Uppdatering har saknats ...

...vilket beror på att det har funnits för lite att skriva om och för mycket att klaga på.

Vädret har svikit och plötsligt glömmer vissa bort hur fint det varit innan dess. Denna sommar förvandlades till en skitsommar eller en typiskt svensk sommar bara för att det regnade i några dagar.

Helgen kom lägligt så att min ömma kropp får sin vila inför nästa vecka. Då jobbar jag i och för sig bara i fyra dagar.

I onsdags låg jag i sängen resten av dagen med migrän ! Inte kul !!
I torsdags återvände vi till Karlskoga för att hjälpa guldgänget .. så tråkigt att se någon må dåligt så jag kunde inte låta bli att ge en av kollegorna en kram innan vi tog oss hemåt till Örebro igen.

Gårdagens spenderades med lillebror som rockade med trummorna framför youtube där många rocklåtar strömmar ur högtalarna. Jag fick i uppgift att jubla lite då och då medan jag målade i hans målarbok. Haha vilken vild fredag va ? :) Avslutade kvällen med att titta på de två sista avsnitten för säsongen av Sons of Anarchy.

Nu sitter jag återigen och spelar guitar hero och lillebror assisterar mig med sina trummor, haha.
I eftermiddag drar jag ut mot Vintrosa för att träffa mitt buus ! ♥


Sista veckan i juli

Ny vecka med nya tag..så sant som det är sagt ! Efter förra veckans stress så är jag rätt nöjd med hur denna vecka kommer att se ut. Det gick segt idag..men det var kanske för att jag var helt själv idag, då är man fan inte så aktiv.

Pappa hämtade upp mig efter jobbet då vi skulle ut på en sväng till marieberg. Han behövde lite grejer och behövde min goda smak ;D Hade en hel del att köpa, men det får vänta till nästa vecka då jag ändå ska ut på turné. Kom iallafall hem med galgar och en ny kudde, haha !

När vi kom hem så gjorde pappa sin underbart goda köttfärssås ! Så nu ligger jag här i soffan helt uppsvälld och lyssnar på musik :)


Things will never be the same again

JJ



Living next door to challenge
Things will never be the same again
I close my eyes and remember
A place in the sun
Where we used to live

Ask someone who knew me
They will never be the same again
They tell their lives through sunken eyes
Inside a song, it makes me cry

Even though I know
This ship will still sail on
Long after I'm gone

In this world of wisdom
No one never really has a clue
They kill their lives every day
With what they say and what they do


Efterlängtad helg

Då var det bara ungefär tre veckor kvar att jobba och som tur är så verkar de veckorna bli rätt lugna.
Var rätt mör igår när jag satte mig på bussen hemåt och verkligen längtade efter att få lägga mig i soffan och vila ben,rygg, armar och få blunda en stund. Mitt i dagdrömmandet så ringer det på telefonen och jag misstänkte rätt så fort att det inte alls skulle bli en lugn kväll när jag såg att det var Sanna som ringde.
Haha en typisk inbjudan av Sanna.

S- Hej, vad gör du ikväll ?
Jag - Så lite som möjligt !
S - Eh nej det gör du inte, för du ska på bio.

Haha men jag övertalades rätt så lätt så jag åkte hem och tog en längre promenad med hundarna, åt lite, tog en skitlång dusch och drog sen iväg. Sanna åt en hamburgare på Pither's på rekordkort tid och jag snodde hälften av alla hennes pommes :P

Sen gick vi och några av Bianco-tjejerna på Eclipse :) Hade ju redan sett den, men den var bättre nu när jag såg den en andra gång och även med sjukt mycket bättre kvalité.

Hade iallafall jättetrevligt och det var också trevligt att träffa så härliga tjejer :)

Nu har jag nyss kommit hem från en sväng på marieberg med pappa :) Fick hem lite nya mjukiskläder, en tröja och lite underkläder. Får shoppa lite mer inför hösten och skolstarten sen när jag har mer ork, tid och koll på vad jag behöver :)
Ska städa lite och slöa..ikväll är jag barnvakt åt min pudding :) mys !


Tre timmar senare...

När vi kom hem tre timmar senare så fick jag höra att lillebror hade längtat efter mig så vi satte oss och spelade lite guitar hero innan läggdags, för det hade jag lovat :P

Nu blir det en snabb kvällspromenad och läggdags. Sista dagen på arbetsveckan imorgon. Gött ! Kommer nog bli rätt lugnt och förhoppningsvis går tiden relativt fort. Lön också..jippi !

Firat busungen.

Drog ut till mamma för att hämta lite grejer och sådär. Tittade bort i två sekunder och insåg rätt så snart att Bikie hade smitit in i fårhagen och börjat valla med fullt sjå. Hon tyckte att det var skitkul och var alldeles för nöjd efteråt för att bry sig om min utskällning. Hmm..skitunge :P

Åkte till Kilsbergen för promenad, fika, bus och såklart träning. Båda två fick gå varsitt spår och de var jätteduktiga ! Bikie har verkligen börjat förstå grejen nu och åt korven nästan lite för fort för att sedan dra vidare.

Tre timmar senare så var vi hemma igen. Lillebror hade köpt present och stått vid grinden hela tiden i väntan på att få ge den till henne. Han är ju för go den där ungen ! Tur då att hon gillade den !

Torsdag

Idag var sista dagen i Karlskoga, för den här gången iallafall så vitt jag vet.
Det har varit en stressig vecka men med gott sällskap !

Idag var det första dagen denna vecka som jag inte vaknade upp med huvudvärk och allmän trötthet.
Det flöt på rätt bra idag, så vi brudar unnade oss en lite längre lunch på Max. Det var vi värda eftersom vi knappt haft tid till frukostrasten som tillochmed ingår i arbetstiden.. Haha fick en badboll med Mumin och Lilla My på, men den får lillebror ta död på :P

Bus fyller ju år idag, så jag och mamma ska ta henne och Eddie upp till Kilsbergen för bus, träning och lite fika.
Ska bli skönt att få komma ut i skogen såhär i slutet på arbetsveckan :)

Bus blir stor ♥

Min lilla älskling blir hela 1 år idag ! ♥
Stora tjejen :D


Onsdag

Så var det bara två dagar kvar på arbetsveckan ! Har längtat efter helgen sen i måndags, haha !
Istället för att klaga på det jag gör och berätta om alla ställen på kroppen som gör ont, så säger jag bara..det är tungt och stressigt ! Men ni ska slippa ett klagoinlägg, jag lovar !

Någonting som gjorde min dag idag var att få åka hiss. Sjukt, men jo ..det var rena lyxen !
När vi slutat så unnade vi oss en varsin milkshake på McDonalds :) Det var riktigt mumsigt.

Mer än så har inte hänt.
När jag är hemma blir det hundpromenad, dusch, mat, att titta på något på Tvn eller datorn och sen blir det det bästa av allt...sova.

Nu ska jag kika på SOA, sen blir det mys med räkor,jordgubbar och en massa annat gott plock.

Imorgon är en ny dag..och min bebis blir stora tjejen :)


Trötter

Måndag .. Denna vecka jobbar jag i Karlskoga. Kom dit imorse och fick höra om allt som skulle göras..Alltså.. Vilka brudar ! De ska ha medalj för sina insatser och för det goda humöret de har då de om någon borde få klaga.

Vi körde på som fan. Satt inte ner på hela dagen typ och lunchen fick ätas hemma.

Nu har jag deckat i soffan och ska nog blunda en liten stund.

Men vilka härliga kollegor jag kommer att ha denna vecka ! :D Haha men Karlskoga... vad händer ? vilket folk! hört massa saker om helgen osv..

Nej ...blunda var det ..


Busisar


På posten - Linne från Kan Dee

Gillar hennes snygga linnen.

Den jag köpte hem är en av mina favoriter hittills. Texten på sidan är " My heart is not for sale" .



+0-

Även om det finns serier som går mot sitt slut så dyker det upp fler och fler. Jag har försökt att rata så många som möjligt just för att jag varken har tid eller lust att hålla på sådär något mer. Måste sluta vara sån serienörd. Dock så gav jag upp gällande två serier som jag nu börjat att titta på. Den ena är Dexter. Nu har jag bara sett ett par avsnitt, men jag greppar det inte riktigt. Han är lite för wierd för min smak , tror jag. Ska ge första säsongen en chans iallafall.

Dock så har jag fastnat helt för den andra. Sons of Anarchy. Konstigt, för jag är absolut inte den som är jätteintresserad av MC-gäng och deras fordon. Visst är det lite hett med motorcykel, men inte så pass att jag fastnar för en serie som handlar just om detta. Jag kan inte säga vad, men det är något med gänget som gör att man vill följa de. De är mjuka inuti med all bad utanpå. De är lojala mot de som de älskar och bankar skiten ur de som de hatar, haha. Konstigt att man plötsligt står på deras sida, bara för att det visas från deras synvinkel. Varför är man plötsligt inte längre på polismännens sida ?

Charlie Hunnam som spelar huvudrollen är i denna roll en lite halvsliskig VD för mc-klubben. Han har långt hår, tycker själv att han är sjukt cool och ja .. egentligen ingenting man egentligen borde vilja ha.
Men jag kan inte låta bli att tycka att han är lite småhet ändå :P



Saturday

Blev inge jobb för mig igår. Jag sov kanske som mest i 1,5 timme. Hade så sjukt ont i magen, så jag låg där hela natten med värmekudde och väntade på att det skulle gå över. När klockan ringde på morgonen så hade jag ju precis somnat och mådde inte bättre, misstänkte också lite feber där ett tag.

Så det blev att sjukanmäla sig och försöka somna om, men så blev det inte. Hundarna skulle ut, ha frukost och sen upptäckte jag att jag var rätt så hungrig själv och kanske borde äta något. Sen blev det att titta på bara en massa skit på Tv, hehe.

När mamma hade slutat så åkte vi en sväng, fixade med lite papper och skickade in lägenhetskontrakten :) Får hämta nycklarna from 2 augusti, men får se hur det blir eftersom jag jobbar osv.
Sen åkte vi och handlade en massa gott innan hon släppte av mig och kidnappade Bikie hem till sig.

Överraskade pappa med revbenspjäll och en massa annat gott :)
Sen blev det film och lite serie..en ny som jag upptäckt :P

När lampan släcktes så kom höjdpunkten på dagen..sovdags ! Idag ringde inte klockan heller.. jag fick sova tills jag vaknade av mig själv..wow :P haha

Får se vad lördagen har att bjuda på :)


Onsdag

Skönt att ännu en helg närmar sig !

Idag fick jag hjälp och sällskap på jobbet, så det flöt på rätt så bra och dagen gick relativt snabbt :)

Sen jag kom hem så har jag slöat en stund och ätit lite ! Nu blir det att dra upp på stan med Ip för lite fika och skitsnack ;D

Underbara nyheter !

Igår fick jag reda på att jag är antagen till Karlstad Universitet i höst ! :D

Idag så fick jag en lägenhet ! :D

Ska bli underbart att få komma tillbaka till Karlstad ! Några av de drömmar jag har närmar sig. Loving it !

Where is all that extra time ?

Blev inte till att göra så mycket i söndags. Pappa och de kom hem från stugan så umgicks med de innan jag gick och la mig för att titta på Bröllopsfotografen.

I måndags fick jag hjälp på jobbet, vilket behövdes ! Märktes plötsligt att det faktiskt gick framåt !
Drog iväg till mammas jobb för att hämta Bus och maila lite ang. hösten.
Åkte sen till pappa igen där vi myste lite med mat, dryck och guitar hero :)

Idag så var jag återigen själv på jobbet..som tur är så fick jag saker att se framemot och som förgyllde även denna dag.
Efter jobbet så drog jag hem till Sanna för att titta på deras fina lägenhet :) Sen tog vi bussen hem till pappa för att träna lite och gå promenad. Dock kom regnet äntligen hit och åskan small till så underbart där ute ! :) så det blev till att få lite träningstips istället.

Nu blir det en härlig dusch och sen ett avsnitt av Entourage.

Uppdatering ..

Haft riktigt bra dagar hittills , så uppdateringen har fått ligga på vila så länge. Att sitta vid datorn dagar som dessa känns väldigt dumt :)

Så här kommer en liten update om de senaste dagarna:

Torsdag: Hade Sanna på jobbet som hjälpte till ochdet var hjälp som jag behövde. Det var även gött att ha någon att prata med. På vägen hem så tog jag ett stopp på stan för att köpa en present till lillebror :) Han fyllde hela 5 år :O Min lilla pudding blir större och större. Han fick en keyboard och han gillade den verkligen :) Mot kvällen kom gästerna och det grillades och fikades :) När vi var lite färre så blev det vin och sånt trevligt :)

Fredag: Onsdagen kändes som torsdag och torsdagen kändes som en fredag, så det kändes inte alls bra när klockan ringde på morgonen och ännu en dag på jobbet väntade. Hade dock Sanna där en stund så det var inte så pjåkigt ändå :) Åkte och handlade efter jobbet och blev själv här då pappa och de drog på till stugan. Ip kom hit på ett glas vin och sen drog vi oss vidare på fest :) Vi cyklade runt på stan och var lite här och var. Till slut så hamnade vi på pitchers en stund innan vi tog oss tillbaka hit och tog ett nattbad ;D Haha sjukt kul !
Fredrik kom förbi en stund också :) Kvällen var iaf rikigt rolig..det hände en del fast vi egentligen inte gjorde så mycket. Träffade både nya personer och personer från det förflutna. Lite kul när man känner att man utvecklats så mycket medan andra verkat stannat upp i sin utveckling !

Lördag: Blev lite samma som dagen innan. Dock blev det att stanna här hemma, vilket var trevligt det med. Blev lite cider, kortspel och massor av trevligheter :)

Vad denna söndag bjuder på är ännu inte bestämt. Just nu är jag på väg att smälta bort och jag håller tummarna för åska snart..så himla mysigt :)


Onsdag .. inte torsdag

Jag har haft torsdag hela dagen idag .. sjukt irriterande när det blir sådär. Men men .. gick hem lite tidigare idag, då det körde ihop sig lite med hundarna.

Efter jobbet så kom jag hem och tog en runda med hundarna. Vi beställde pizza från Montana, vilket vi inte kommer göra om då kassörskan var sjukt dryg och ja..

När vi ätit klart så drog jag,pappa, Kicki och pudding iväg och spelade minigolf :) Trevligt :) dock så är denna aktivitet inte en av de som jag har bra tålamod i.

Nu ska vi käka jordgubbar och ha lite mys innan det är dags för mig att göra frukostlåda och sen hoppa i säng.


Imorgon får jag hjälp av ingen mindre än Sanna :D härligt !
Sen på kvällen så är det kalas för pudding som fyller år :D



The Twilight Saga: Eclipse

Igår såg jag Eclipse, dock med riktigt dålig kvalité, fast det hade jag ju förväntat mig eftersom den så nyligen hade premiär.

Jag hade inte så höga förväntningar på den, eftersom jag inte ville riskera att bli besviken. Såklart så hoppades man att den skulle bli bra eftersom den innehåller lite mer action och fina moments än de som kommit ut hittills.
Jag blev som tur var inte besviken. Jag gillade den rätt mycket faktiskt. Det enda jag inte riktigt kunde ta till mig var hur snabba scenerna var..de hade verkligen kortats ner och i början kändes det lite stressat. Som om de verkligen klämt in allt som händer så mycket som möjligt.

Självklart så förstår jag att det kan bli så när man ska göra en bok på över 400 sidor till en film på ca 2 timmar och att det fanns många scener som var tvugna att vara med så att inte fansen missar för mycket, vilket då gör att scenerna blir lite snabbspolade.

Trots det så gillade jag den faktiskt, men får titta på den en gång till kanske för att verkligen ta in allt ordentligt.
Soundtracket var bra ! Åh en del låtar alltså ...

Nu ska vi bara vänta in Breaking Dawn ! Oj ,ja där händer det ännu mer..tur att de har en lösning på det så att allting kommer med :D


Då var denna helg över

Lördagskvällen var riktigt trevlig med god mat och härligt sällskap. 6 vuxna, 1 barn och 5 hundar :)

Senare tog vi ett kvällsdopp i poolen som då låg på ca 38 grader, haha ! Himla gött !

Det var inte nådigt så kvavt som det var i rummet som vi sover i. Öppnade fönstret så mycket det gick över natten så att Bikie inte skulle smälta bort. Tur att man inte får myggbett , för antar att jag hade varit rätt uppäten nu i så fall.

Imorse blev baksidan kalaspimpad och det var dags för puddings femårskalas/poolparty. Härligt att se alla glada barn :) Tog åt mig jobbet som fotograf, då min kamera kan ta serietagning, vilket gör att man får lite mer bilder som är "in action". Så slapp även alla stackars föräldrar stå med digitalkameror och mobilkameror och försöka ta en någorlunda fin bild istället för att fika med de andra. Jättefina bilder blev det och nu är alla iväg mailade till föräldrarna som så gärna ville ha bilderna som jag tog. Tror att det uppskattades faktiskt ! :) Det blev många bra bilder som verkligen visar hur kalaset var...plask, simning, hoppbomber, spring och annat som annars är lite svårt att fånga in.

Sen vart alla helt slut och efter många om och med så fick jag min far att sätta sig ner och andas ut.

Strax blir det kvällspromenad med hundarna och till läggdags får det bli ett avsnitt av True Blood.


Årets första dopp !

Imorse så gick jag raka vägen ur sängen och började packa för veckan hos pappa.
Vet inte rikigt hur länge jag stannar, men det får jag ta som det kommer..

Så ikväll drar vi igång pappas grill och dricker lite vin till :) Sen så värms poolen upp så att kvällsbad kan stå med på listan också.

Cajsa,Sanna, Jocke och alla hundar kommer också förbi :) Riktigt trevligt !

Tog nyss årets första dopp :D Är en sån jävla badkruka alltså.
Pappa har värmt upp poolen och när termometern visade 32 grader så var jag halvt i och sen vid 33 så vågade jag tillochmed att doppa magen :O Haha jag vet..men men ..snart ligger temp på ca 34 så då kommer det att plaskas tillochmed från mig !


Tillsammans med min pudding så blir badet lite roligare :)


Juli

Hej och hå, så var juni förbi !

Nu är juli här och jag hoppas att denna månad bjuder på riktigt fint väder och ett slut på gräspollenets säsong. Dock kommer helgens otroligt underbara värme innebära en mycket hög pollenhalt.

Juli månad kommer bl.a. att bjuda på kalas, fester, massor av somriga marätter och desserter, jobb hela månaden, årets första dopp (?), antagningsbesked till universitetet och annat roligt :) Ska bli spännande !

Bara imorgon kvar att jobba och sen så är det helg. Minns ni att jag bara för ett par veckor sen saknade att längta efter helgen ? Ja, jag tänker inte ta tillbaka det ännu. Skönt när helgen kommer och man känner sig värd lite lyx :P

Nej nu så blir det läggdags.
Vilken nödvändigt inlägg det blev ? Haha !
Sov gott hurrni

RSS 2.0