Exkursionen - del 1

Skulle ha uppdaterat igår, men var så fruktansvärt trött så det fick vänta :)

Exkursionen i sig var faktisk riktigt rolig, intressant och även mysig ! Sinnena användes i fullt fart och det var helt klart värt det lilla negativa som kom bredvid allt annat.

Resan början på Rottneros park. Tråkigt nog så var det kanske inte riktigt rätt årstid att besöka denna plats men med frostens hjälp så var det otroligt vackert ! Skulle absolut kunna besöka denna plats igen, men då på sommartid :)


Efter detta besök så började många i klassen att piggna till och värmas upp. Så på bussresan blev det en hel del skratt flum och såklart godis :D

Nästa stopp var på härliga Mårbacka där Selma Lagerlöf växte upp. Vår guide var så himla duktig och kunde fasen allt om Selma, haha ! Det var ett rätt så högt tempo på själva turen där inne, men man hann ändå uppfatta känslan av alla rum. Blev ganska tagen men samtidigt lite smått rädd när de spelade upp Selmas tacktal till det svenska folket. Blev dock förvånad över hur svårt det är för personer utan bil att ta sig till detta populära ställe.

Efteråt blev det käk i Sunne, haha. Vi som hade tagit med oss egen mat hade lite svårt att hitta en plats i kylan att vara på men till slut så hittade vi ett bord inne vid Coop's spelhall, hahaha !

Det tredje stoppet blev Torsbys skidtunnel , riktigt cool idé ! Guidningsturen var dock lite tom, men platsen i sig var något annat. Vi fick inte se så mycket av själva tunneln förutom de bilder som vi fick se under infoföreläsningen.


Kommentarer

Kommentera gärna:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0