Numera etta !

Yes ! Från och med nu är vi ettor ! Lite trist att nollningen är över, men det är ju faktiskt dags att lägga tiden på skolan nu ;) Vi har ju alltid helgerna, löningen, tentafester och fler sittningar :D Haha !

Igår skedde sittningen på Barbros brygga med ett härligt och sjukt hett gäng med tureiter ! Där blev det bl.a. allsång, tacobuffé, alkohol och dans ! Tack alla underbara tureiter för en störtskön kväll ! I början av kvällen fick vi alla ett hemligt uppdrag som skulle ske någon gång under kvällen. Mitt uppdrag var att ge generalen Mattias en lapdance, hahaha ! Självklart slutfördes detta strax innan vi drog vidare :D

Vi var ett gäng som drog vidare till Koriander, dock var det lite högre ålder där så vi kände oss otroligt unga och lättklädda när vi kom in ! Det var i och för sig bara roligt ;) Där blev det mycket mingel och dans tills det var dags för oss att dra hemåt.

Lite krångel blev det innan vi hamnade i taxin på väg hem och när jag äntligen fick lägga huvudet på kudden så somnade jag rätt så fort.

Det har varit en sjukt rolig nollning och tack alla underbara tureiter för festerna, aktiviteterna och ett ord som nämndes mycket igår..kärlek :D
Ser tillochmed fram emot nästa nollning, haha !

Nu är vi ettor och tiden kommer mest gå åt till plugg men självklart kommer nöjet in lite här och var ;)



Kommentarer

Kommentera gärna:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0