintern eller innan vi flyttat. Har nästan packat i ännu en flyttlåda :)

Nu ska jag ut på en liten promenad, kanske köpa en glass också. Vad gott ! :)

Onsdag

Hej hej ! Hoppas ni sovit gott, för det har tydligen jag ! Inte hört min klocka ringa så jag vaknade halv nio :S Klockan skulle ringt 7 och halv 8. haha ! Blev inte att jobba idag heller, tokigt tokigt.

Men det kanske är bra för jag har massor att fixa med. Ska packa lite, ordna bland kläderna och lite sånt. Sen måste jag försöka dra mig ut i det underbara vädret, så vackert när det är vår & sommar.

Åh, det ska bli så skoj imorgon. Jag & I i Stockholm. Wiie :D Finns ingen jag hellre skulle dra dit med, kommer bli så skönt att komma bort en sväng !

Mysig tisdag

Kom hem för ett tag sen, tänkte äta lite kvällsmat och sen sova lite. Får se om jag ska jobba imorgon, annars kommer jag ägna min dag åt att fixa lite bland mina kläder och lite sånt inför flytten.

Hoppas att ni också haft en härlig dag, här i Örebro ska det bli varmare imorgon än idag. Hoppades träffa I och fixa & planera lite inför torsdagen. Wiie :D

Tisdag

Hej på er !

Jag uppdaterade ingenting igår eftersom jag inte var hemma förens det var dags att gå och lägga sig. Jag jobbade till 5 och det gick jättebra, vi var ute nästan hela dagen och nu har man kommit in i samspelet med barn och även personalen. Jag har inte fått några nya tider just där, men får hoppas att jag kommer tillbaka dit igen :)

Efter det så lämnade jag av cykeln hemma, traskade upp och mötte upp I. Vi åkte runt lite och hamnade sen hos henne med en pizza =) pratade lite och sen åkte jag hem och hamnade nästan direkt i sängen.

Idag ska jag inte jobba men måste vara ute härifrån innan kl 11 eftersom det är visning idag igen.

Missade Desperate Housewives igår så får se det idag tillsammans med One tree hill & The Hills, sen har vi ju Gossip girl som hade premiär igår också :D Vad glad jag blir, alla mina serier börjar komma tillbaka sakta men säkert :)

Jag längtar till torsdag =)

Måndag

Godmorgon  ! Vaknade lite tidigare idag av att det ringde på telefonen, haha de frågade om jag kunde jobba på ett annat ställe idag, men jag fick ju då tacka nej eftersom jag redan är upptagen idag =)

Solen skiner ute och det är inte ett moln på himlen, så vi kommer säkert vara ute idag på förskolan. Jag mår bättre idag men min mage är inte helt hundra, känns lite som magkatarr och det kan du ju faktiskt vara. Men får ta det lugnt idag helt enkelt.

Jag slutar fem och efter det får vi se vad som händer.

Nu måste jag göra mig i ordning och ta en sista titt omkring så det är snyggt till visningen, eftersom jag är sisten som går idag =)

Ha en härlig dag !

Härlig söndag

åh, det är helt underbart väder ute idag ! Trots att man inte mår så himla bra som t.ex. jag, så kan man ju inte låta bli att gå ut en stund. Jag & mamma, som båda varit sjuka hela helgen, tog oss en sväng in på Ikea för att titta lite inför flytten. Vi gick så sakta att pensionärparen blev sura på oss, men vi orkade ju inte :P Vi har visning i lägenheten imorgon så vi måste ju städa och det är typiskt då man verkligen inte har krafter för det, men jag har städat halva lägenheten och hunnit packa två banankartonger :D

Hämtade min kamera idag också, så nu kommer det dyka upp lite fler bilder här :)

Jag är pigg och har börjat fått tillbaka lite krafter, men magen är inte helt hundra, känns som om den centrifugerar eller något. Men ska iallafall ta mig orken till att ta en liten runda på stan i solskenet med I.

Får hoppas att jag är piggare imorgon, för då ska jag ju jobba.

Skriver lite hastigt

Hej på er !

Imorse ringde de och ville att jag skulle jobba idag så jag har precis kommit hem :) Ska jobba imorgon och på måndag, det är vad jag vet just nu iallafall. Men nu ska jag byta om så ska jag möta I på stan, det är stråålande sol och runt 15 grader ute så vi tänkte ta en fika :)

Hoppas ni haft en bra dag och att erat väder och är lika bra som här :D

Tittat klart

the Hills avsnittet var väl sådär, men OTH avsnittet var så mysigt, fast lite irriterande att det inte finns något intro eller så :S de har hoppat 4 år men man har massor av frågor!

Men men, har hunnit duscha också =) Ska äta något gott till lunch och sen ska jag gå ut på promenad =) myspys.

Ledig idag =)

Ja idag blev det inge jobb, de flesta verkar ha studiedag idag så då fick jag ta det lugnt en dag till, vad skönt ! Har käkat lite frukost och ska nog titta på dagens One Tree Hill och The Hills senare idag. Måste kanske dra mig upp på stan en sväng och fixa med lite papper och så =)

Annars så sker det nog inte så mycket mer idag, det är ju tisdag så det gör ju ingenting om man bara slöar :P

Vaknade av att jag fick sms och inget sms jag blev direkt glad av, är så jäkla trött på det här så nu får det fan vara nog. Är så trött på folk som inte kan stå för vad de sagt och gjort, som bara ska gå och snacka skit. Nej, är ledsen men det blir ingenting mer med dig nu. Det handlar om att glömma och förlåta, så nu förlåter jag dig och jag tänker även glömma dig !

Puss på er ;)


MÅNDAG

Ja då var det måndag igen, en ny vecka väntar, men vill att nästa vecka ska vara nu. De ringde halv åtta imorse och ville att jag skulle jobba, men börjar inte förens om en timme. Efter det ska jag cykla fort som attan hemåt och titta på Desperate Housewives som äntligen börjat visas igen. Andra avsnittet på fyra månader så nu får de börja sändas ordentligt, äntligen så är strejken i USA över ! :) Mina älskade serier som jag nästan är beroende av.

Vägen mot bättre tider?

Då var det möte imorse då och det gick hur bra som helst ! Fick tralla upp till Storgatan och skriva på lite papper så nu kommer jag antagligen få jobba mycket mer än annars. Ni fattar inte hur skönt det känns att allting ska sluta krångla nu, så nu kan jag börja bygga upp mig mot mina mål och förväntningar.

Sitter här nu och käkar lite "lunch" medan jag kollar in lite bloggar och andra sidor. Vad som sker ikväll vet jag inte, men det blir att ta det lugnt iallafall :)

Regnade lite grann imorse när jag gick mot bussen och sen kom det tillochmed lite snö en stund. Men nu är regnmolnen borta, men inte har det kommit någon sol än inte.

RSS 2.0